Gde je Cedomir Jovanovic i LDP i stav po pitanju studentskih protesta?

Patrijota_sa_mozgom

Primećen član
Poruka
540
Pozdrav ljudi. Secate se Cede Jovanovica? Pricalo se da koristi narkotike. On je pricao da je bio komandos u ratu 1992. Zasto je Cedomir Jovanovic jos uvek na celu LDP-a, kada je stranka izgubila sve glasace? Zasto nije na strani studenata iako je sam bio predvodnik studenata tokom Milosevicevog perioda. Secate se da su devojke pricale " Ozeni me Cedo!!!" tokom protesta?
1751814616580.png

Narkos koji je,u pocenanim patikama
bio kurir iznedju pok Djindjiča i narko karteka iz Šilerove
Posle kupovao rasne konje. Moguče u Srbiji

PS; Zašto država nije zaplenila tu kući kada je imala više nego dovoljno razloga za to?
Jer se sve snimalo.
A pošto nisu znakli gde su sve kopije bagerima sve sravnili sa zemljom.
Problem rešen ...

PS: Komandos je bio samo kad se dobro našmrka.
I onda ubija, kao,ameri svoje neprijatelja u ratnim filmovima

Pozdrav ljudi. Secate se Cede Jovanovica? Pricalo se da koristi narkotike. On je pricao da je bio komandos u ratu 1992. Zasto je Cedomir Jovanovic jos uvek na celu LDP-a, kada je stranka izgubila sve glasace? Zasto nije na strani studenata iako je sam bio predvodnik studenata tokom Milosevicevog perioda. Secate se da su devojke pricale " Ozeni me Cedo!!!" tokom protesta?
Pogledajte prilog 1752689

LDP ne postoji

mora da ti je mnogo dosadno kad se njega seti

Kao što znamo svi šetači 90tih se kaju i priznaju da su bili glupi, čeda ne priznaje ništa jer je plaćenik koji je protiv Srbije, pa mu je sve jedno ko je na vlasti....inače čeda je nastavljač politike liberala iz 68. najgorih srpskih izdajnika koji su prodali srpske interese za vlast....pa su prvo odcepili kosmet i vojvodinu 1971. i svi su kao bili komunisti, a stvarno bili antikomunisti i antisrbi.....srpska gamad....

Пусти човека, развео се после 25 година брака... А сва имовина на ташту и таста.

Back