Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.546
She might have a porcupine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je video dabra u Srbiji.Ko je ikada video popa da ubija dabra?
Onaj ko stvarno ima zelju on se vratio. Meni je super dje sam"Догодине у Книну"...
Auuu ala je tebi dosadno. Bilo kako bilo poredjenje nema smisla. Nesto u smislu kada se hrvatski pro-fasisticki drzavni vrh poredi sa nekim nevaznim pro-fasistom u Srbiji koji nemam nikakvih dodirnih tacki sa vlasti.Извињавам се унапред на
-мањкавости које сваки језик писани и говорни,па и Српски
-сажетом, језгровитом и штуром оригиналном репосту
-моме недостатку да детаљније опишем шта је репостом постом била намера
па ћу мало шире покушати изнети некакав низ података.
'Вођа Блокадера'..не постоји. Пленуми су без 'вођица/ђа'
Досад су им наметани разни странпуташице и странпуташи ...
али Биљана је само једна од проминентних учесница у том 0+ идејном пулу
Наставимо са појмом Блокадери који је 'увео' 'Вођа' ( Жвала ),
на основу свога разумевања и вокабулара
'одговорено' је са 'друге' стране ...културно ..академски са комплементарним етикетирањем лојални и легалисти ..'неутрални'
касније је то етикетирање модификовано под утицајем општега негативнога и ескалаторнога наратива на лојАВни .. Жвалегари
Јасно је да на непримерено кад тад се одговара непримереним речником.
Затим, у самој презентацији оригиналнога поста се дазавуише и витопери
нимало новинарски ни неутрално
поред статуса интервјусане
порука коју 'вођица 'шаље'
Данашњи инфо ( као и многи ) систем(и) је(су) под управом 1 000 000 Жва лавих ( бивших лојалних и неутралних )
То се види у глорификовању насиља од стране жва лавога жва ље
односно ...називање 'добром женом'.. она која је српом косом
активно кренула у 'одбрану'..а није ни нападана
Ону са српом је Жва лави и 'направио'
док је
активно 'учествовао' у свим догађањима после'90 их ..и креирању милиона таквих излуделих и измучених бића
Она је само 'бранила' новац који је Жва лави послао
њој ,
а која је у незнању да је тај не само новац већ 30 година од ње баш Жва лави отео
Пропагандни рат који се води само показује колико је значајно Жва ли и Жва лавима да одрже позицију 'хероја' не због 'србије'..
да се представе као невине девице
а у суштини не да су направили овај куплерај
већ само га и направили једино за сопствену корист
у коме су у суштини макрои и подводачи
Убили га попови, глодао им Крстове.Ko je video dabra u Srbiji.![]()
А где си?Onaj ko stvarno ima zelju on se vratio. Meni je super dje sam![]()
![]()
Bilo kako bilo mnogo ste razmazeni kao neka derista. Treba da shvatite da i drugi ljudi odlucuju. waaa waaa waaa
Ова госпођа је још пре 15-так година писала да се "прича" у научним круговима да су православни Срби у Војводини истребили даброве, јер се наводно сматрало да је даброво месо као риба, да се може јести и током поста.Meni uopšte nije jasno kako dabrovi ulaze u priču
jeeeste, a ko ih je istrebio širom cele Evrope?Ова госпођа је још пре 15-так година писала да се "прича" у научним круговима да су православни Срби у Војводини истребили даброве, јер се наводно сматрало да је даброво месо као риба, да се може јести и током поста.
Popovi.jeeeste, a ko ih je istrebio širom cele Evrope?
dobro nisu pravoslavni Srbi iz VojvodinePopovi.![]()
voistinu ko drvaИма тих будалетина ко кривих дрва.
na tako nešto jedino i ličiИ код Црњаског у "Сеобама" постоји "од воље ти, као Шокцу пост". То потенцира разлику у стриктном спровођењу православног и римокатоличког поста. Стварно су некада римокатолици проглашавали одране даброве и зечеве као "посне", пошто су донекле као такви грубо подсећали на рибу, али православље је и онда и сада било неупоредиво ригорозније око поста. Значи, у питању је обична подметачина типична за антитеисте, а нарочито антиправославне богоборце.
И гласаче попут вас из СНСа.Srbija treba da bude srecna sto ima jednu tako lepu, mladu i pametnu zenu kao Biljanu.
И гласаче попут вас из СНСа.
Tako je.Apsolutno se slazem.Rijetko pametna zena.Srbija treba da bude srecna sto ima jednu tako lepu, mladu i pametnu zenu kao Biljanu.
Neutralci su gori od sns-ovaca.Tako su mi rekli na forumu.Ako nisam sa vama ne znaci da sam za SNS...nemoj biti tupav. Gavran je inteligentna ptica, nemoj je brukati.
Неутралност је још и гора.Ako nisam sa vama ne znaci da sam za SNS...nemoj biti tupav. Gavran je inteligentna ptica, nemoj je brukati.
Jes vala živa istinaNeutralci su gori od sns-ovaca.Tako su mi rekli na foforumu.
Докажите да бисте, јадног Дабра Обрада ДугозубногJes vala živa istina
Još ce da nas optuze da smo i dabrove pobili![]()