Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se moj favorit ne zaboravi.:hahaha:

Normalo da ti je favorit, čim je vojvoda:mrgreen:

DjordjeB
Војвода
rank5.gif

:super:

Evo, jedan biser vaseg ljubljenog vodje Idi-ja:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7055217&postcount=137

Citat:

"Magare bezobrazno.........tacno je da sam drzao ruskinje na Tari, i u Surchinu, u dva nocna kluba"

Vidite trn u tudjem, a ne vidite balvan u svom oku... Sve reakcije sa tih foruma ne mogu
ni da prismrde ovome...

Eto kakvoj ljudskoj "gromadi" se vi divite, i aplaudirate mu... Da ne pominjem njegovu reakciju na to: "sto se nerviras, da ti nisu mama i sestra bile kod mene?"...

Govedo najobicnije.

A vi slobodno izignoriste ovaj post, jer ste, zaboga, iznad toga...

(Ne, nisam radikal. Ista gowna, samo su ovi na vlasti...)

Evo, jedan biser vaseg ljubljenog vodje Idi-ja:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7055217&postcount=137

Citat:

"Magare bezobrazno.........tacno je da sam drzao ruskinje na Tari, i u Surchinu, u dva nocna kluba"

Vidite trn u tudjem, a ne vidite balvan u svom oku... Sve reakcije sa tih foruma ne mogu
ni da prismrde ovome...

Eto kakvoj ljudskoj "gromadi" se vi divite, i aplaudirate mu... Da ne pominjem njegovu reakciju na to: "sto se nerviras, da ti nisu mama i sestra bile kod mene?"...

Govedo najobicnije.

A vi slobodno izignoriste ovaj post, jer ste, zaboga, iznad toga...

(Ne, nisam radikal. Ista gowna, samo su ovi na vlasti...)

Idi, jel ostala koja? :)

a pomenu marlona... gde je stvarno sektonja, izgubi se

Svet je pun đubreta, ako ste muva u njemu ćete samo đubre i nalaziti, ali svet je i pun cveća, te ako ste pčela pronaćićete cveće i uživati u njegovim najslađim delovima. Čovek pravi svakog trenutka izbor. Da li će u drugima i svom okruženju gledati ono najlošije ili tražiti ono najlepše zavisi od njega samog. Život je njiva u kojoj raste ono što sam poseješ.;)

Svet je pun đubreta, ako ste muva u njemu ćete samo đubre i nalaziti, ali svet je i pun cveća, te ako ste pčela pronaćićete cveće i uživati u njegovim najslađim delovima. Čovek pravi svakog trenutka izbor. Da li će u drugima i svom okruženju gledati ono najlošije ili tražiti ono najlepše zavisi od njega samog. Život je njiva u kojoj raste ono što sam poseješ.;)

bla bla, tuc truc
josh jedno sektashenje 8-)

elem, i muva i pchela vide i g*vno i cvet,
samo shto je za muvu g*vno ono shto vredi, a za pchelu cvet...

:D muvo

Poslednja izmena:
Nisam znao gde da okacim pacijenta, izvor je www.srpskinacionalisti.com/

Баш тако и ја размишљам Божуре, ти генерични белосветски појмови не могу никако обухватити славу и важност Српског национализма.
Моја идеологија =
1. Ујединити поражени народ под оквиром Српства и Светосавља у уједињени Национални Фронт.
2. Изазвати Национални, Друштвени и Духовни Препород у Српском народу.
3. Покренути Српску Националну Револуцију и збацити издајнике и проклетнике са власти.
4. Формирати систем Националне Демократије (наш одговор либералној демокртији) у којој не постоје политичке странке, сви су изабрани на бази личних вредности а не на бази оданости некој партији. Влада је јединствена, патриотска, и главне вредности су јој Српство и Светосавље. Влада води државу у име колективне воље народа. Сваки грађанин се брине за своју државу, и држава се за узврат брине за сваког свог грађанина.
Негује се национално, духовно, и социјално здравље у народу.

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf:

al bash... jadan pokushaj da upropastish jednu divnu temu ;)

Ne videh da si ikakvim argumentom pobio to da je ova volina koja je najveci larmadzija medju vama i predvodnik ZES-OVACA na forumu najobicniji kriminalac koji jos to ponosno istice?!... Naprotiv, kao i tvoj Dalaj Lama odgovorio si ispraznim i besmislenim postovima... Pa jos ispade "jadan pokusaj da se unisti jedna divna tema"... Nije bitno, sta li?...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back