Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blago Krstarice:mrgreen:

1-kao pobornik likvidacije se nemoze okarakterisati jer nisu za njegovo vreme ubijani politicki protivnici,a sada se ubijaju. znaci sada je tako a ne tada
2-da nije diktator vec sam ti dokazao i to nije bio a temu ako otvorim u tom slucaju te stavljam na listu nepozeljnih,ne iz razloga sto te ne posujem ili ne volim,nego sto ti je tekst prepun nebuloza.
diktator je covek koji silom vlada drzavom i ne postuje nicija prava.
3-milosevic nije tamanitelj zdravog razume nego sasvim suprotno,a ta definicija se ne moze dokazati.
4-unistavatelj privrede je jedino bio zoran djindjic a ne sloba.
5-profiter nije jer slobu nikada u zivotu nije interesovao novac-I NECE MENI JEDAN BALAVAC DA DOKAZUJE KAKAV JE SLOBA BIO KADA SAM PRICAO SA LJUDIMA KOJI GA LICNO POZNAJU
5-TI NIKADA ALI NIKADA NESI I NECES ZNATI KAKAV JE SLOBA PRIVATNO ZATO I NE PRICAJ BUDALASTINE......

6-ti nesto pricas o licemerstvu?????????

MA BRE NE PADA MI NA PAMET DA OTVORIM TEMU O SM DOK NE NADJE DOSTOJE SAGOVARACE,JA MISLIO DA SI TI OZBILJAN A ONO 1 KLASICAN KOMPLEKSAS KOJI JE LJUBOMORAN NA TUDJE USPEHE

Siniša Vučinić - gost sa mladine strane:mrgreen:

Gravedigger ::
Чуди ме да се трпи присуство Синише Вучинића на овом скупу. Тај је својевремено основао и неку лажну радикалну странку, вероватно по налогу ДБ. Можда је у међу времену опет преокренуо ћурак?
У сваком случају сумњив тип који даје лошу слику о демонстрацијама

igorutin

Вучинић нам је велики пропуст и много нас је јуче зајебао.
Националисти је рекао да смо га ми из 1389 звали а нама да га је Националиста звали.

:super::rotf:

Siniša Vučinić - gost sa mladine strane:mrgreen:

Gravedigger ::
Чуди ме да се трпи присуство Синише Вучинића на овом скупу. Тај је својевремено основао и неку лажну радикалну странку, вероватно по налогу ДБ. Можда је у међу времену опет преокренуо ћурак?
У сваком случају сумњив тип који даје лошу слику о демонстрацијама

igorutin

Вучинић нам је велики пропуст и много нас је јуче зајебао.
Националисти је рекао да смо га ми из 1389 звали а нама да га је Националиста звали.

:super::rotf:
ala ih je zajebao Sinisa ,ljukav ljisic nema sta :lol:

vidi ovaj biser promace :
Русија мора украсти Караџића из затвора

Мислим да борба за његову слободу мора постати наша заједничка ствар. На крају крајева, треба га просто украсти.

Даље. Поставља се питање зашто су Срби, који чак ни у време издајника Ђинђића нису одавали Караџића, сада поступили другачије? Уверавам вас, сваки Србин зна где се налази Караџић. Чињеница да су у време Бориса Тадића икону српског отпора и српског духа ухватили и предаће га Хашком трибуналу – то је вечита брука. Руководилац српске Социјалистичке партије Ивица Дачић је уочи парламентарних избора у Србији примљен у врховни савет „Евроазијског покрета”. Он је говорио о идејној блискости и пријатељству с Русијом. То што је издао националну коалицију – свакако није било лепо. Но, то је политика. Али ако Ивица Дачић подржи изручење националног јунака Србије, не само што ћемо га срамотно истерати из „Евроазијског покрета” (у који је ушао исправно сматрајући, као и сви Срби, да са Русијом треба бити пријатељ), него ћемо му се и лично осветити због издајства.

