Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - pravni expert:super: (iza nick-a je "novinar" Vlado Đukanović

NACIONALISTA 28.7.2008.

Морам да вам се похвалим, јер управо су ми јавили да ћу ући у правни тим за одбрану Радована Караџића и заиста се осећам поносно што ћу помагати српском јунаку да се бори са оним битангама у Хашком трибуналу.

pacijent - skeptičar

N.S. 28.7.2008.

Честитам, то је велика част!

Али, с друге стране, ти си радио као новинар, дипломирао си права пре коју годину, не верујем да имаш неког радног искуства у својој струци... то је чудна одлука

pacijent - skeptičar

N.S. 28.7.2008.

Али, с друге стране, ти си радио као новинар, дипломирао си права пре коју годину, не верујем да имаш неког радног искуства у својој струци... то је чудна одлука

Nesto sumnjam da ce uspeti da ga odbrane sa neozbiljnim timom.:think::think:

Ali dobro, nisu im mrske pare koje ce dobiti iz Haga. Ko mi ne veruje neka pita bivseg saradnika tribunala, generala Delica.
:mrgreen::mrgreen:

pacijent - banovani

Srbenda_nis ::Trebalo bi da se aktiviramo i počnemo da pizivamo ljude na protest i sa drugih foruma (burek, krstarica i dr), mada neznam kakva je tamo uređivačka politika. Ovde već svi znaju za protest i verovatno će svi koji su u mogućnosti da dođu doći.

Javljajte ja ne mogu na Krstarici jer sam banovan sto sam j*bao majku ustasku onom sto mu je Avatar Vucic obojen u zeleno.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Svi znamo o kome se radi.:mrgreen::mrgreen:

pacijent - banovani

Citat:
Srbenda_nis ::Trebalo bi da se aktiviramo i počnemo da pizivamo ljude na protest i sa drugih foruma (burek, krstarica i dr), mada neznam kakva je tamo uređivačka politika. Ovde već svi znaju za protest i verovatno će svi koji su u mogućnosti da dođu doći.

Javljajte ja ne mogu na Krstarici jer sam banovan sto sam j*bao majku ustasku onom sto mu je Avatar Vucic obojen u zeleno.

:kafa::rotf:

pacijent - banovani

Citat:

:kafa::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

pacijent - pravni expert:super: (iza nick-a je "novinar" Vlado Đukanović

NACIONALISTA 28.7.2008.

Морам да вам се похвалим, јер управо су ми јавили да ћу ући у правни тим за одбрану Радована Караџића и заиста се осећам поносно што ћу помагати српском јунаку да се бори са оним битангама у Хашком трибуналу.

pacijent - skeptičar

N.S. 28.7.2008.

E ako ga ti (nacionalista) budeš branio ode Raša u 3 lepe p.m.........:sad2::sad2::sad2:

pacijent - razocaran

Пуче брука у Новом Саду....

:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent - sto ste dosli kad ste znali da ste ovde :mrgreen::mrgreen:

Сем тројице пандура, један у редовној униформи, преостала двојица у униформама за интевенције код некадашњег ресторана Атина и двојице на улазу у Градску кући, ни трага демостранитма...
Тако ми и треба кад не верујем самом себи,лепо данас рекох да нисам паметан...... :lol: :lol: а тачно сам знао, јако пуно је овде провокатора од задатка...

:rotf::rotf::rotf::rotf:

P.S. I odjednom zamrla tema...Niko od ucesnika da se javi....Blama....:mrgreen::mrgreen:

pacijent - MaradonaLazić :super:

Adrian Mutu 28.7.2008. 21:57
Ја долазим сутра на митинг у овој мајици са слике... била ми је поцепана та Караџићева мајица око врата, и данас сам узео иглу и конац и сам сам својим рукама зашио мајицу. Сад сам спреман за митинг да идем у тој Караџићевој мајици са слике. Аутобус из Кикинде полази у 4 сати поподне за Београд... ево мене сутра на митингу у мојој легендарној мајици из 2004. године
cool.gif

spssw3.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back