al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
i gospodzupacijent - Zvaću decu(i ženu)! Decoooooo oooooo oooooo!
!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i gospodzupacijent - Zvaću decu(i ženu)! Decoooooo oooooo oooooo!
!

aj tink det dis iz a bigining of a bjutiful frednsippacijent - udaljen i sisa dubinski
DjordjeB ::Нажалост, далеко сам, неких хиљаду и по километара, па нећу моћи да дођем. Тако да ћете морати још десет дана без мене. А онда долазим пун снаге исисане из морских дубина и идемо да их рушимо
u nastavku: pacijent - kilometraža
redimontenegro
ako si u Budvi mogao bi se javiti da se vidimo.

A žalili se Rusi i Ameri da im pucaju podmornice, eto razjašnjen i ovaj prirodni fenomen ...pacijent - udaljen i sisa dubinski
DjordjeB ::Нажалост, далеко сам, неких хиљаду и по километара, па нећу моћи да дођем. Тако да ћете морати још десет дана без мене. А онда долазим пун снаге исисане из морских дубина и идемо да их рушимо
.

pacijent - Zvaću decu(i ženu)! Decoooooo oooooo oooooo!
sunce 26.8.2008.
SESTRE I BRACO
Daleko sam od Beograda pa ne mogu biti prisutan, ali vam obecavam. Ako ova bagra izdajnicka pokusa nasu mladost da spreci da mirnim putem kaze sta misli o njimam dolazim sa svoja tri sina i suprugom!

pacijent - pesnik
barabasasela
Телефонске жице брује,
Воја Шешељ поручује,
на протесте сваког дана,
против издајника и душмана
сви на трг у 17 сати
да се понос српству врати!

ovo je fantasticnopacijent - pesnik
barabasasela
Телефонске жице брује,
Воја Шешељ поручује,
на протесте сваког дана,
против издајника и душмана
сви на трг у 17 сати
да се понос српству врати!

Pesmice mu pisete,ne ce vam nista pomoci posebno tebi DellBoy izdajice Srpstva,..![]()

Nisam ja pisao, ali ti to ne razumeš jel da?
A nisam baš ni siguran da si ti srbin. Kako bi to dokazao?![]()
pa da vidi majci koga ce on da prvocira i spijunira 
Ja sam svoje Srpstvo pokazao i dokazao tamo gde je to bilo potrebno 1998.Ti si dokazao tvoje Srpstvo,padrzavanjem izdajica,diktatora i ostalih bagra. Koji danas pokusavaju da okupiraju i rasture celu Srbiju..

A'e pali sad, ovde se radi ozbiljan posao, nije za svakog![]()

Ja sam svoje Srpstvo pokazao i dokazao tamo gde je to bilo potrebno 1998...

treba zvati onog sreskog spijuna sa prethodih strana da ga on malo preispita za koga radi i topa da vidi majci koga ce on da prvocira i spijunira
![]()

Nemoj da te ja preispitam,malo iza resetaka jedno dve godine.....

nema skenerImamo već jednog kao ti.
Skeniraj vojnu knjižicu, pa da vidimo gde si bio i za koga si radio.
Ako nećeš - onda si provokator, ustaša i šiptar.
Prosto![]()

Nemoj da te ja preispitam,malo iza resetaka jedno dve godine..Tebe neko provocira pokri se usima...![]()
. Што се Тротера тиче, знам шта ради и за кога ради, али то је сада небитно

Imamo već jednog kao ti.
Skeniraj vojnu knjižicu, pa da vidimo gde si bio i za koga si radio.
Mogu da garantujem da ti neznas,ni kako izgleda vojna knjizica.Gde si sluzio vojsku

.
Mogu da garantujem da ti neznas,ni kako izgleda vojna knjizica.Gde si sluzio vojsku