- Poruka
- 73.869
Ma ćao.Pa slatka si kad cutis![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ćao.Pa slatka si kad cutis![]()
Da, ali 80 posto komunikacije je neverbalna, pa ako je ta komunikacija podesena, onda je tisina veoma prijatnacovek je po definiciji drustveno bice
komunikacija je jako bitna
Da, cimerovanje bas ume da bude izazov lolImala sam ti ja bas cimerku sa kojom je bilo neprijatno (uglavnom) pricati, pa sam birala tisinu, a i ona(tisina) nije bila nesto slatka![]()
Jok ti ih razlikujes.Ne razlikujes neprijatnu tisinu od prijatne tisine. I niko ne napada ekstrovertne osobe, pa ceo svet je za njih krojen, dozvolite mogucnost da nekima ne prijaju za vezu ili duze provodjenje vremena skupa.
Aki reshilaJa sam zivela sa jednom potpuno neuroticnom cimerkom, koju gotivim na neki uvrnut nacin ovako, ali je suzivot bio pakao. Jednom mi napravi scenu pred devojkom zasto nisam izbacila smece, i ja lepo istresem kantu na hodnik i kao evo, izbacila sam.
sve sto ne ukljucuje odavanje licnih podataka pitaj@nonaligned Hoces da mi pomognes da dodjem u Kinu, hocu iz Kine u Dansku, ali prvo KIna???
U bre, bukvalno sam obozavala sa bff da cutim satima i da zevamo u reku. Dakle, nije cak ograniceno ni samo na veze.Jok ti ih razlikujes.O boze, ima li veceg introverta od mene?!
Moja teorija je da se ljudi teshe kad su s nekim s kim navodno vole da cute. Tu je sjebana mentalna komponenta.
Naravno da ne mislim na cutanje kad blejite umorni od planinarenja i tokom intimnog odnosa.
Ja sam svadljiva svakako, samo delujem mozda pricljivije na forumu.Aki reshila
I moja je bila neuroticna i negativna
Ono kao suprotnosti se privlace, ono kao ne
Ja sam po prirodi mirna iako delujem svadljivo na forumu![]()
o bozeU bre, bukvalno sam obozavala sa bff da cutim satima i da zevamo u reku. Dakle, nije cak ograniceno ni samo na veze.
A kad nije ok? Posto ti imas tu neku listu kad je ok a kad nije ok i sad ne znam dal ispravno postupamo Jelena i jao boze
blejanje pored reke je aktivnost u kojoj je cutanje OK
Ok je kad nije neprijatno. Kad nije tišina jer neko nekog nervira ili je ljut, zabrinut i slično. I kad nije da jedno hoće da priča, a drugo je u ovom fazonu :kad je ok a kad nije ok
Apsolutno. Nista ne bih dodala niti oduzela.Ok je kad nije neprijatno. Kad nije tišina jer neko nekog nervira ili je ljut, zabrinut i slično. I kad nije da jedno hoće da priča, a drugo je u ovom fazonu :
Pogledajte prilog 1060773
Ali nije ok ako bih ja da pričamo o nečemu, a druga strana me ignoriše. Recimo, pričam šta mi se desilo, a on ćuti i onda ja vidim da me ne čuje, pa nastavim "i onda meni otpala glava, ali pošto imam kod kuće konce u svim bojama, ja je spakujem u kesu, pa u torbu, odem po auto, pa kući. Onda izvadim konce, odaberem pravi, pa ušijem i izendlam. Ali mrzelo me da menjam konce na endlerici, pa sam sa crnim. Ali nema veze, jel da?" I on kaže da je to ok.
Koliko znači kada sa nekim možete da ćutite? A da bude lepo i prijatno.
Volite li takvu tišinu?
Ukazuje li ona na nešto?
Pogledajte prilog 1060024
ukazujeKoliko znači kada sa nekim možete da ćutite? A da bude lepo i prijatno.
Volite li takvu tišinu?
Ukazuje li ona na nešto?
Pogledajte prilog 1060024
a radio?Ljudi koji zive s ukljucenim televizorima i kad ne prate program koliko da nije tisina![]()
Nono, kad cutis ns nekim i uzivas u njegovom prisustvu, i on u tvomJok ti ih razlikujes.O boze, ima li veceg introverta od mene?!
Moja teorija je da se ljudi teshe kad su s nekim s kim navodno vole da cute. Tu je sjebana mentalna komponenta.
Naravno da ne mislim na cutanje kad blejite umorni od planinarenja i tokom intimnog odnosa.
naprotiv, imamo svi dusuOces da kazes kako nemas dusu?![]()
Zasto te tangira pojam srodne duse?naprotiv, imamo svi dusu