peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.580
Na to i računam, ali u smjeru suprotnom@peti ligament sti cuo onu staru : skimsi - takisi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na to i računam, ali u smjeru suprotnom@peti ligament sti cuo onu staru : skimsi - takisi
Бинго!Liči na gazdu Mitra Mitrovića Rakiještinu

Не смем американски хумор бановаће ме у забелу.U godinama ljudi, obaveze, JBGTe mim stranice su bile desničarski brend, ali vidim da su se i tu sroljali dosta
Pa samo nedostaje rat da se pređe na ful devedesete, pošto su krimosi i šabanerija odavno u prvom planu.A jes malo ovaj i u pravu, ima tu malo elemenata tragedije u tim batja likovima
Има и за твој укус.Te mim stranice su bile desničarski brend, ali vidim da su se i tu sroljali dosta
Pa lepo ako su se unormalili, ali ne verujem da je to razlogU godinama ljudi, obaveze, JBG
Pa iz tvoje perspektive prelazak na ženu i djecu ne znači unormaliti se, tako da biće da i dalje ne mislimo na isto.Pa lepo ako su se unormalili, ali ne verujem da je to razlog

Pa slika treba da se mijenja, ovakvi mediji su komplet naciju doveli do blage (teži ozbiljnoj) šizofrenije.pa to je nasa slika bro <3
ja ne znam kako nekoga to moze da cudi jos uvek
ali fakt je da je manje zlo to nego ovaj neoliberalni autosovinizam momcilov i ovoga desisa
zapravo drustvo bez gradjanske svesti je osudjeno na taj plicak
ko da menja ?Pa slika treba da se mijenja, ovakvi mediji su komplet naciju doveli do blage (teži ozbiljnoj) šizofrenije.
U odnosu na ono sto su bili - znaci.Pa iz tvoje perspektive prelazak na ženu i djecu ne znači unormaliti se, tako da biće da i dalje ne mislimo na isto.
Pa sirio je 'kulturu' dok je bio admin, znaci nastavio je da se bavi svojim poslomZnam da su se ovi crnogorski smjestili po pozicijama, pa su sad i vrijeme i motiv problem.
Za jednog Pujanovog (bivšeg) admina solidno pouzdano znam da se bavi širenjem kulture![]()
Problem je sto je narod generalno glup ko hkuratzVećina ljudi prati, tako da ne treba milion ljudi da doživi neku katarzu da bi se nešto promijenilo.
Problem je što smo toliko dugo okupirani, da ne postoje dva čovjeka u državi koji bi razmišljali o nekoj široj slici, još manje upregli sebe da rade na tome.
Otud je sada potpuno logično da se politikom bave ne samo moralni, već i intelektualni odroni, i nekako su svi uzeli to kao neki vječni aksiom, što uopšte nije tačno.
Više je isparanoisan, kao i većina ovih što su prošli i prolaze crvene metode.Problem je sto je narod generalno glup ko hkuratz
E to već jeste postao problem.I bezmud
to je takodje problem
Pogledaj samo one što su kidisali na Miloševićevu miliciju, a pogledaj ove sad![]()
Objasni mi samo kako si došao od Slagalice do Lepote poroka ?Ko u ljepotu poroka valjda kaze golaci
Šta ja imam s Kajsom, to Momoi objasniMislim da se to mora probati, što zbog Kajse, što zbog sebe.
Pa ja ću objasniti tebi, Kajsa Momi i da počnemo polako.Šta ja imam s Kajsom, to Momoi objasni
A sve se zavrsi na ljepotu poroka....jer mozes ti meni objasnit sjedim u katedralu mirno slusam crkveni hor I orgulje I odjednom mi iskace onaj francuz golac iz ljepote poroka sto obljubio miru furlan pred facu...Objasni mi samo kako si došao od Slagalice do Lepote poroka ?
Pa ja ću objasniti tebi, Kajsa Momi i da počnemo polako.
Naravno, oni su to odradili kada je trebalo.Malo bi bilo neozbiljno da neko sa 40-50 godina čegevariše, zar ne?
Daleko biloPogledajte prilog 1830223
Pritom ovaj lik liči na tebe, sa sve ovom punđom iza