Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - ko zna zna :mrgreen:

Радован-Ратко ::
Мени се баш и несвиђа овај Вучићев интервју. Као да му није стало да што више људи дође? Зашто мора ово да изјављује?

Па то су ти радикали брате. Добро је што и праве протест уопште, али од њих немој ништа конкретно очекивати.

:super::super:

pacijent - ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine

Како се време окреће, просто да не поверујеш...ево, дочекасмо да ми велики "српски националисти",којима се уста пуна великих идеја и дела, плачемо овако преко форума због легитимисања полиције
Легитимисали, па шта ? ? ?
Радили људи свој посао...мене су лично легитимисали, па шта ? ? ? Уопште се нисам уплашио !

:rotf::rotf::rotf:

To su junaci koji hoce da obaraju vlast sa ulice?
:mrgreen::mrgreen:

pacijent - ko zna zna :mrgreen:

Радован-Ратко ::
Мени се баш и несвиђа овај Вучићев интервју. Као да му није стало да што више људи дође? Зашто мора ово да изјављује?

Па то су ти радикали брате. Добро је што и праве протест уопште, али од њих немој ништа конкретно очекивати.

:super::super:

pacijent - ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine

Како се време окреће, просто да не поверујеш...ево, дочекасмо да ми велики "српски националисти",којима се уста пуна великих идеја и дела, плачемо овако преко форума због легитимисања полиције
Легитимисали, па шта ? ? ?
Радили људи свој посао...мене су лично легитимисали, па шта ? ? ? Уопште се нисам уплашио !

:rotf::rotf::rotf:

To su junaci koji hoce da obaraju vlast sa ulice?
:mrgreen::mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ovakvi nebi srusili ni sekretara mesne zajednice!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

***. jos ako daju krv, nema ih 3 dana... a ode Radovan.... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Evo jos malo matriala,sa foruma Pogleda i tamo vec danima seku vene i dogovaraju se kako da doakaju ovoj vlasti.

Јестел чули за поруку нашу, да бранимо Караџић Рашу. не жалите времена ни лове, Отаџбина у уторак зове, од Земуна до Калемегдана да бранимо нашег Радована од Панчева све до Батајнице четничке су спремне јединице, милиција на нашој је страни, а и војска изручење брани. Намере су свима нама исте, растерати све ове фашисте!!! ПРОСЛЕДИ ЗБОГ СРПСТВА!:otkacio::otkacio::otkacio::dash::dash::dash::dash::banovati::banovati::banovati:

mrgud (lik iz strumfova- prim. aut.) :mrgreen:

mdubaic 28.7.2008. 22:44
Доста ми је и

- транзиције
- транспарентности
- говора мржње
- људских права
- грађанског друштва
- пута у Европу
- Црне куће на бр. 13
- Радио021
- Б92
- биометријских пасоша

...и свега што почиње са демо...

И данас је протест на Тргу, у 17.00!

Сутра је велики протест у организацији Српске радикалне странке и осталих патриотских организација, на Тргу у 19.00, који замењује редовне протесте само тај дан.

Свакодневни протести се настављају у среду.

pacijent - MaradonaLazić :super:

Adrian Mutu 28.7.2008. 21:57
Ја долазим сутра на митинг у овој мајици са слике... била ми је поцепана та Караџићева мајица око врата, и данас сам узео иглу и конац и сам сам својим рукама зашио мајицу. Сад сам спреман за митинг да идем у тој Караџићевој мајици са слике. Аутобус из Кикинде полази у 4 сати поподне за Београд... ево мене сутра на митингу у мојој легендарној мајици из 2004. године
cool.gif

spssw3.jpg

Znaci usio je majicu? :hahaha: :rotf: da se nije ubo na iglu?

Nece Cheda, nego neka radikalka...:super:

Неће радикалка, оне имају укуса, а пошто си ти ... безукусан, ниси занимљив

Што се тиче ИДИМИДОЂИМИ нека се искулира мало, смара све на форуму питањима зашто ово зашто оно:whistling:

Pacijent - Pretnja?! :hahaha::hahaha::hahaha:

Златоусти 28.7.2008. 23:55
Позивам чобане са крстарице чији је визионар добио заслужени метак да направе контрамитинг сутра! А ако нису толико храбри(као што су на речима) да то ураде сутра, онда нека дођу неки следећи дан када се организују митинзи подршке Радовану Караџићу!

Јебаће вас Аца Србин(Adrian Mutu) :lol:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back