Biram da ćutim

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja se uvek unervozim kada je prijatna tisina. Toliko sam navikao na brbljanja da me krene frka. Vidim ona je u nekom blazenstvu, ugisila, uziva kako joj topao vetar miluje kosu, oci zavodenile, pogled kao buldog u horizont, a ja moram: adobar ringispil a bebe? A bas je lepo zar ne? Vidi ptica bebe.

Isto se ćuti i kad je toliko puklo da ne vide smisla da razgovaraju :/

---

Mslm slažem se, postoje ti momenti kada reči nisu potrebne da se dvoje razumeje, ali ako učestaju to je pre ovo drugo. I u svakom slučaju treba se ispričati i upoznati dobro do toga.

Ja ne bi da ćutim,zašto bi da čutim ako mi diže tlak.Ako hebe stane kad ne treba,pa meni dođe da ga odvalim u jednom potezu kako popizdi.Vrag odnio i jezik ko bi ga meni svezao da mi je znati.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: Kad sam pokraj njega meni ne treba tišina,ja se tek tad navijem,ćutim kad nismo jedno pokraj drugog.

svaka tema je besmislena kada se uvede pojam srodne duse, opadne mi pocetni elan i onda bih trebala da se fokusiram na neke druge delove recenica da bih mogla normalno da komuniciram ovde
zašto?
pa nije svaka tema ya svakoga. meni je ovo sad zanimljivo, što ne znači da će svima biti..
zato postoje različite teme, kao i za razgovor
Doživela sam samo par puta u životu da budem sa "srodnom dušom"... ne bih ta sećanja mogla da uporedim ni sa čim drugim

Kao da sam imala sanse i bez toga 😂
No Idea Shrug GIF by Rosanna Pansino

... ali ja ne volim da ćutim, ti ne voliš da pričaš... Teško mi je sad.... :malav:

Srodna duša i prava ljubav nisu isti pojmovi i nemaju isto značenje. Srodna duša može biti prijatelj, rođak, ljubavnik, drugim rečima bilo tko s kim ste kliknuli.

Srodna duša, rjeđe duša blizanka (doslovan prijevod latinskog izraza anima gemella) je naziv kojim se označava osoba prema kojoj se osjeća duboki afinitet i ljubav, bilo intimne, seksualne, duhovne prirode, odnosno koja predstavlja ideal kompatibilnosti.
izvor: Wikipedija

Back