Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Срамотно је што се ругате на овакав начин припадницима свог народа. То што се, неки о њих, не изражавају правописом и граматички исправно, не значи да су неки покварени људи и да не воле Србију и свој народ.
А вама су, изгледа, милији изопачени западњаци и остали из других нација.
Где вам нестаде љубав за свој народ? Пуни сте злобе и пакости, и јадно је ваше духовно стање.
Можда ћете то схватити кад у Србију дођу НАТО војници, па вам буду отимали жене и девојке на улици и у кући. Тек онда ћете се освестити...можда?

nisu oni pripadnici nasheg naroda
oni su idioti :mrgreen:

pacijent - demagog:mrgreen:
Kordunas 6.8.2008

Него, што се тиче Томе И Анталије... потпуно ми је дебилна прича -ето га он на одмору а ви се пржите на сунцу- .
Јел се то заговара теза да радикали морају да живе астектски а да се жутима не приговара апсолутно ништа, хоће неко тражити од радикала да једу хлеб и воду и да носе једно одело? Теорија је потпуно дебилна и апсолутно усмерена на разбијање јединства....

provaljeni smo:sad2::lol:

pacijent - demagog:mrgreen:
Kordunas 6.8.2008

Него, што се тиче Томе И Анталије... потпуно ми је дебилна прича -ето га он на одмору а ви се пржите на сунцу- .
Јел се то заговара теза да радикали морају да живе астектски а да се жутима не приговара апсолутно ништа, хоће неко тражити од радикала да једу хлеб и воду и да носе једно одело? Теорија је потпуно дебилна и апсолутно усмерена на разбијање јединства....

provaljeni smo:sad2::lol:

Vucic ga pokriva.:mrgreen: Posle ce on Vucica.:mrgreen:

pacijent-dragi druze Tito ...:mrgreen:
32
Ђенерале Ратко, ако читаш овај форум, овом приликом те молим да се никад не предаш, да се чуваш, не толико од странаца, већ од нас самих, од неких тзв Срба који би за новац продали и своју мајку, који су за тај исти новац продали предсједника Радована. Знај да си за већину нас херој и јунак, а не неки злочинац.Чувај се и нек ти Бог подари јошстотину љета.
:super:

"Ja sam se toliko nagutala suzavca, da jos uvek ne mogu da disem kako treba! Suze su tekle, vise ne teku niti placem, odnosno, placem "jedino srcem jer ociju nemam"...Uvek me zadesi da sam negde na kraju, dok je do ovih koji su bili blizi bini i na bini dopro suzavac, ja sam vec debelo ispostila!

I cemu?

Nismo znali da je sve vec organizovano da se miting razibije, narod pretuce, i da se onda okrive Radikali, da bi u jutarnjim casovima Radovan odveden na put bez povratka....

Na Ognjenu Mariju....kao da biraju da sto vise povrede ili uvrede, i svejedno koji je dan ili svetovni praznik, oni u Boga ne veruju...

Trudim se da vise ne gledam televiziju, da ne idem na internet, i da sebe privikavam da zivim u diktaturi i da ce to trajati dugo.

Pretplatu ne placam, nikad vise ni da mi u glavu pucaju gumenim metkom, kao sto su ucinili Borislavu Pelevicu, koji ne moze da govori i kojem je zivot u opasnosti!

Vucic je takodje pretucen, a mogu da zamislim kako je onima za koje ne znamo, kako je uhapsenima...

Ako Bog ne pripomogne, pomoci nam nema.

A Bog ponekad dugo spava, i nije ga briga...

UDRI OGNJEM, OGNJENA MARIJO, sprzi ih Sveta Velikomucenice, da od njih ni traga ne ostane!!!"
:super::super:
HumourLaughingKitten.jpg

pacijent - Selo gori...:mrgreen:

Vilimonovic 4.8.2008. 2

Danas mi se desilo nesto zbog cega sam se mnogo uzrujao.
Bio sam u jedan kafe-restoran, koji je bedna kopija McDonada. Moja devojka i ja smo narucili ponfrit, i dali su nam zastavice na cackalici, meni su dali zastavi nemacke, a njoj engleske.
Na to sam odgovorio jel imate zastavu Srbije, ona mi je rekla da nema.

Moja devojka se odusevila njenom engleskom zastavom, a ja bas i nisam bio srecan mojom, a ni njenim ponasanjem.

Kada sam zavrsio sa jelom otisao sam da pogledam koje zastavice imaju jos, sve su bile, nemacka, engleska, svajcarska, holandija, belgija, italija.
Pitao sam ih da uzmem od svake po jednu i dali su mi, kasnije sam ih zapalio

:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent - demagog

Jел се то заговара теза да радикали морају да живе астектски а да се жутима не приговара апсолутно ништа, хоће неко тражити од радикала да једу хлеб и воду и да носе једно одело?[/U] Теорија је потпуно дебилна и апсолутно усмерена на разбијање јединства....

Astektski??? WTF??? :dontunderstand:

*Gate 7*

Učlanjen: 03.08.2008.

Podrazumevano Re: Extra Tema!

STA JE BRE ISPOKLANJAO GLUPAKU NEOBRAZOVANI
PA ZA TVOJU INFORMACIJU,BOSNA I HRVATSKA NISU BILE U SASTAVU SRBIJE,A SA HRVATSKOM NISMO NI RATOVALI,KAO NI SA BOSNOM.
BOSANCE SU RAZBILI BOSANSKI SRBI.

A MI SMO POD MILOSEVICEM NAPRAVILI NAJVECU POBEDU U ISTORIJI COVECANSTVA I RATOVANJA,POBEDILI SMO 200 PUTA VECI NATO PAKT.

SLOBA HEROJ SRBIJE
Vojo magarcino dzaba novi nikovi kada su imbecilni postovi prepoznatljivi iz aviona :lol:

pacijent-revoltirani

17.02.2008.

Е баш ми се Норвешка наместила ко кец на 11.
Теленору сам послао писмо (а њихова је инвестиција била већа од актуелног аутопута) да сам после 10,5 год. коришћења мреже 063 прешао на 064 а и жени и ћерки сам купио нове картице. И то није све; нећу више ни да одговарам на позиве из њихове мреже и управо обавештавам СМС-ом пријатеље и родбину.
Имам и препоруку за оне који очекују бесплатне акције да ураде исто и тако повећају вредност Телекома и добију пар стотина више.

:rotf:
pacijent - Selo gori...:mrgreen:

Vilimonovic 4.8.2008. 2

Danas mi se desilo nesto zbog cega sam se mnogo uzrujao.
Bio sam u jedan kafe-restoran, koji je bedna kopija McDonada. Moja devojka i ja smo narucili ponfrit, i dali su nam zastavice na cackalici, meni su dali zastavi nemacke, a njoj engleske.
Na to sam odgovorio jel imate zastavu Srbije, ona mi je rekla da nema.

Moja devojka se odusevila njenom engleskom zastavom, a ja bas i nisam bio srecan mojom, a ni njenim ponasanjem.

Kada sam zavrsio sa jelom otisao sam da pogledam koje zastavice imaju jos, sve su bile, nemacka, engleska, svajcarska, holandija, belgija, italija.
Pitao sam ih da uzmem od svake po jednu i dali su mi, kasnije sam ih zapalio

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: ubedljivo najbolje do sada. :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back