Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je mogla biti i da je zemlja ravna, nemozes osporiti nekom da argumentima kaze "nije ravna, nego okrugla". To nije "trolovanje". Tema je kaka zajedno. Probali smo zajedno (dva puta). Nije se moglo, i ljubavi vise nema.Čovjek je otvorio temu da protabirimo i ovu mogućnost, povratak ZAVNOBIH-u čije je odluke tzv. Skupština Srpske republike Bosne i Hercegovine tokom rata PONIŠTILA.
Molim te da se držiš teme i ne trolaš o mogućnosti definitvne podjele, srbovanju,...itd.
I ti jarane, pišeš mimo teme, trolaš temu. Razmotrimo i ovu mogućnost iz naslova!
Zasto sacuvati zajednicu? Zasto ratovati? Neka se podele i cao,ne mora niko da gine.
Ništa, onda, DEJTON, PA DOK SE BOJE NE RASTOPE!Ma sta "trolam" ? Kakva je to mogucnost? Za koga? Opstanak ove nazovi drzave je nemoguc i nema razloga ulagati napore da se ona odrzi. Zasto da BiH opstane? Manite me vise bratstva i jedinstva,muka mi je. Svi oni koji bi "razmotrili mogucnost opstanka" su neprijatelji sva tri naroda koji zive u BiH. Samo zivi mogucnost povecanja tenzija. Zaboravite toleranciju i ljubav,dokazali su se kao nemoguca i nepotrebna misija.
ljubavi nikad nije ni bilo, sve bila je lazh. neki sad pokushavaju ponovo lazhima al nije dovoljno vremena proshlo da bi im iko normalan poverovao i zaebao se
tako govore posesivna, nesigurna emotivna deca..koje niko nije naučio kako da vole
Za sada Dejton čuva državu BiH, a Medlin Olbrajtka je podižući pujama zastavu u sarajevskoj USA ambasadi tokom rata izjavila:Ne postoji zajednica pa da bi se mogla sačuvati .
Postoje tri naroda duboko podjeljena svim i svačim (da ne smaram nabrajajući) .
Ovdje se sad vanjskom silom pokušava napraviti zajednica (ponovo) .
Do kad će eksperiment trajati ostaje da vidimo .
Svi raniji pokušaji na ovom prostoru, znamo kako su završili .
tako govore posesivna, nesigurna emotivna deca..koje niko nije naučio kako da vole
Moji roditelji koji nikada ne pljuju po Titovom vremenu (cak rado pricaju o njemu) kazu da su nas hrvati mrzeli i u vreme blagostanja ali to nije dolazilo do izrazaja.I ja im verujem.
ne, nego si se ti prepoznao, jer, realno, nemash pojma, i sve druge opcije otpadaju
Za sada Dejton čuva državu BiH, a Medlin Olbrajtka je podižući pujama zastavu u sarajevskoj USA ambasadi tokom rata izjavila:
''Ovdje ostajemo dok i posljednji atom osiromašenog urana ne emanira.'' To je nekih tričavih 600 godina.
Uspeh se sastoji u broju pokušaja..
Ova naša balkanska zajednica još nije ni pokušala da da' sve od sebe..
jedino što smo umeli je da se pobijemo, a to je najlakše
treba umeti voleti
Na šta misliš konkretno? Više stvari sam izrekao? O bici za odbranu Sarajeva 2. maja sve je rečeno u filmu sa YouTube-a ''Bosna ili smrt'', a za spomenik Aliji Izetbegoviću u Prištini, neću više da pričam jer tema je:
Budućnost DRŽAVE BiH uz toleranciju i suzivot, komšiluk!
Konačno nešto novo među morem tema o ratu, nemogućnosti zajedničkog života, srbovanju,...Hbga, to imam i na tv. Uključim tv-isključim pamet!
ti koji kažeš da ljubavi nikad nije ni bilo i kako je sve laž, smeš da kažeš nešto?
tvoji roditelji su ti preneli svoju glupost.
i sada ćeš ti svoju svome detetu.
i tako će i ono biti uskraćeno za ljubav nekog hrvata, kao što si i ti, kao što su i tvoji roditelji..
a u hrvatskoj je i tada, kao i sada, postojao neko ko ne misli ni kao hrvat, ni kao srbin, već kao civilizovan, kulturan čovek..
Nije tema stvaranje vještačke versajske tvorevine, nisu tema Srbi koji stoje postojano ''ka'no klisurnine'' i kunu se u bratstvo jedinstvo, to je prošlost. Da vidimo šta možemo reći o ovoj mogućnosti da uz toleranciju i suživot BiH opstane u svojim AVNOJ-evskim granicma, da se penzije svima na vrijeme isporuče, da svi budemo ravnopravni,....Ps mi dmo umeli i te kako . Em smo napravili Jugoslovaju . Em se najvise Srba klelo u Bratsktvo i jedinstvo , Em se najvise Srba izjasnjavalo ko jugosloveni . Em je medjunacinalna tolerancija bas kod Srba izrazena .Em se sam kralj uvlacio iz sve snage , bas hrvatima , ili i muslimanima , al dzabe . S druge strane su drugaciji vetrovi duvali .
BMK za Kosovo. Tema je Bosna i Hercegovina, njena budućnost ako je opcija ova iz naslova!Na pomoc , podrssku i zastupanje koje su siptari dobili od bosanskih muslimana , i to organizovano .
Dakle , neznam da li znas , al sto se tice Kosova i Metohije , stav Srba u Srbiji nije razlicit od stava Srba iz RS .
Takvih kao ti je,na zalost,medju srbima bilo mnogo u istoriji. I samo medju srbima. Takav stav je doveo do pokolja 90-ih. Da smo se od pocetka svi otvoreno mrzeli svi bi ziveli u svojoj drzavi i niko nikoga ne bi ubijao. Znala bi se granica i kraj. Ja sam protiv ratova,zato ovako i pricam. A ti ako hoces da budes kulturan i civilizovan kupi neku mast pa se naguzi neka te *ebe ko stigne,ja necu.
Ništa, onda, DEJTON, PA DOK SE BOJE NE RASTOPE!
Ko počne kršiti Dejton, naHebo je, jal' od NATO-a, jal' od Eštonke Dejtonke, jal' od probosanskih patriota ako zakažu legalni bh. organi SIPA, OSBiH,...i ostali.
ne batice, takav stav je doveo do zlatnih godina jugoslavije o kojima su ti pričali tvoji roditelji..
ali s obzirom da im je od devojčine lepote i u živanja u njoj bilo važnije da li će da joj veruju ili neće - to je i došlo do 90tih.
nepoverljivi sitni miševi, koji ceo život čkilje na jedno oko i očekuju da će neko da ih "izneveri"
nepoverenje koje rađa nepoverenje
zgrčenost koja i dovodi do toga da ih neko na kraju zgnječi..
kako misliš tako ćeš i živeti.