:super::super:

blago Krstarice:mrgreen:

1-kao pobornik likvidacije se nemoze okarakterisati jer nisu za njegovo vreme ubijani politicki protivnici,a sada se ubijaju. znaci sada je tako a ne tada
2-da nije diktator vec sam ti dokazao i to nije bio a temu ako otvorim u tom slucaju te stavljam na listu nepozeljnih,ne iz razloga sto te ne posujem ili ne volim,nego sto ti je tekst prepun nebuloza.
diktator je covek koji silom vlada drzavom i ne postuje nicija prava.
3-milosevic nije tamanitelj zdravog razume nego sasvim suprotno,a ta definicija se ne moze dokazati.
4-unistavatelj privrede je jedino bio zoran djindjic a ne sloba.
5-profiter nije jer slobu nikada u zivotu nije interesovao novac-I NECE MENI JEDAN BALAVAC DA DOKAZUJE KAKAV JE SLOBA BIO KADA SAM PRICAO SA LJUDIMA KOJI GA LICNO POZNAJU
5-TI NIKADA ALI NIKADA NESI I NECES ZNATI KAKAV JE SLOBA PRIVATNO ZATO I NE PRICAJ BUDALASTINE......

6-ti nesto pricas o licemerstvu?????????

MA BRE NE PADA MI NA PAMET DA OTVORIM TEMU O SM DOK NE NADJE DOSTOJE SAGOVARACE,JA MISLIO DA SI TI OZBILJAN A ONO 1 KLASICAN KOMPLEKSAS KOJI JE LJUBOMORAN NA TUDJE USPEHE

Vojo je po glupostima odmah zasenio sve Krstine bisere , dosao je tiho i usao u legendu,eh kad se setim onog posta "ceo svet drhtao je pred Slobom " ,steta sto ne znamo gde je da ga uramimo i stavimo u "lepljivu"

Puno toga ovde citiranog mi je vrlo dobro poznato, ali za ovo nisam znala:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7169806&postcount=27

btw. Da li vas dvojica pratite trend registrovanja na patriotskim forumima i već znate sve o tome... već pišete nadahnute komentare i ostalo slično tome... :???::???::???:
Ja uvek sve poslednja saznam :evil::mrgreen:

btw. Da li vas dvojica pratite trend registrovanja na patriotskim forumima i već znate sve o tome... već pišete nadahnute komentare i ostalo slično tome... :???::???::???:
Ja uvek sve poslednja saznam :evil::mrgreen:

Ovo su sve izvorni postovi, nema izmišljanja i prepravljanja. A članovi koji tamo pišu imaju po više stotina postova i registrovani su davno,
Tako da moram da odbacim ove insinuacije:cool:

A da imam nick tamo, od skora, imam:super:

neka budala
BEOGRAD sutra i narednih dana-Veliki svenarodni skup i miting na TRGU gde su se i do danas okupljali oni kojima je SRBIJA U SRCU sa željom da SRBIJA zadrži dostojanstvo i veru u sopstvene sudske i ostale organe vlasti, da povrati narodnu vojsku i miliciji a ne sponzorisanu i plaćeničku...jer narodna na narod neće silom i migom, okom i skokom........jednom rečju NARODNA VOJSKA i MILICIJA ne sme biti poslušnička, inače kako je i kakom je GLOBALIZAM stvara............ već po Ustavu da očuva narod u svojim granicama a planerima brisanja SRBIJE da oduzme volju i snagu za *političkom gumicom* brisanja NARODA i DRŽAVE sa svojim identitetom................kako novim kartografima spolja tako i unutrašnjim *VIZIONARIMA NOVIH MORALNIH VREDNOSTI* gde je NOVAC-moć a ISTINA-nemoć................pa vreme je.......................GLEDATI OČIMA VREDNOSTI NASLEDJA u nadogradnji sa VREDNOSTIMA KOJE TRAJU i koje imaju mesto za predaju u nasleđe narednim generacijama koji će imati utemeljen put prepoznavanja istih.

POMOZI BOŽE
KOSOVO JE SRBIJA
SRBIJA..........................

Svako je SUTRA vreme i donošenja odluka OČUVANJA dobrih u nasleđe datih vrednosti NARODA SRBIJE sa nadogradnjom vrednosti koje imaju svoju trajnost.

P.S.
Ja ću biti za sva SUTRA ono što sam............... SRBIN.

Ој..... Србијо, Мајко мила
и Светињо у осмеху рана
У свом лету, раширених крила
Туђом руком, ШЉИВО НЕ УБРАНА................

