Kafić Bife Doris

Te mim stranice su bile desničarski brend, ali vidim da su se i tu sroljali dosta
Има и за твој укус.

1765275841451.jpeg

cude se sto je batja glavni baja
a poticu iz naroda koji je organizovao protest da kasandru puste iz zatvora :D

treba biti podobro glup pa se opterecivati tim temama :O

daju citulje armaniju
dizu spomenik rokiju
lece reumu kalendarom
idu kod vracare da im obaje za posao
hahahah
i onda dodju kraljevi da se bune sto je izdvojeno malo iz budzeta za kulturu :D

kome brate :D

Pa lepo ako su se unormalili, ali ne verujem da je to razlog
Pa iz tvoje perspektive prelazak na ženu i djecu ne znači unormaliti se, tako da biće da i dalje ne mislimo na isto.

Znam da su se ovi crnogorski smjestili po pozicijama, pa su sad i vrijeme i motiv problem.

Za jednog Pujanovog (bivšeg) admina solidno pouzdano znam da se bavi širenjem kulture :mrgreen:

pa to je nasa slika bro <3
ja ne znam kako nekoga to moze da cudi jos uvek :)

ali fakt je da je manje zlo to nego ovaj neoliberalni autosovinizam momcilov i ovoga desisa

zapravo drustvo bez gradjanske svesti je osudjeno na taj plicak
Pa slika treba da se mijenja, ovakvi mediji su komplet naciju doveli do blage (teži ozbiljnoj) šizofrenije.

Pa iz tvoje perspektive prelazak na ženu i djecu ne znači unormaliti se, tako da biće da i dalje ne mislimo na isto.
U odnosu na ono sto su bili - znaci.
Znam da su se ovi crnogorski smjestili po pozicijama, pa su sad i vrijeme i motiv problem.

Za jednog Pujanovog (bivšeg) admina solidno pouzdano znam da se bavi širenjem kulture :mrgreen:
Pa sirio je 'kulturu' dok je bio admin, znaci nastavio je da se bavi svojim poslom

Većina ljudi prati, tako da ne treba milion ljudi da doživi neku katarzu da bi se nešto promijenilo.

Problem je što smo toliko dugo okupirani, da ne postoje dva čovjeka u državi koji bi razmišljali o nekoj široj slici, još manje upregli sebe da rade na tome.

Otud je sada potpuno logično da se politikom bave ne samo moralni, već i intelektualni odroni, i nekako su svi uzeli to kao neki vječni aksiom, što uopšte nije tačno.
Problem je sto je narod generalno glup ko hkuratz

Back