Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ebo te moj guru hahahaha... pa sto moj pacijentu jedan? :)

a...ne, ne Hoze...ja **** samo zhene...ja ne tvoj pacijenAt...ne shalje Bog Tihovanje u koprive...

ti imash pacijente, vidi koliko ce ih biti sutra u BG...ti dijagnostik...Tihovani Dijagnostik...:hahaha:

nego...diplomu na sunce...da se ne predstavljash lazhno...postupi kao i tvoj "Tihi" Guru...pokazali diplomu...sad verujem da je on ovladao "onim" veshtinama...a ti...?

cetno-ljubavna :rumenko:
БРАДАТО МОМЧЕ

О мој стриче, бркови те диче
Мене млада, бркови и брада
Мала моја очију ти мрки'
Би л' se дала пољубити брки
Обриј брицо само немој брке
Јер на брке цуре лете трке

Моја мајко жени мене млада
Док ме није освојила брада
Јер су данас ђаволи дјевојке
Када виде брадата јунака
Ко да виде из шуме курјака

pacijent 97787(razocarani bosanac)

Дачићу П****

Порука Приједор 23.7.2008. 15:41
Овим путем желим да поручим Ивици Дачићу да је највећа ***** у Србији, и да ће он и господин Тадић бити упамћени у историји српског народа као највеће ***** и издајници. Никада међу Србима није постојао овако отворен приступ издајству, нити постоје у нашој историји издајници који би се могли поредити са г-дином предсједником и г-дином министром унутрашњих послова.

Моја фрустрација креће од чињенице да сам до прије пар мјесеци чврсто вјеровао да је СПС изразито патриотска странка, у неким стварима много тврђа и од саме СРС. Подсјетићу на Милошевићеву сахрану и говоре његових насљедника, на заклетве да никада Србина Хагу не би испоручили и на Дачићеве позиве на војну интервенцију на Космету.

Кроз 100 година, наши ће потомци са гнушањем помињати имена ове двојице пичака (симболични Бранковић је мала маца за њих!), али ће се Дачића засигурно гадити више, јер је он преко ноћи промијенио курс за 180 степени и тиме осигурао власт већ доказаном издајнику Тадићу.

Дачићу пичко, мене је срамота што си Србин. Дабогда те керови развлачили, а Радованова крв на твоју душу и на твоје потомство.

Моја фрустрација креће од чињенице да сам до прије пар мјесеци чврсто вјеровао да је СПС изразито патриотска странка, у неким стварима много тврђа и од саме СРС.

Vidi se da nije iskusan u politici.
:mrgreen::mrgreen:

Дачићу П****

Порука Приједор 23.7.2008. 15:41
Овим путем желим да поручим Ивици Дачићу да је највећа ***** у Србији, и да ће он и господин Тадић бити упамћени у историји српског народа као највеће ***** и издајници. Никада међу Србима није постојао овако отворен приступ издајству, нити постоје у нашој историји издајници који би се могли поредити са г-дином предсједником и г-дином министром унутрашњих послова.

Моја фрустрација креће од чињенице да сам до прије пар мјесеци чврсто вјеровао да је СПС изразито патриотска странка, у неким стварима много тврђа и од саме СРС. Подсјетићу на Милошевићеву сахрану и говоре његових насљедника, на заклетве да никада Србина Хагу не би испоручили и на Дачићеве позиве на војну интервенцију на Космету.

Кроз 100 година, наши ће потомци са гнушањем помињати имена ове двојице пичака (симболични Бранковић је мала маца за њих!), али ће се Дачића засигурно гадити више, јер је он преко ноћи промијенио курс за 180 степени и тиме осигурао власт већ доказаном издајнику Тадићу.

Дачићу пичко, мене је срамота што си Србин. Дабогда те керови развлачили, а Радованова крв на твоју душу и на твоје потомство.

sto mu ovu 'poruku' nije poslao iumejom :hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back