Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - Selo gori...:mrgreen:

Vilimonovic 4.8.2008. 2

Danas mi se desilo nesto zbog cega sam se mnogo uzrujao.
Bio sam u jedan kafe-restoran, koji je bedna kopija McDonada. Moja devojka i ja smo narucili ponfrit, i dali su nam zastavice na cackalici, meni su dali zastavi nemacke, a njoj engleske.
Na to sam odgovorio jel imate zastavu Srbije, ona mi je rekla da nema.

Moja devojka se odusevila njenom engleskom zastavom, a ja bas i nisam bio srecan mojom, a ni njenim ponasanjem.

Kada sam zavrsio sa jelom otisao sam da pogledam koje zastavice imaju jos, sve su bile, nemacka, engleska, svajcarska, holandija, belgija, italija.
Pitao sam ih da uzmem od svake po jednu i dali su mi, kasnije sam ih zapalio

:super:
oteraj k*rvu prodanu ,ona ce tu da se odusevljava :otkacio:

Cole5 (Sreda, 30.7.2008. 19:32)
Napušava nekog crnogorca...
"Несмрде они већ смрде Дичне црногорске *izde што блајвају шиптарим и тиме се поносе. По Београду се пронео Виц како ћеш познати Црногорца, По белим чарапама и смраду који га прати ( овим нежелим да вређам припаднике из племена Пивљана, Дробњака и Васојевића који себе зову србима)."

Pa se javljaju ostali crnogorci :)

али вријеђаш мене који нисам из тих племена, а називам себе Србином! MoToBiKeR (Četvrtak, 31.7.2008. 23:57)
... očigledno mu je namera bila da prozove "crnogorce", a ne Crnogorce ;))... i to pozdravljam - i kao Crnogorac, i kao Srbin ;) ...
HerojUlice (Petak, 01.8.2008. 02:07)

Pa se cole5 izvinjava :D
Најискреније Вам се извињавам и молим вас да ми опростите. Дотични млади господин ме са својим увредама истерао из такта , па нисам размишљао да могу повредити некога ко то није заслужио. Надам се да ће те ми опростити на увреди и прихватити моје извињење. Срдачан поздрав.
Цоле
Cole5 (Petak, 01.8.2008. 19:10)

Poslednja izmena:
Mozes noge da mi opereš slobodno, srbijanko iz bosnu :cool:

Da treba de se operu verujem zaista ali da ce ti ih prati Srpkinja iz RS cisto sumnjam. Kad bi naucio da se nazivi pokrajina u Srbiji ( npr. Bosna) ili teritorijalna pripadnost Srba ( npr. Srbijanka) pisu velikim slovom mozda bih ti poslala neki samponcic ili slican proizvod za vase italijansko plemicko poreklo grofe Tintoreto iz Hrvatske!

Danas mi se desilo nesto zbog cega sam se mnogo uzrujao. Bio sam u jedan kafe-restoran, koji je bedna kopija McDonada. Moja devojka i ja smo narucili ponfrit, i dali su nam zastavice na cackalici, meni su dali zastavi nemacke, a njoj engleske.
Moja devojka se odusevila njenom engleskom zastavom, a ja bas i nisam bio srecan mojom, a ni njenim ponasanjem.
Kada sam zavrsio sa jelom otisao sam da pogledam koje zastavice imaju jos, sve su bile, nemacka, engleska, svajcarska, holandija, belgija, italija.
Pitao sam ih da uzmem od svake po jednu i dali su mi, kasnije sam ih zapalio, jesu male ali mi je barem prijalo!
Posle kada me je devojka pitala zasto to radim, ja sam joj odgovorio da su to fasisticke zastave i da to sto ona kuka da ide u englesku, a ne moze je posledica toga sto su je bas ti englezi sprecili da ima za taj put svim sankcijama koje su uvodili i bombardovanjem. Inace ona je glasac LDPa i nije razumela zato sto su joj isprali mozak, nadam se da ce jednog dana razumeti.

aLELUJA.

pacijent - Selo gori...:mrgreen:

Vilimonovic 4.8.2008. 2

Danas mi se desilo nesto zbog cega sam se mnogo uzrujao.
Bio sam u jedan kafe-restoran, koji je bedna kopija McDonada. Moja devojka i ja smo narucili ponfrit, i dali su nam zastavice na cackalici, meni su dali zastavi nemacke, a njoj engleske.

Pitao sam ih da uzmem od svake po jednu i dali su mi, kasnije sam ih zapalio

:super:

Laureat. :klap:

Срамотно је што се ругате на овакав начин припадницима свог народа. То што се, неки о њих, не изражавају правописом и граматички исправно, не значи да су неки покварени људи и да не воле Србију и свој народ.
А вама су, изгледа, милији изопачени западњаци и остали из других нација.
Где вам нестаде љубав за свој народ? Пуни сте злобе и пакости, и јадно је ваше духовно стање.
Можда ћете то схватити кад у Србију дођу НАТО војници, па вам буду отимали жене и девојке на улици и у кући. Тек онда ћете се освестити...можда?

Срамотно је што се ругате на овакав начин припадницима свог народа. То што се, неки о њих, не изражавају правописом и граматички исправно, не значи да су неки покварени људи и да не воле Србију и свој народ.
А вама су, изгледа, милији изопачени западњаци и остали из других нација.
Где вам нестаде љубав за свој народ? Пуни сте злобе и пакости, и јадно је ваше духовно стање.
Можда ћете то схватити кад у Србију дођу НАТО војници, па вам буду отимали жене и девојке на улици и у кући. Тек онда ћете се освестити...можда?

Nemoj da te sad prokunem do sedmog kolena:mrgreen:

pacijent -doktor :ok:

Ne, pacijent koji je postavio ovu temu misli da je doktor. Do dushe, u takvom drushtvu moze da se nadje i Aleksandar veliki i Napoleon i Hitler ( to shto se osvajacha tiche) i Rembrant i Mocart (ima i umetnika) i poznata lica iz Americhkih TV serija kao na primer Ed O'Neill iz Married with Children itd.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back