Mala aleja, Opanak, ZK i..........zna se........... Smile

:mrgreen::mrgreen:

"Ja sam se toliko nagutala suzavca, da jos uvek ne mogu da disem kako treba! Suze su tekle, vise ne teku niti placem, odnosno, placem "jedino srcem jer ociju nemam"...Uvek me zadesi da sam negde na kraju, dok je do ovih koji su bili blizi bini i na bini dopro suzavac, ja sam vec debelo ispostila!

I cemu?

Nismo znali da je sve vec organizovano da se miting razibije, narod pretuce, i da se onda okrive Radikali, da bi u jutarnjim casovima Radovan odveden na put bez povratka....

Na Ognjenu Mariju....kao da biraju da sto vise povrede ili uvrede, i svejedno koji je dan ili svetovni praznik, oni u Boga ne veruju...

Trudim se da vise ne gledam televiziju, da ne idem na internet, i da sebe privikavam da zivim u diktaturi i da ce to trajati dugo.

Pretplatu ne placam, nikad vise ni da mi u glavu pucaju gumenim metkom, kao sto su ucinili Borislavu Pelevicu, koji ne moze da govori i kojem je zivot u opasnosti!

Vucic je takodje pretucen, a mogu da zamislim kako je onima za koje ne znamo, kako je uhapsenima...

Ako Bog ne pripomogne, pomoci nam nema.

A Bog ponekad dugo spava, i nije ga briga...

UDRI OGNJEM, OGNJENA MARIJO, sprzi ih Sveta Velikomucenice, da od njih ni traga ne ostane!!!"

"Ja sam se toliko nagutala suzavca, da jos uvek ne mogu da disem kako treba! Suze su tekle, vise ne teku niti placem, odnosno, placem "jedino srcem jer ociju nemam"...Uvek me zadesi da sam negde na kraju, dok je do ovih koji su bili blizi bini i na bini dopro suzavac, ja sam vec debelo ispostila!

I cemu?

Nismo znali da je sve vec organizovano da se miting razibije, narod pretuce, i da se onda okrive Radikali, da bi u jutarnjim casovima Radovan odveden na put bez povratka....

Na Ognjenu Mariju....kao da biraju da sto vise povrede ili uvrede, i svejedno koji je dan ili svetovni praznik, oni u Boga ne veruju...

Trudim se da vise ne gledam televiziju, da ne idem na internet, i da sebe privikavam da zivim u diktaturi i da ce to trajati dugo.

Pretplatu ne placam, nikad vise ni da mi u glavu pucaju gumenim metkom, kao sto su ucinili Borislavu Pelevicu, koji ne moze da govori i kojem je zivot u opasnosti!

Vucic je takodje pretucen, a mogu da zamislim kako je onima za koje ne znamo, kako je uhapsenima...

Ako Bog ne pripomogne, pomoci nam nema.

A Bog ponekad dugo spava, i nije ga briga...

UDRI OGNJEM, OGNJENA MARIJO, sprzi ih Sveta Velikomucenice, da od njih ni traga ne ostane!!!"
WOW!:rotf::hahaha:

pacijent - Selo gori...:mrgreen:

Vilimonovic 4.8.2008. 2

Danas mi se desilo nesto zbog cega sam se mnogo uzrujao.
Bio sam u jedan kafe-restoran, koji je bedna kopija McDonada. Moja devojka i ja smo narucili ponfrit, i dali su nam zastavice na cackalici, meni su dali zastavi nemacke, a njoj engleske.
Na to sam odgovorio jel imate zastavu Srbije, ona mi je rekla da nema.

Moja devojka se odusevila njenom engleskom zastavom, a ja bas i nisam bio srecan mojom, a ni njenim ponasanjem.

Kada sam zavrsio sa jelom otisao sam da pogledam koje zastavice imaju jos, sve su bile, nemacka, engleska, svajcarska, holandija, belgija, italija.
Pitao sam ih da uzmem od svake po jednu i dali su mi, kasnije sam ih zapalio

:super:

Ццц, како сте вицкасти.

Питам се да ли уопште знате шта контумирате... :lol:

Само се надам да је јефтино па да можете пуууно тога да купите и да што више конзимирате :lol:

pa verujem da jeste jeftino i da ga puno imaju posto prosipaju bisere na normu ,vis, sta ih je,ne znam ni koliko strana ima tema :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back