"Ja sam se toliko nagutala suzavca, da jos uvek ne mogu da disem kako treba! Suze su tekle, vise ne teku niti placem, odnosno, placem "jedino srcem jer ociju nemam"...Uvek me zadesi da sam negde na kraju, dok je do ovih koji su bili blizi bini i na bini dopro suzavac, ja sam vec debelo ispostila!
I cemu?
Nismo znali da je sve vec organizovano da se miting razibije, narod pretuce, i da se onda okrive Radikali, da bi u jutarnjim casovima Radovan odveden na put bez povratka....
Na Ognjenu Mariju....kao da biraju da sto vise povrede ili uvrede, i svejedno koji je dan ili svetovni praznik, oni u Boga ne veruju...
Trudim se da vise ne gledam televiziju, da ne idem na internet, i da sebe privikavam da zivim u diktaturi i da ce to trajati dugo.
Pretplatu ne placam, nikad vise ni da mi u glavu pucaju gumenim metkom, kao sto su ucinili Borislavu Pelevicu, koji ne moze da govori i kojem je zivot u opasnosti!
Vucic je takodje pretucen, a mogu da zamislim kako je onima za koje ne znamo, kako je uhapsenima...
Ako Bog ne pripomogne, pomoci nam nema.
A Bog ponekad dugo spava, i nije ga briga...
UDRI OGNJEM, OGNJENA MARIJO, sprzi ih Sveta Velikomucenice, da od njih ni traga ne ostane!!!"