BiH-jedina mogućnost opstanka je tolerancija

• Začetnik teme Začetnik teme prlee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čovjek je otvorio temu da protabirimo i ovu mogućnost, povratak ZAVNOBIH-u čije je odluke tzv. Skupština Srpske republike Bosne i Hercegovine tokom rata PONIŠTILA.
Molim te da se držiš teme i ne trolaš o mogućnosti definitvne podjele, srbovanju,...itd.
Tema je mogla biti i da je zemlja ravna, nemozes osporiti nekom da argumentima kaze "nije ravna, nego okrugla". To nije "trolovanje". Tema je kaka zajedno. Probali smo zajedno (dva puta). Nije se moglo, i ljubavi vise nema.

I ti jarane, pišeš mimo teme, trolaš temu. Razmotrimo i ovu mogućnost iz naslova!

Ma sta "trolam" ? Kakva je to mogucnost? Za koga? Opstanak ove nazovi drzave je nemoguc i nema razloga ulagati napore da se ona odrzi. Zasto da BiH opstane? Manite me vise bratstva i jedinstva,muka mi je. Svi oni koji bi "razmotrili mogucnost opstanka" su neprijatelji sva tri naroda koji zive u BiH. Samo zivi mogucnost povecanja tenzija. Zaboravite toleranciju i ljubav,dokazali su se kao nemoguca i nepotrebna misija.

Zasto sacuvati zajednicu? Zasto ratovati? Neka se podele i cao,ne mora niko da gine.

Ne postoji zajednica pa da bi se mogla sačuvati .
Postoje tri naroda duboko podjeljena svim i svačim (da ne smaram nabrajajući) .
Ovdje se sad vanjskom silom pokušava napraviti zajednica (ponovo) .
Do kad će eksperiment trajati ostaje da vidimo .
Svi raniji pokušaji na ovom prostoru, znamo kako su završili .

Ma sta "trolam" ? Kakva je to mogucnost? Za koga? Opstanak ove nazovi drzave je nemoguc i nema razloga ulagati napore da se ona odrzi. Zasto da BiH opstane? Manite me vise bratstva i jedinstva,muka mi je. Svi oni koji bi "razmotrili mogucnost opstanka" su neprijatelji sva tri naroda koji zive u BiH. Samo zivi mogucnost povecanja tenzija. Zaboravite toleranciju i ljubav,dokazali su se kao nemoguca i nepotrebna misija.
Ništa, onda, DEJTON, PA DOK SE BOJE NE RASTOPE!
Ko počne kršiti Dejton, naHebo je, jal' od NATO-a, jal' od Eštonke Dejtonke, jal' od probosanskih patriota ako zakažu legalni bh. organi SIPA, OSBiH,...i ostali.

tako govore posesivna, nesigurna emotivna deca..koje niko nije naučio kako da vole

Moji roditelji koji nikada ne pljuju po Titovom vremenu (cak rado pricaju o njemu) kazu da su nas hrvati mrzeli i u vreme blagostanja ali to nije dolazilo do izrazaja.I ja im verujem.

Ti uvek pises kratke komentare u kojima zelis da pokazes kako te za sve boli uvo i da eventualno nekoga u par reci napljujes. Ako nisi sposoban za nesto bolje i konkretnije nemoj ni da pises. Napisi jednom svoje misljenje o necemu i obrazlozi ga nekim cinjenicama,mozda ce neko i da ti poveruje.

Poslednja izmena:
Ne postoji zajednica pa da bi se mogla sačuvati .
Postoje tri naroda duboko podjeljena svim i svačim (da ne smaram nabrajajući) .
Ovdje se sad vanjskom silom pokušava napraviti zajednica (ponovo) .
Do kad će eksperiment trajati ostaje da vidimo .
Svi raniji pokušaji na ovom prostoru, znamo kako su završili .
Za sada Dejton čuva državu BiH, a Medlin Olbrajtka je podižući pujama zastavu u sarajevskoj USA ambasadi tokom rata izjavila:
''Ovdje ostajemo dok i posljednji atom osiromašenog urana ne emanira.'' To je nekih tričavih 600 godina.

Moji roditelji koji nikada ne pljuju po Titovom vremenu (cak rado pricaju o njemu) kazu da su nas hrvati mrzeli i u vreme blagostanja ali to nije dolazilo do izrazaja.I ja im verujem.

tvoji roditelji su ti preneli svoju glupost.
i sada ćeš ti svoju svome detetu.
i tako će i ono biti uskraćeno za ljubav nekog hrvata, kao što si i ti, kao što su i tvoji roditelji..
a u hrvatskoj je i tada, kao i sada, postojao neko ko ne misli ni kao hrvat, ni kao srbin, već kao civilizovan, kulturan čovek..

Za sada Dejton čuva državu BiH, a Medlin Olbrajtka je podižući pujama zastavu u sarajevskoj USA ambasadi tokom rata izjavila:
''Ovdje ostajemo dok i posljednji atom osiromašenog urana ne emanira.'' To je nekih tričavih 600 godina.

Kad babaOlbrajtina država bude trajala onoliko dugo koliko su se Srbi
borili protiv turske okupacije, nek se javi, da popričamo (nedavno su proslavili dvjestogodišnjicu) .

Uspeh se sastoji u broju pokušaja..
Ova naša balkanska zajednica još nije ni pokušala da da' sve od sebe..
jedino što smo umeli je da se pobijemo, a to je najlakše

treba umeti voleti

Ps mi dmo umeli i te kako . Em smo napravili Jugoslovaju . Em se najvise Srba klelo u Bratsktvo i jedinstvo , Em se najvise Srba izjasnjavalo ko jugosloveni . Em je medjunacinalna tolerancija bas kod Srba izrazena .Em se sam kralj uvlacio iz sve snage , bas hrvatima , ili i muslimanima , al dzabe . S druge strane su drugaciji vetrovi duvali .

