Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Pretera ga. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Poslije ubistva Osame bin Ladena, najtraženiji na svijetu je:
![]()
Nije tema Sarajevo-x Forum.Napisi to na sarajevo-x forumu, Sekretaru. Tamo se pise samo i jedino o srpskim zlocincima. Nisam ni sanjala kolika je mrznja prema Srbima, dok tamo nisam zavirila.
Ne znam zašto ga onda traže? Još i nagradu daju do $5M.koga je on likvidirao...isto kao što je Bin Laden izazvao rušenje kula bliznakinja u Nju Jorku 11.09....
Ne znam zašto ga onda traže? Još i nagradu daju do $5M.
..ali ne znam kako ga još nisu našli....

Imaš jedno 6 tema o đeneralu, pa se tamo raspitaj.ja znam zašto ga traže..ali ne znam kako ga još nisu našli....
![]()
Imaš jedno 6 tema o đeneralu, pa se tamo raspitaj.
Не постоји могућност трајне окупације и заједништва на силу. То траје док траје ЕУро окупација. Сваки здрав човек зна да је то кратког века, јер крај сваке окупације је неминован. Само је питање времена.
Срби ће и званично остварити своју државност и припојити се Србији, а вероватно ће се и Хрвати припојити ХР. Све остало су приче за наивне.
aha
i sta onda
pa nece kada se pripoje otici na 1000km iz bosne
isto ce da bude gledas ih sa prozora i moras da radis i zivis sa njima
e kada to ljjudi shvate onda ce sve da bude lakse
Nije tema stvaranje vještačke versajske tvorevine, nisu tema Srbi koji stoje postojano ''ka'no klisurnine'' i kunu se u bratstvo jedinstvo, to je prošlost. Da vidimo šta možemo reći o ovoj mogućnosti da uz toleranciju i suživot BiH opstane u svojim AVNOJ-evskim granicma, da se penzije svima na vrijeme isporuče, da svi budemo ravnopravni,....
o.k. ako neko kaže NE MOŽE i prestane sa diskusijama mimo teme.
Znači, vratimo se temi, opcija suživot i tolerancija, o tome diskutujemo!
Ti očigledno ne razumiješ šta sam napisao.pusta nagadjanja....da je Sveti Gral,našli bi ga do sada sasvom tom tehnikom...
Otvarač teme je spomenuo BiH, a SFRJ se raspala po AVNOJ-evskim granicama. Čak su to i stranci potvrdili.A zasto bi ABVNOJ bio neka pocetna pozicije , bolan ?
Pokušano je to, pa sada imamo primarne, sekundarne, tercirjarne, eN-tarne masovne grobnice širom Bosne, a i Srbije (računam da je dio jezera Peručac u Srbiji). Čak se i jedna cesta u blizini Cerske zove, Cesta masovnih grobnica.Resenje za Bosnu- pobiti sve koji nisu Srbi, i nabiti ih u hladnjace.
Samo da napomenem da ja nisam sovinista, i jako sam tolerantan.
Resenje za Bosnu- pobiti sve koji nisu Srbi, i nabiti ih u hladnjace.
Samo da napomenem da ja nisam sovinista, i jako sam tolerantan.
Sta treba uraditi da BiH opstane nije tolerancija vec samo 2 stvari i opstala bi 100%.
1.Napraviti konfederaciju sa 3 republike.
2.Staviti za glavni grad Banja Luku.
Mrzi me da objasnjavam zasto i kako radim a i kladionica ceka da se odigra nesto ali bez toga nikad BiH nece opstati cak sto vise bosanci pokusavaju sa tom svojom "toleracijom" sve vise ce braca Hrvati da postanu alergicni na tu rec.
ne tvoji su prijedlozi potpuno..neprihvatljivi..
da bi BiH..opstala... treba ukinuti ...entitete..distrikte i sve ostalo što ...politički radvaja Bosance....
ne tvoji su prijedlozi potpuno..neprihvatljivi..
da bi BiH..opstala... treba ukinuti ...entitete..distrikte i sve ostalo što ...politički radvaja Bosance....
pa da opet poteku rijeke krvi ne lupetaj
Nece to niko nikad vise uspeti prosla je Jugoslavija prosao je Tito.
Hrvati u bosni se nikad nece osecati bosanci.
Srbi u bosni se nikad nece osecati bosancima.
3 republike svakom svoje pare i sve ostalo i to moze proci pogotovo jel vise nemogu dobiti Hrvatska i Srbija su potpisale granice sa Eu.
Banja Luka glavni grad jel bi onda za Srbe bilo nemogu da se odcepe Hrvatska svakako nece podrzati Hercegovce...
pa da opet poteku rijeke krvi ne lupetaj
lupetas..tko ima snage u BIH..da počme slijedeću "krvavu tekmu"..svi su kokice bez novaca i svi su nečije marionete...aj sada reci..tko ima snage od ova 3 naroda da počme neki novi rat..TKO???