petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
koji rok trajanja srodnosti dusa?To znaci da si nasla srodnu dusu, kad se razumete i bez reci. Kad tisina prija a ne zulja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji rok trajanja srodnosti dusa?To znaci da si nasla srodnu dusu, kad se razumete i bez reci. Kad tisina prija a ne zulja.
Meni znaci, nisam pricalica i pricalice me smore jako brzo.Koliko znači kada sa nekim možete da ćutite? A da bude lepo i prijatno.
Volite li takvu tišinu?
Ukazuje li ona na nešto?
Pogledajte prilog 1060024
Onda ništa.Meni znaci, nisam pricalica i pricalice me smore jako brzo.
... da gledate napred otprilike u istom pravcu.....sure
a ako nađeš srodnu dušu da li to znači da se našla i ljubav? šta je još potrebno?
Kao da sam imala sanse i bez togaOnda ništa.![]()
O daKoliko znači kada sa nekim možete da ćutite? A da bude lepo i prijatno.
Volite li takvu tišinu?
Ukazuje li ona na nešto?
Koliko znači kada sa nekim možete da ćutite? A da bude lepo i prijatno.
Volite li takvu tišinu?
Ukazuje li ona na nešto?
a ako nađeš srodnu dušu da li to znači da se našla i ljubav? šta je još potrebno?
zašto?svaka tema je besmislena kada se uvede pojam srodne duse, opadne mi pocetni elan i onda bih trebala da se fokusiram na neke druge delove recenica da bih mogla normalno da komuniciram ovde
Oces da kazes kako nemas dusu?svaka tema je besmislena kada se uvede pojam srodne duse, opadne mi pocetni elan i onda bih trebala da se fokusiram na neke druge delove recenica da bih mogla normalno da komuniciram ovde
Kao da sam imala sanse i bez toga![]()
To je mnogo kompleksna definicija…ali zamisli nesto nemoguce, nerealno u smislu poklapanja i odgovaranja.Šta je tačno "srodna duša"?
Kako se prepoznaje?
izvor: Wikipedija
imam ideju!![]()
... ali ja ne volim da ćutim, ti ne voliš da pričaš... Teško mi je sad....![]()