Biramo najpopularniju frizuricu u 2023.

Moj izbor je...

• Ukupno glasova
    14
nazovite me zatucanim i primitivnim, ali volim krzno, volim kada u ženskom međunožju ugledam ovakav prizor

napomena, slika je samo za osobe 18+
Klikom potvrđujem da imam 18+ godina
hjk.jpg

Ja sam glasala za trouglic ispred, moze i veci, podsisan. :)
a na usminama nista. Ako moze
izbrala si ok opciju, mada bi još bolje bilo ostaviti pošumljenost celom dužinom puslice. neprekinuta kompletna pokrivenost. kao onaj kineski mega projekat - pojas i put.

verovatno te je zapadna kultura indoktrinirala da izgradiš tu averziju i podvrgneš se mučnim depilacijama, uticaj masmedija je ogroman, malo ljudi ostaje jako, dosledno sebi i verno svojim instinktima

izbrala si ok opciju, mada bi još bolje bilo ostaviti pošumljenost celom dužinom puslice. neprekinuta kompletna pokrivenost. kao onaj kineski mega projekat - pojas i put.

verovatno te je zapadna kultura indoktrinirala da izgradiš tu averziju i podvrgneš se mučnim depilacijama, uticaj masmedija je ogroman, malo ljudi ostaje jako, dosledno sebi i verno svojim instinktima
A ti znaš moje instinkte? 🙂
A šta misliš ono kad imaš menzis i puno dlaka, pa kad krv počne da se lepi za dlake, pa kad si ceo dan van kuće ni mokremaramice ne pomažu, sve se skori pa treba 5 min da se riba sapunom posle da bude čisto. A znaš, jednom sam imala krvarenja mesec dana, pa išla na intervencije, tamo u bolnici me depilirali skroz, kao i sve žene in če pre porođaja, pa kad sam videla koliko mi je to bolje, onda reših to definitivno da uradim. U tom pravcu možda nisi razmišljao.

A ti znaš moje instinkte? 🙂
A šta misliš ono kad imaš menzis i puno dlaka, pa kad krv počne da se lepi za dlake, pa kad si ceo dan van kuće ni mokremaramice ne pomažu, sve se skori pa treba 5 min da se riba sapunom posle da bude čisto. A znaš, jednom sam imala krvarenja mesec dana, pa išla na intervencije, tamo u bolnici me depilirali skroz, kao i sve žene in če pre porođaja, pa kad sam videla koliko mi je to bolje, onda reših to definitivno da uradim. U tom pravcu možda nisi razmišljao.
hmm, sada mi je dosta toga jasnije. ali opet, s druge strane malo više pranja vodom je uvek bolje i prirodnija opcija od otvaranja mikro ranica kroz konstantno čupanje ili brijanje dlaka

Is it unhealthy to wax pubic hair?

Because the skin down there is so sensitive, waxing can cause tears and cuts. “These can become a breeding ground for bacteria and even infect your hair follicle causing acute folliculitis, which can only be cured with a course of strong antibiotic medicines,” says Dr Anuradha Kapur. The trauma may not end there.

Can you wax your vag lips?

When it comes to pubic hair, people groom it using a variety of methods including shaving, waxing, trimming, and laser removal. These methods can lead to ingrown hairs and infections though, so most gynecologists warn against them and recommend trimming or letting it be instead.

ja kad se obrijem ne sličim čoveku. potrebno je da prođe nekoliko dana da se vratim u život, pregrupišem i počnem prepoznavati sebe u ogledalu.
brada je oduvek bila deo mog identiteta, volim i takvu puslicu na meniju, odnosno što dlakaviju...

dame, da li bi izašle u susret partneru ukoliko vas zamoli da odložite na stranu opremu za uklanjanje dlačica na par meseci?

Back