Biram da ćutim

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti cutis -minvajl kucash na forumu:lol:

sta znam nisam ljubitelj tisine kad sam u necijem drustvu- obicno je los znak.......

ne mislim sad kad se cuti dok se nesto radi, dok su ljudi intimni

ali ako sedite, ne radite nista i cutite to mi je kripi.......ne volim kad ljudi laprdaju neprestano ali ne volim cutologe.....
kad s covekom nemas o cemu da pricas.......mentalna komponenta mi je najbitnija
Ima sa mnom svasta da se prica, samo nisam pricalica, to je razlika. Dakle, nisam conversation maker ili kako se to kaze vec. A ni zena mi nije pricalica i nemamo problem sa cutanjem.

Šta je tačno "srodna duša"?
Kako se prepoznaje?
pa kad se izvaljas od smeha na

IMG-20200513-WA0000_copy_1024x805.jpg

onda znas da je dusa srdona :D

• Voli
Reactions: Red
Ovde postoji neki problem u definiciji.

1. Cutanje tokom intimnog odnosa, mazenja, gledanja filmova, gledanja zalaska sunca, setnje pored mora, svako cita neku svoju knjigu, vezba - znaci u toku je trajanje neke aktivnosti :tick:

2. Cutanje kad recimo jedete, sedite ispred ugasenog televizora, :cross:- tu je neki problem pod tepihom

Ti si problem pod tepihom.

Ne mora da znaci, neki ljudi jednostavno uzivaju u ‘samoci’, izreda mozes vidjeti ljude koji sami izadju u kafic da popiju kafu, doruckuju, prosetaju, voze biciklo, itd.

Ja zivim sam i ovih dana nemam posao, tokom dana ne progovorim bez par recenica.

Kad mi zazvoni telefon smorim se jer narusavaju moj zen mir, ometaju me, smaraju.

ili te ne zanima sta partner ima da ti kaze?

da li taj beg u tisinu u stvari zeli da deluje da pravi dublji odnos a u stvari na povrsinu izlaze problemi u vezi?
Zasto odmah nesto tako ruzno „Ne zanima me sta partner ima da kaze“?! Samo se dobro osecamo i nadopunjujemo u nekim stvarima.

Tesko je ljudima koji ne ljube tisinu u dvoje objasniti koliko ona moze biti lepa i prisna.

Poslednja izmena:
Ti si problem pod tepihom.

Ne mora da znaci, neki ljudi jednostavno uzivaju u ‘samoci’, izreda mozes vidjeti ljude koji sami izadju u kafic da popiju kafu, doruckuju, prosetaju, voze biciklo, itd.

Ja zivim sam i ovih dana nemam posao, tokom dana ne progovorim bez par recenica.

Kad mi zazvoni telefon smorim se jer narusavaju moj zen mir, ometaju me, smaraju.
Ta sam.

A tek sto ne volim da telefoniram. :) :)

Ovde postoji neki problem u definiciji.

1. Cutanje tokom intimnog odnosa, mazenja, gledanja filmova, gledanja zalaska sunca, setnje pored mora, svako cita neku svoju knjigu, vezba - znaci u toku je trajanje neke aktivnosti :tick:

2. Cutanje kad recimo jedete, sedite ispred ugasenog televizora, :cross:- tu je neki problem pod tepihom
Ne razlikujes neprijatnu tisinu od prijatne tisine. I niko ne napada ekstrovertne osobe, pa ceo svet je za njih krojen, dozvolite mogucnost da nekima ne prijaju za vezu ili duze provodjenje vremena skupa.

Back