systemofadown
Iskusan
- Poruka
- 6.070
daj da vrbujemo te likove na nas forumu, zao mi vise da kopirate...
Ima ih i ovde, samo se kriju...
Ali smo neke provalili....
Tamo nas tuzakali drugarima da ih zezamo ovde....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj da vrbujemo te likove na nas forumu, zao mi vise da kopirate...

Pacijent - kerОвим путем желим да поручим Ивици Дачићу да је највећа ***** у Србији, и да ће он и господин Тадић бити упамћени у историји српског народа као највеће ***** и издајници. Никада међу Србима није постојао овако отворен приступ издајству, нити постоје у нашој историји издајници који би се могли поредити са г-дином предсједником и г-дином министром унутрашњих послова.
Моја фрустрација креће од чињенице да сам до прије пар мјесеци чврсто вјеровао да је СПС изразито патриотска странка, у неким стварима много тврђа и од саме СРС. Подсјетићу на Милошевићеву сахрану и говоре његових насљедника, на заклетве да никада Србина Хагу не би испоручили и на Дачићеве позиве на војну интервенцију на Космету.
Кроз 100 година, наши ће потомци са гнушањем помињати имена ове двојице пичака (симболични Бранковић је мала маца за њих!), али ће се Дачића засигурно гадити више, јер је он преко ноћи промијенио курс за 180 степени и тиме осигурао власт већ доказаном издајнику Тадићу.
Дачићу пичко, мене је срамота што си Србин. Дабогда те керови развлачили, а Радованова крв на твоју душу и на твоје потомство.
A ovo je "potpis" Voje_futogaНЕ ДАМО ТЕ СИВИ ТИЋУ
РАДОВАНЕ КАРАЏИЋУ!!!
Ima ih i ovde, samo se kriju...
Ali smo neke provalili....
Tamo nas tuzakali drugarima da ih zezamo ovde....
![]()
Pacijent br1234257Не знам зашто се чудите. СПС је ТРАДИЦИОНАЛНО издајничка интересна група. Ви као да сте заборавили као се велеиздајник Милошевић односио управо према Караџићу, а шта је о њему писала Црвена Вештица? Није ни чудо што га је Мали Слоба ухапсио ЧИМ му се за то указала прилика. Наравно, пизда каква јесте, сад тврди да МУП није ни учествовао у акцији. Ма није ваљда. Верујемо му на реч.
ama... zezala sam se![]()

Pacijent - Delija TrabicЈош пре око 150год Тарабић је прорекао да ће у Србију доћи неки жути људи који ће је уништити,али ако су му уз те жуте промакли црвени можда му и промакло то о уништењу Србије тако да још има наде за српство.
П.С. Дачићу педеру напуши се северу!!!
Pacijent - neki moooooooooodonja, mozda mu BIA kontrolise postoveDacic je najveca p**ka u SRBIJI.Ne zasluzuje ni da mu se ime spomene,jer se mjenja kao vrijeme i uvijek ce se prodat za saku dolara.Takvi kao on moraju otici sa vlasti.Treba izvrsiti nasilnu smjenu ove izdajnicke vlasti.
DACICU p**ko IZDAJNICKA!!!!!!!!

pacijent - realan
Re: Procjene rezultata 11. maja
s.r.b.i.j.a.
SRS 42% DSS 34% Ceda ne prelazi cenzus!

....i tako dalje, i tako dalje....
tema je završena 10. maja.
od 11. maja više niko nije pisao na njoj![]()

Ku*vo del Koštunice....Ku*vo del Koštunice....

ja sam danas prvi put ušao (dobro, možda sam bio ranije, ali davno), te video da se tamo okuplja krem experata iz bezbednosnih, kontraobaveštajnih, te pravnih i ekonomskih sfera, jer jeb'o Srbina koji se u ovo sve ne razume...Imaju teme o koštunici, ali i faze: faza pljuvanja, pa faza obožavanja, pa ogorčenje....trofazno![]()
ja sam danas prvi put ušao (dobro, možda sam bio ranije, ali davno), te video da se tamo okuplja krem experata iz bezbednosnih, kontraobaveštajnih, te pravnih i ekonomskih sfera, jer jeb'o Srbina koji se u ovo sve ne razume...
i moram priznati da mi je zanimljivije ovako, kroz lakmus, da to pratim na ovoj temi

Ja sam tamo već stekao par drugara, dopisujemo se na pp zbog konspiracije. Imam neke informacije koje nisu baš za javnost
p.s. imam novu lokaciju![]()

pazi, ako neko ne poludi zbog tebe, ili ne daj bože krene na'se
poveri ti ono najsvetije što ima, neku informaciju o spašavašnju svekoliko ugroženog srbstva i posle se otkrije da si ubačen element, plaćenik, francetić![]()

pacijent - Mr DŽ
Као релевантног саговорника презентирају оно џубре миливојевића, џубре које је плакало као *****, џубре које је крало стотине хиљада будимпештанских пара, џубре које нам саопштава да су њихови протести били мирни а да су наши рушилачки

ako me sad provale, moraću da menjam nick![]()

Bolje da te provale nego povale![]()

pacijent - dosta volontiranja!
__Сербон__
СРС мора сада и финанциски да подржава патриотске организације у београду. Морамо бити креативни и упорни.
Ovaj bi da naplati patriotizam.Izgleda, učio je od najboljih
![]()

Ima ih četvorica i potpuno razumeju moju konspirativnost u cilju bezbednosti.
Trenutno dogovaramo dolazak oko 50-60 mojih prijatelja iz rusije i jednog moćnog finansijera iz venezuele
ako me sad provale, moraću da menjam nick![]()
Pacijent - Bosanka (krava)Јаооо... Приједоре, црна врано! Мани се црних хипотеза. Пашће ови лешинари у скорије вријеме ради Радована, па ћемо Ратка ваљда моћи одбранити. Хајде, молим те, укини ову тему - није ми добро кад је само угледам