Glupo je generalizovati, izjedačavati krivicu, svaljivati sve na neku vatikansko-germansko-wašingtonsku zavjeru i komplot.
Pogledati BBCTV seriju Smrt Jugoslavije!
Ova tema je za 10!
BMK je li bio građanski, seljački, vjerski, odbrambeni, otadžbinski rat....Sve zločince u Hag ili odgovarajuće domaće sudove. Hoću veću penziju! Invalidninu isto, duplo veću hoću i redovnu, a ne ko moji sapatnici, penzioneri u RSrpskoj kojima kasni penzija, a koja bi trebala biti isplaćivana oko 10. u mjesecu.
Hoću Bosnu i Hercegovinu: Ni srpsku, ni hrvatsku, ni bošnjačku, nego, i srpsku, i hrvatasku, i bošanjačku! Dakle, vratimo se tekovinama ZAVNOBIH-a
Meni odgovara SDP BiH politika, pa redovno glasam za njih! U FBiH je sa novom SDP/SDA/NHI/HSS Platformaškom koalicijom krenulo nabolje. Još samo da se slična gibanja i kretanja pojave u bh. entitetu RSrpska, međutim, avaj, tamo kao da nema opozicije. Najunitarniji entitet na svijetu je bh. entitet RSrpska.
Evo linka i ZEPOS programa SDP BiH:
http://www.sdp.ba/
Ostvarenjem ovih 5 kratkoopisanih ZEPOS namjera šta će SDP uraditi daje nadu da ću kao građanin biti ravnopravan na svakom metru kvadratnom Bosne i Hercegovine, a svoja bošnjačka prava ću ostvarivati u okviru ovih građanskih.
*BMK=boli me qrtz.