rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 8.533
Nece.Vjeruju oni ovoj pametnoj zeni,a ona se izjasnila.Jes vala živa istina
Još ce da nas optuze da smo i dabrove pobili![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece.Vjeruju oni ovoj pametnoj zeni,a ona se izjasnila.Jes vala živa istina
Još ce da nas optuze da smo i dabrove pobili![]()
Ne znam da li je 'divna žena' ali ti si definitivno jedan lažljivi bot.
Hahaha glupost nema kraja.Неутралност је још и гора.
Неутралност је још и гора.
Biljana Stojković tvrdi da su “dabrove pobili popovi”
Biljana Stojković, jedna od vođe beogradskih blokadera, ponovila je da su “dabrove pobili popovi”, pa se požalila da "nemaju oružje, inače bi se ovo drugačije završilo".
Pogledajte prilog 1768887
Potkast "Snaga uma" mogao bi da se preimenuje u "pomračenje uma", nakon gostovanja Biljane Stojković, vođe beogradskih blokadera.
Pored teorije o dabrovima, u kojoj tvrdi da su ih istrebili popovi (?!), blokaderka Biljana Stojković se požalila svojoj saborkinji da blokaderi nemaju oružje, inače bi se lakše domogli vlasti!
U Užicu, zaustavljali su me ljudi i pitali kako ćemo dalje, jer negde postoji ta svest da se ovo neće završiti bez nekog zaista ozbiljnog fizičkog obračuna. I to je vrlo moguće tačno. Ali, i sad kao dokle ćemo više da šetamo, to je osnovno pitanje. Dokle ćemo više da šetamo i da se okupljamo bez ikakvog epiloga. Jer ljudi očekuju da će neki skup da donese taj epilog.
- Ali kad bolje razmislimo, dakle, postoji mogućnost revolucije, jel da. Znači imamo revoluciju i evoluciju, jeste. I posle možemo da se vratimo na ono nema evolucije bez revolucije.
- Dakle, može to da bude rešenje, ali mi za to rešenje nemamo kapacitet. Znači morate da imate ljude koji su naoružani, da budemo iskreni.
- Šta hoću reći. Za jedno nemamo kapacitet, mislim na ovu revoluciju kakvu obično zamišljamo, kao što je bila Francuska revolucija, ili Oktobarska, i tako dalje - rekla je Stojković.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...inace-bi-se-ovo-drugacije-zavrsilo-video/vest
Blokaderi tj neki medju njima su izgubili strpljenje i zazivaju oruzanu revoluciju tj gradjanski rat
Sta mislite o ovim izjavama profesorke blokaderke Biljane Stojkovic
Biljana Stojković tvrdi da su “dabrove pobili popovi”
Biljana Stojković, jedna od vođe beogradskih blokadera, ponovila je da su “dabrove pobili popovi”, pa se požalila da "nemaju oružje, inače bi se ovo drugačije završilo".
Potkast "Snaga uma" mogao bi da se preimenuje u "pomračenje uma", nakon gostovanja Biljane Stojković, vođe beogradskih blokadera.
Pored teorije o dabrovima, u kojoj tvrdi da su ih istrebili popovi (?!), blokaderka Biljana Stojković se požalila svojoj saborkinji da blokaderi nemaju oružje, inače bi se lakše domogli vlasti!
U Užicu, zaustavljali su me ljudi i pitali kako ćemo dalje, jer negde postoji ta svest da se ovo neće završiti bez nekog zaista ozbiljnog fizičkog obračuna. I to je vrlo moguće tačno. Ali, i sad kao dokle ćemo više da šetamo, to je osnovno pitanje. Dokle ćemo više da šetamo i da se okupljamo bez ikakvog epiloga. Jer ljudi očekuju da će neki skup da donese taj epilog.
- Ali kad bolje razmislimo, dakle, postoji mogućnost revolucije, jel da. Znači imamo revoluciju i evoluciju, jeste. I posle možemo da se vratimo na ono nema evolucije bez revolucije.
- Dakle, može to da bude rešenje, ali mi za to rešenje nemamo kapacitet. Znači morate da imate ljude koji su naoružani, da budemo iskreni.
- Šta hoću reći. Za jedno nemamo kapacitet, mislim na ovu revoluciju kakvu obično zamišljamo, kao što je bila Francuska revolucija, ili Oktobarska, i tako dalje - rekla je Stojković.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...inace-bi-se-ovo-drugacije-zavrsilo-video/vest
Blokaderi tj neki medju njima su izgubili strpljenje i zazivaju oruzanu revoluciju tj gradjanski rat
Ovi rade za Vucica.Pokusavaju neutralne da utjeraju u Vucicev obor.A hoce da pobjede na izborima.Kao sto napisah.Glupost nema kraja.Neka sam onda jos gori. Nema problema.
A možda je SPC omražen zato što radi kao ispostava SNS?![]()
Kome sada verovati?Ко те слагао да студенти не воле СПЦ ?
Kome sada verovati?![]()
По благослову Архиепископа и Митрополита крушевачког Господина Давида, црква Лазарица је имала част да у четвртак 27.02.2025.год. дочека студенте из свих крајева Србије, на свом путу према царском граду Нишу
Da li bi smo mogli da vidimo i nekog anarhistu ili turbo-levičara kako traži blagoslov od SPC?
Tvoja SNS vrsi upravo teroristicke akcije po Vojvodini, a tuzilastvo, policija, vojska i ustavni sud cute.Da li bi smo mogli da vidimo i nekog anarhistu ili turbo-levičara kako traži blagoslov od SPC?
Боље да си ставио онај твој зелени смајли.Da li bi smo mogli da vidimo i nekog anarhistu ili turbo-levičara kako traži blagoslov od SPC?
Боље да си ставио онај твој зелени смајли.
Није срамота немати појма.
Срамота је спамовати без образа
Non sequitur.
Postavili Mažino liniju u ćacilendu.Tvoja SNS vrsi upravo teroristicke akcije po Vojvodini, a tuzilastvo, policija, vojska i ustavni sud cute.
Da li su i oni što su skandirali tražili blagoslov od SPC? Pitam za druga.Non sequitur.
Више среће са слиновањем други пут. Значи није те никада ни интересовало коме веровати.
Ko je ova? Što su dabrovi bitni za ovu temu i stanje u zemlji?Biljana Stojković tvrdi da su “dabrove pobili popovi”
To je intelektualni domet jedne od predvodnica.Ko je ova? Što su dabrovi bitni za ovu temu i stanje u zemlji?
To je intelektualni domet jedne od predvodnica.
Kome sada verovati?![]()
Ујутру на дан Св. Кирила Словенског служено је јутарње и Света Литургија на којој се велики број студената причестио Светим Тајнама Христовим. Дирљиво је било видети нашу децу која су се причешћивала са сузама у очима у храму где се молио и причешћивао Свети кнез Лазар.
To nije odgovor na ovo pitanje…
Da li su i oni što su skandirali tražili blagoslov od SPC? Pitam za druga.