- Poruka
- 357
Da se ja pitam, ja bih ovde autobus proterao... tj ove teme vise ne bi bilo
sad je vec malo smor...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ja pitam, ja bih ovde autobus proterao... tj ove teme vise ne bi bilosad je vec malo smor...
To nikako.
Cek da prodje utorak, bice jos komentara.
![]()
Uhhhh, a kad počne frljanje sa ciframa: 200 hiljada, 300 do milion![]()
Nas i Karadzica ( Dabica ) 300 miliJona...![]()
300 miliJona pacijenata i isto toliko onih koji ne znaju da su pacijenti![]()
ma jok, ja sam samo dijagnosticara za pacijente me zabole bas
![]()
Очигледно! Значи, пренос информација од уста до уста, иумеј, телефон... није лако, али... нема нам друге!
lazesnajnoviji biser
pacijent - zuti preuzeli Fokus
![]()
lazesnemoj samo da su mi Nikolu i "na liniji "preuzeli
oni su moja jedina nada ,uteha i spas
![]()
ebo te moj guru hahahaha... pa sto moj pacijentu jedan?![]()
Hohohoho... budi i ti dijagnosticar pa provali![]()
Tako kazu...Moraces sa njim da kontaktiras putem iumeja, nema druge.
![]()
pacijent 97787(razocarani bosanac)
Моја фрустрација креће од чињенице да сам до прије пар мјесеци чврсто вјеровао да је СПС изразито патриотска странка, у неким стварима много тврђа и од саме СРС.
pacijent 97787(razocarani bosanac)
Дачићу П****
Порука Приједор 23.7.2008. 15:41
Овим путем желим да поручим Ивици Дачићу да је највећа ***** у Србији, и да ће он и господин Тадић бити упамћени у историји српског народа као највеће ***** и издајници. Никада међу Србима није постојао овако отворен приступ издајству, нити постоје у нашој историји издајници који би се могли поредити са г-дином предсједником и г-дином министром унутрашњих послова.
Моја фрустрација креће од чињенице да сам до прије пар мјесеци чврсто вјеровао да је СПС изразито патриотска странка, у неким стварима много тврђа и од саме СРС. Подсјетићу на Милошевићеву сахрану и говоре његових насљедника, на заклетве да никада Србина Хагу не би испоручили и на Дачићеве позиве на војну интервенцију на Космету.
Кроз 100 година, наши ће потомци са гнушањем помињати имена ове двојице пичака (симболични Бранковић је мала маца за њих!), али ће се Дачића засигурно гадити више, јер је он преко ноћи промијенио курс за 180 степени и тиме осигурао власт већ доказаном издајнику Тадићу.
Дачићу пичко, мене је срамота што си Србин. Дабогда те керови развлачили, а Радованова крв на твоју душу и на твоје потомство.