Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - lažov:D

barabasasela 25.8.2008.
Режим врши притисак на организаторе протеста да се протести сутра НЕ НАСТАВЕ.
Организаторима је прећено ако наставе да износе истину и да изводе народ на улице.
Морамо заједно изаћи на улицу и показати зубе жутим манијацима на власти.
Вуците комшије и познанике за руку

pacijent - lažov:D

barabasasela 25.8.2008.
Режим врши притисак на организаторе протеста да се протести сутра НЕ НАСТАВЕ.
Организаторима је прећено ако наставе да износе истину и да изводе народ на улице.
Морамо заједно изаћи на улицу и показати зубе жутим манијацима на власти.
Вуците комшије и познанике за руку

Što se mene tiče neka što više pokazuju zube kako bi smo im što više istih izbili iz glave..............:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent - tračara:mrgreen:

Беретка
Највећи кривац је руководство СРС! Они су на Вождовцу сменили Војислава Милајића (председник ОО Вождовац и народни посланик 2000-2006), човека који је могао да буквално закуца на свака врата на Вождовцу и да свуда буде добродошао! Иначе док је он водио ОО на Вождовцу СРС је по први пут у историји странке избила на прво место на Вождовцу! Он се човек повукао, а онда су га одвукли буквално у своје редове људи из ДСС, сад се налази на њиховим билбордима, и људи који га познају гласају не за ДСС због њих него, зато што знају о каквом се човеку ради! Ал то није све, председник МО који је подржавао Војкана је смењен због тога! Он се повукао а пошто је одраније био добар са СПС одлази код њих, они се одушевљени тиме јер је човек заиста цењен и поштован од свих па и од неистомишљеника (председник општине из ДС долази на славу СРС на тај месни одбор због њега понајвише)! Ал ни то није све, ОО Вождовац већ више од 20 месеци нема председника! А што је најгоре изгледа да га у скорије време неће ни бити! За овакво стање на Вождовцу одговоран је Немања Шаровић!!!

nemoj da pricas da ima i radikalski kafic??

brate, moram da odem da vidim jednom radikala in live.......ja , naime, sem na ovim poslednjim mitinzima i na TV jos nisam sreo coveka koji mi je rekao " ja sam radikal", sem ovih virtuelnih, na forumu...........da li oni izlaze samo nocu , ko sismisi, ili se krecu sporednim ulicicama, ne znam..........ali , tesko da se sretnu in live.........:think:

p.s.

moga komsiju sa treceg.....radikala ne racunam, on mi dodje ko kucni ljubimac..ili dzak za boks........zavisi kako sam raspolozen, a i dobrica je........priglup pomalo......;)......ali gotivac......
Blago tebi!!! Zamisli kako je nama sto zivimo u Zemunu? Ako hoces da vidis autenticne radikale, dodjes lepo na pivo u kafic ispred te nijihove stranke i opstine, i uzivas... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ja placam pivo, nije problem, samo ako imas zelju da ih vidis, mada ti nebi savetovao! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Blago tebi!!! Zamisli kako je nama sto zivimo u Zemunu? Sve traktoristi **** im pas mater!!!! Ako hoces da vidis autenticne radikale, dodjes lepo na pivo u kafic ispred te nijihove stranke i opstine, i uzivas... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ja placam pivo, nije problem, samo ako imas zelju da ih vidis, mada ti nebi savetovao! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Stoka je to....
dok ne dobijete ovo u Zemunu necete znati sta je zivot
:mrgreen::mrgreen:

dok ne dobijete ovo u Zemunu necete znati sta je zivot
:mrgreen::mrgreen:
Pu: Pu: daleko bilo, pomeri se s' mesta!!!!

p.s.
Jedan je Nedjo Kostic!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

1nedjogif774qi2.gif

no comment
savin
Registrovan član

Učlanjen: 09.10.2006.

Podrazumevano Re: Rusija?Vreme koje dolazi?
Panslavizam je u porastu u svim slovenskim zemljama..
Vecina Rusa-Belorusa-Slovaka-Srba-Bugara su za stvaranje Slavjanske Imperije..
Cesi -Hrvati-Slovenci trenutno cute..
U Poljskoj je Putin najpopularniji strani politicar..
Kada bi se odrzao Referendum u slovenskim zemljama-preko 70% Slovena bi glasalo za ujedinjenje..
Putina za Cara Slovena..
Rat u Gruziji je isceniran da spreci jacanje panslavizma i stvaranje Slovenske Imperije..
Zapad hoce da podeli Slovene...
Zavadi-pa Vladaj....

Poslednji put ažurirao/la savin : danas u 15:01.

stari pacijent Voyo
aimar
Registrovan član

aimar (avatar)

Učlanjen: 05.07.2008.

pa i nije olimpijada nekakav vrh,ali je nasa drzava odnosno demokrate su krive za propast sporta uopste,doveli su ljude do toga da se stide da igraju za srbiju.
kad ih neko vidi na terenu uperi prstom i kaze-eno ih oni cinkarosi
aimar je trenutno na forumu

:hahaha::hahaha::hahaha:

:lol:
Pa daj, bre, ovo je jadno... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back