момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.926
Ali tebi je lako da kažeš, imaš iza sebe nebrojano titula šahovske vijelemajstorice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je BEG a šta ARN?
Belgrade/ArlandaŠta je BEG a šta ARN?
Nemam nijednu ! Nisam nikad profi igrala!Ali tebi je lako da kažeš, imaš iza sebe nebrojano titula šahovske vijelemajstorice
Ali jesi na chessmaster.comNemam nijednu ! Nisam nikad profi igrala!
Pa ti smeš u avion. Ja ne. Sedi tamo , stavi parfem i kaži Guten tag na švedskom. Ne znadem ni ovaj prviBelgrade/Arlanda
Što ne smeš, zdravstveni razlozi ili stra'?Pa ti smeš u avion. Ja ne. Sedi tamo , stavi parfem i kaži Guten tag na švedskom. Ne znadem ni ovaj prvi![]()
Nisam nikad. Mislim da se bojim.Što ne smeš, zdravstveni razlozi ili stra'?
Meni je prpa da me ne posade do prozora, znam da će mi biti neprijatno da maknem saputnika kad budem morao do tojletaNisam nikad. Mislim da se bojim.
Meni ne bi bio problem ni da plačemMeni je prpa da me ne posade do prozora, znam da će mi biti neprijatno da maknem saputnika kad budem morao do tojleta
A ne. Ne plašim se da će se srušiti. Nego što smo zatvoreni.Znaš kako kažu za avion 'ako je jednom suđeno, svi smo najebali'
Uglavnom to ljudima daje osećaj sigurnosti, bilo bi problematično da smo otvoreni. Odigramo jedan dugopotezni šah i na Arlandi smo.A ne. Ne plašim se da će se srušiti. Nego što smo zatvoreni.
Naopaka sam. Meni to smeta.Uglavnom to ljudima daje osećaj sigurnosti, bilo bi problematično da smo otvoreni. Odigramo jedan dugopotezni šah i na Arlandi smo.
Idite vi, ko mene yebe, što kaže onaj lik iz vicaNaopaka sam. Meni to smeta.
Što ja? Ti ideš u Stokholm !
Ko u ljepotu poroka valjda kaze golaciKarikaturista.
Pravilno je reći : kapaći.![]()
Nisam imala prilike da igram katan
ali su mi društvene igre bile uvek neka idila u zimskom periodu
(u vremenima kad sam volela ljudsko društvo)
Mislim da se to mora probati, što zbog Kajse, što zbog sebe.Naučićeš zbog Kajse
To je valjda onaj rast
Баш си ти неки Ратко Дмитровић, права нејачKako ide neoliberalni autosovinisticki LGBT woke trend samounistenja :O
kako si zbilja ? vako i nako ?Баш си ти неки Ратко Дмитровић, права нејач
Добро, ево ти 200 динара.kako si zbilja ? vako i nako ?
Ja ne pijem alkoolДобро, ево ти 200 динара.
То ће бити довољно за 2 МБ пива, свецко а наше