Biljana Srbljanović: LDP me izbrisao

Ja ne mislim da su imali ozbiljne namere da ona prodje za gradonacelnika nego da nastupom reklamira njihovu opciju i dize im javni profil. Kad ono... smizla iznervirala sve zive!

Morace pod hitno da nadju neku ribicu da im bude javno lice, al' da ne lici na zene u crnom i ostala strasila nego da bude bas onako... kako treba. Nju u prvi plan, nadzak-babe i pederske rodonacelnike u pozadinu, kapiraj-kopiraj!

Koliko god se trudili da izjednachite neslaganje u LDPu, sa cirkusom u SRS-SNS, nikakve su vam shanse jer ogromna razlika!
Biljana Srbljanovic nije napustila stranku, nije klela i vrachala, nije iznosila *pikanterije o ljubavnicama i vanbrachnoj deci, aferama ....vec se samo ne slaze oko nekih stvari shto mi je sasvim razumljivo. S' punim pravom je ochekivala da stranka uradi mnogo vishe. Normalno, ona zivi u Parizu, tamo je provela veliki deo svog zivota i teshko da moze da razume da u ovoj zemlji nishta ne ide kako treba

Koliko god se trudili da izjednachite neslaganje u LDPu, sa cirkusom u SRS-SNS, nikakve su vam shanse jer ogromna razlika!
Biljana Srbljanovic nije napustila stranku, nije klela i vrachala, nije iznosila *pikanterije o ljubavnicama i vanbrachnoj deci, aferama ....vec se samo ne slaze oko nekih stvari shto mi je sasvim razumljivo. S' punim pravom je ochekivala da stranka uradi mnogo vishe. Normalno, ona zivi u Parizu, tamo je provela veliki deo svog zivota i teshko da moze da razume da u ovoj zemlji nishta ne ide kako treba

recept je verovatno dve Obame od po 25 cm

mali staljin, kako je chedu opisao neki nekadasnji saradnik, ocigledno ne trpi nikakav znak konkurisuce inteligencije, ili ambicije ili 'ucesca u samoproklamovanoj viziji' :roll:

zato ce i biti vazda na granici oko 5 posto; dok i to ljudima ne dosadi

tacno tako , jos od stvaranja partije se videlo da Ceda ne trpi konkurenciju pa su otisli i Lecic , pa onaj Petrovic sto je bio sef BIA , pa neki slikar Popovic , Nikola Samardzic , sada i ova , tako da tu nema nista od neke ozbiljne price
mada sa druge strane tacno je i da je Srbljanovicka neuravnotezena kao licnost ,barem sto se tice javnih nastupa koji se ticu poltike ,tako da definitivno nije bila za to .

Back