Na šta misliš konkretno? Više stvari sam izrekao? O bici za odbranu Sarajeva 2. maja sve je rečeno u filmu sa YouTube-a ''Bosna ili smrt'', a za spomenik Aliji Izetbegoviću u Prištini, neću više da pričam jer tema je:
Budućnost DRŽAVE BiH uz toleranciju i suzivot, komšiluk!
Konačno nešto novo među morem tema o ratu, nemogućnosti zajedničkog života, srbovanju,...Hbga, to imam i na tv. Uključim tv-isključim pamet!

Na pomoc , podrssku i zastupanje koje su siptari dobili od bosanskih muslimana , i to organizovano .
Dakle , neznam da li znas , al sto se tice Kosova i Metohije , stav Srba u Srbiji nije razlicit od stava Srba iz RS .

ti koji kažeš da ljubavi nikad nije ni bilo i kako je sve laž, smeš da kažeš nešto?

ljubavi nikad nije bilo, prihvati istinu i prestani da lazhesh!!

3 miliona hrvata, koliko ih je bilo 1941., je na najzverskiji nachin ubilo preko milion srba i nekoliko stotina hiljada pripadnika drugih nacija i antifashista

o kakvoj ljubavi posle takvih grozota mozhe biti rechi?

sve je bila lazh. tachka.

zato se brzo i lako raspalo

tvoji roditelji su ti preneli svoju glupost.
i sada ćeš ti svoju svome detetu.
i tako će i ono biti uskraćeno za ljubav nekog hrvata, kao što si i ti, kao što su i tvoji roditelji..
a u hrvatskoj je i tada, kao i sada, postojao neko ko ne misli ni kao hrvat, ni kao srbin, već kao civilizovan, kulturan čovek..

Takvih kao ti je,na zalost,medju srbima bilo mnogo u istoriji. I samo medju srbima. Takav stav je doveo do pokolja 90-ih. Da smo se od pocetka svi otvoreno mrzeli svi bi ziveli u svojoj drzavi i niko nikoga ne bi ubijao. Znala bi se granica i kraj. Ja sam protiv ratova,zato ovako i pricam. A ti ako hoces da budes kulturan i civilizovan kupi neku mast pa se naguzi neka te *ebe ko stigne,ja necu.

Ps mi dmo umeli i te kako . Em smo napravili Jugoslovaju . Em se najvise Srba klelo u Bratsktvo i jedinstvo , Em se najvise Srba izjasnjavalo ko jugosloveni . Em je medjunacinalna tolerancija bas kod Srba izrazena .Em se sam kralj uvlacio iz sve snage , bas hrvatima , ili i muslimanima , al dzabe . S druge strane su drugaciji vetrovi duvali .
Nije tema stvaranje vještačke versajske tvorevine, nisu tema Srbi koji stoje postojano ''ka'no klisurnine'' i kunu se u bratstvo jedinstvo, to je prošlost. Da vidimo šta možemo reći o ovoj mogućnosti da uz toleranciju i suživot BiH opstane u svojim AVNOJ-evskim granicma, da se penzije svima na vrijeme isporuče, da svi budemo ravnopravni,....
o.k. ako neko kaže NE MOŽE i prestane sa diskusijama mimo teme.
Znači, vratimo se temi, opcija suživot i tolerancija, o tome diskutujemo!

Takvih kao ti je,na zalost,medju srbima bilo mnogo u istoriji. I samo medju srbima. Takav stav je doveo do pokolja 90-ih. Da smo se od pocetka svi otvoreno mrzeli svi bi ziveli u svojoj drzavi i niko nikoga ne bi ubijao. Znala bi se granica i kraj. Ja sam protiv ratova,zato ovako i pricam. A ti ako hoces da budes kulturan i civilizovan kupi neku mast pa se naguzi neka te *ebe ko stigne,ja necu.

ne batice, takav stav je doveo do zlatnih godina jugoslavije o kojima su ti pričali tvoji roditelji..
ali s obzirom da im je od devojčine lepote i u živanja u njoj bilo važnije da li će da joj veruju ili neće - to je i došlo do 90tih.

nepoverljivi sitni miševi, koji ceo život čkilje na jedno oko i očekuju da će neko da ih "izneveri"
nepoverenje koje rađa nepoverenje
zgrčenost koja i dovodi do toga da ih neko na kraju zgnječi..

kako misliš tako ćeš i živeti.

ne batice, takav stav je doveo do zlatnih godina jugoslavije o kojima su ti pričali tvoji roditelji..
ali s obzirom da im je od devojčine lepote i u živanja u njoj bilo važnije da li će da joj veruju ili neće - to je i došlo do 90tih.

nepoverljivi sitni miševi, koji ceo život čkilje na jedno oko i očekuju da će neko da ih "izneveri"
nepoverenje koje rađa nepoverenje
zgrčenost koja i dovodi do toga da ih neko na kraju zgnječi..

kako misliš tako ćeš i živeti.

Gresis,momce,silno gresis. Rat su izazvali hrvati svojom mrznjom. Na kraju,oni su ga i poceli. Neiskrenost u bratstvu i jedinstvu je dovela do cega je dovela. Smeskanje i klimanje glavom dok u sebi misli: "J***acu ti majku kad tad".

Back