Biram da ćutim

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je mnogo kompleksna definicija…ali zamisli nesto nemoguce, nerealno u smislu poklapanja i odgovaranja.
Cita ti misli, znaci ne moras da pricas… :rotf:

U tvom slucaju samo pricate 24/7 bez pauze i prekidanja…ili mozda nesto izmedju to dvoje, ali shvatis da je to to, limit.
Ali ja ne pričam non-stop zapravo.
A srodna duša je mit, niko ne može uvek da radi ono što nam odgovara. Ja ni sama sebi nekad ne odgovaram....

ajde da se seksamo 24/7 i taman kad ti postane dosadno u tisini mi cemo opet novi krug 24/7 seksa da okrenemo i tako bez kraja do kraja jer umrecu ti tako, znas, a sve zato sto ti ne volis tisinu.
Čekaj, stani! Kako seks u tišini? Koji seks 24/7, ja sam žena u godinama, ne mogu ja te vratolomije? I opet, kako u tišini? Ne mogu ja toliko da ćutim, to je dosadno, a ja ne mogu da mi je dosadno. To sve pod uslovom da zanemarim svoju orijentaciju i budem svetska žena širokih shvatanja. Definitivno nismo srodne duše! :sad2:

Čekaj, stani! Kako seks u tišini? Koji seks 24/7, ja sam žena u godinama, ne mogu ja te vratolomije? I opet, kako u tišini? Ne mogu ja toliko da ćutim, to je dosadno, a ja ne mogu da mi je dosadno. To sve pod uslovom da zanemarim svoju orijentaciju i budem svetska žena širokih shvatanja. Definitivno nismo srodne duše! :sad2:
Nisi joj dala ni sansu, mozes da lezis i ne radis nista, sve ce ona zavrsiti…

• Ironija
Reactions: Red
Definitivno nismo srodne duše
Animated GIF

Ok je da se nekome nekad i ne priča, već da se ćuti.. Ne mora se od toga praviti neka romantika i nešto tipa "pogledi govore" i ostalo... Nekad ti prosto prija da ne pričaš, pa nismo muzički aparati da radimo neprekidno, lagano...

Meni znaci, nisam pricalica i pricalice me smore jako brzo.
ti cutis -minvajl kucash na forumu:lol:

sta znam nisam ljubitelj tisine kad sam u necijem drustvu- obicno je los znak.......

ne mislim sad kad se cuti dok se nesto radi, dok su ljudi intimni

ali ako sedite, ne radite nista i cutite to mi je kripi.......ne volim kad ljudi laprdaju neprestano ali ne volim cutologe.....
kad s covekom nemas o cemu da pricas.......mentalna komponenta mi je najbitnija

ti cutis -minvajl kucash na forumu:lol:

sta znam nisam ljubitelj tisine kad sam u necijem drustvu- obicno je los znak.......

ne mislim sad kad se cuti dok se nesto radi, dok su ljudi intimni

ali ako sedite, ne radite nista i cutite to mi je kripi.......ne volim kad ljudi laprdaju neprestano ali ne volim cutologe.....
kad s covekom nemas o cemu da pricas.......mentalna komponenta mi je najbitnija
kako ja stvar rayumem, ovo je samo korak dalje... ima puno ljudi sa kojima se mo\e prijatno komunicirati, ali od svih njih tesko se nadje neko i ya dobru neverbalnu komunikaciju

Back