Gde je Cedomir Jovanovic i LDP i stav po pitanju studentskih protesta?

Patrijota_sa_mozgom

Primećen član
Poruka
540
Pozdrav ljudi. Secate se Cede Jovanovica? Pricalo se da koristi narkotike. On je pricao da je bio komandos u ratu 1992. Zasto je Cedomir Jovanovic jos uvek na celu LDP-a, kada je stranka izgubila sve glasace? Zasto nije na strani studenata iako je sam bio predvodnik studenata tokom Milosevicevog perioda. Secate se da su devojke pricale " Ozeni me Cedo!!!" tokom protesta?
1751814616580.png

Narkos koji je,u pocenanim patikama
bio kurir iznedju pok Djindjiča i narko karteka iz Šilerove
Posle kupovao rasne konje. Moguče u Srbiji

PS; Zašto država nije zaplenila tu kući kada je imala više nego dovoljno razloga za to?
Jer se sve snimalo.
A pošto nisu znakli gde su sve kopije bagerima sve sravnili sa zemljom.
Problem rešen ...

PS: Komandos je bio samo kad se dobro našmrka.
I onda ubija, kao,ameri svoje neprijatelja u ratnim filmovima

Pozdrav ljudi. Secate se Cede Jovanovica? Pricalo se da koristi narkotike. On je pricao da je bio komandos u ratu 1992. Zasto je Cedomir Jovanovic jos uvek na celu LDP-a, kada je stranka izgubila sve glasace? Zasto nije na strani studenata iako je sam bio predvodnik studenata tokom Milosevicevog perioda. Secate se da su devojke pricale " Ozeni me Cedo!!!" tokom protesta?
Pogledajte prilog 1752689

LDP ne postoji

mora da ti je mnogo dosadno kad se njega seti

Kao što znamo svi šetači 90tih se kaju i priznaju da su bili glupi, čeda ne priznaje ništa jer je plaćenik koji je protiv Srbije, pa mu je sve jedno ko je na vlasti....inače čeda je nastavljač politike liberala iz 68. najgorih srpskih izdajnika koji su prodali srpske interese za vlast....pa su prvo odcepili kosmet i vojvodinu 1971. i svi su kao bili komunisti, a stvarno bili antikomunisti i antisrbi.....srpska gamad....

Пусти човека, развео се после 25 година брака... А сва имовина на ташту и таста.

Cekaj da se covek oporavi, zena ga ostavila, imao neke lomove i zdravstvene probleme, da prodje par godina pa ce se prikljuciti.

kao da nema dovoljno tal;oga okupljenih oko "studenata" jos im ovaj fali pa da narod skroz naskroz podrzi one teroriste :hahaha1:

Cheda nikad nije bio lider studenata. Njegova karijera je pocela tako sto je dosao na ETF prvog dana ispitnog roka , isterao studente iz amfiteatra i to neke jad i bedu i onda za svog mentora i finansijera Djindjica svasta radio kao placenik...
Niti je ikad imao vezu sa studentima, ali je tako prikazan, jer je imao 20 curkica oko sebe, a kako je placao curkicama , to vec znate, smrk...

Jedna od njegovih cuvenih a zaboravljenih funkcija je i mesec i po dana na radiju promovisanja da su Nemci oslobodili Srbiju i Beograd kad su dosli 1941....

Danas bi to proslo , pa bi zajedno sa hrvatima pevali , uber alles, ali tada nije proslo...cudi me, jer je narod bio isto glup kao i sada , malo pametniji jer nije bilo kovida, ali je ipak bilo inercije u odnosu na socijalizam i nije moglo da prodje toliko zaokretanje da nam nemci budu prijatelji...

Greska i namestaljka koja je prosla na ETF , jer je dekan i prodekan i jos neki profani bili uvezani ko crevca sa SPS , tu se ozbiljno kralo , afere od po nekoliko miliona evra su tu u tom periodu nesajale sa ETF, a profani zeljni dobrih odnosa sa kolegama, pa hajde, pa necemo valjda da budemo ostri , naivan je bio nije on takav..i slicne bajke..

Kasnije je odradjeno jos 2 fakulteta , sutradan, i onda kasnije je to krenulo na svim fakultetima...

Slican princip je bio upotrebljen, samo na drugi nacin , gusenjem pobune, kroz preuzimanje i duplikate kad je uvodjena skolarina prvo na ETF , pa na poljoprivrednom i redom dalje...

Dakle to nikakve veze nema sa studentima, nego pre bi ih nazvali cacijima, samo sto su bili prepredeni i alavi na pare, niko ispod pola mil evra nije uzeo...

Back