Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неће га ухватити на њихову несрећу,он је војник, зна он методе скривања.Не дај се ђенерале,српски народ је уз тебе.Кад срушимо ове еуро-америчке слуге, бићеш на мјесту које ти и припада, мјесту СРПСКОГ ХЕРОЈА.
Pacijent - Mladićev sin

Да л је могуће...
Правда овде дефинитивно више овде не станује...
Трагедија српског народа у режији ВАТИКАНА,ПОТПОМОГНУТ АУСТРОУГАРИМА и ДОМАЋИМ БРАНКОВИЋИМА СЕ НАСТАВЉА...
Надам се да ће сем васкрслог Господа који ће им судити,КАД ТАД доживети и земаљску голготу...
Нека се стиде својих предака,за век и векова...

ОНАЈ КО ЈЕ УХАПСИО КАРАЏИЋА
НЕ ДОЧЕКО СРПСКОГА БОЖИЋА.
Pacijent - Pobornik zavere

...tema sa spoljne-politike bensedin foruma::D

Re: Albanci hoce veliku Albaniju do Nisa???Sta mislite vi braco

Milan-Toplica 26.6.2008. 19:44

Leskovac Index porasta stanovništva: -4
Bojnik Index porasta stanvništva: -8.5
Merosina Index porasta stanvništva: -6.6
Medvedja Index porasta stanvništva: -16.9
Lebane Index porasta stanvništva: -6.8

Surdulica Index porasta stanvništva: -9.4

Ovo je stanje na jugu Srbije! O zivotnom standartu da nepricamo.Ili o prosecnoj plati itd...
Tamo daleko,daleko od mora tamo je selo moje tamo je ToplicaMilan-Toplica
Националиста

Поруке: 215
Приступио: 15.4.2005.
Место: okolina Prokuplja
Сајт Врх
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Albanci hoce veliku Albaniju do Nisa???Sta mislite vi braco
ASterX 27.6.2008. 15:56

Од куда тема о Нишу у Спољној политици, и ту стоји видим већ дуже време? Можда нисам у току или је Ниш већ у "Великој Албанији"?
ASterX
Војвода

Поруке: 1065
Приступио: 31.3.2003.

pacijent 573578 ( neshvaceni dramaturg )

Предлог за акцију на протесту!

Не знам како нам је то промакло, сви причамо о жутима, жутокљунцима, жутаћима и сл.

Зашто онда да се не уради акција тј. перформанс:

Вакцина против жуте болести!

Набави се пар шприцева за вакцину
лекарско одело,
уради кратак приручник "Шта је то жута болест?" који би се делио грађанима
и вакцинишу учесници протеста.

Не знам да ли сте разумели моју поруку?:sad2:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovaj zaokruzeni je cuveni "kordunas", tamo neki njihov... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

v100750p0tr4.jpg

1. Изаберемо штаб протеста и донесемо одлуку колико ћемо све то озваничити
2. усвојимо почетни Пословник организовања облика протеста
3. Већ се јављају људи из иностранства да дају своје од СРЦА велике донације.
4. Да донесемо одлуку да протести немају веузе ни са једном странком и да су независно од страначне дневно политичке поребе.

Ekskluzivni snimak organizacije protesta:

pacijent - Inspektor Kluzo(drugi):mrgreen:

DjordjeB 1.8.2008. 4:39

s.r.b.i.j.a. ::
Nocas cim sam stigla kuci informisala sam forumase o tome kako kordon propusta grupu maskiranih momaka.To je videla gomila ljudi.Sada je i dokazano snimkom da je sve bilo inscenirano, a narocito bacanje suzavca u masu kako bi se sprecila setnja.

Ради се о 70 Пољака, припадника оперативне групе "Гром" која је послата из Босне са намером да се изазове "инцидент". Сличне операције су рашене и раније (например спаљивање џамије пре неколико година).

Nocas cim sam stigla kuci informisala sam forumase o tome kako kordon propusta grupu maskiranih momaka.To je videla gomila ljudi.Sada je i dokazano snimkom da je sve bilo inscenirano, a narocito bacanje suzavca u masu kako bi se sprecila setnja.

Ради се о 70 Пољака, припадника оперативне групе "Гром" која је послата из Босне са намером да се изазове "инцидент". Сличне операције су рашене и раније (например спаљивање џамије пре неколико година).

:D :D :D oooo boze, cu si pucam u glavu. koja guska.

Debil, debil, debil....

pacijent - dvojnik:super:

Приједор
Малоприје сам чуо занимљиву теорију.
Наиме, један ми лик рече да је могуће да то уопште није Радован.
Како? Нађен је неки двојник, човјек који је за пару вољан да глуми.
Meni njih nekako žao:(

pacijent (djejms bond 00sjeban)

Ја сам чуо, додуше незванично да је Ђинђић убијен, веровали или не због приче око Сартида, тј. да је већ било решено да се Сартид прода Немцима, а да се онда појавио УСС и да је Немачка обавештајна служба била укључена у ликвидацију. При томе је занимљиво да је Ђинђићев телохранитељ Вероуовић остао при тврдњи да су била три метка. Ако је то истина онда у затвору седе људи који немају везе са убиством, тј. убиство им је прикачено због других "заслуга" (трговина наркотицима, отмице и сл.)

pacijent - borac za ljudska prava & šef kreativnog tima:mrgreen:

igorutin 1.8.2008.

Имамо идеју да направимо веце слике Гандија, Мартина Лутера Кинга и Манделе и да их носимо на протесту изнад пароле: Стоп диктатури.

Мислим да би ово било јако ефектно поготово за стране медије јер ова тројица симболизују борбу за људска права у 20 веку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back