Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.500
Kada radimo na obnovi Jugoslavije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova slika nadmašuje možda čak i:
Nemojte za ime boga.
Ja nisam, susjedov pas možda jeste, ali se dvoumi, prije bi rekao da nije, ali je možda bio na tragu toga.@Jugoslav Čvarak ne znam da l sam te pitao, je l si doživljaval nekad APR-ove (astral projection)
Pitam pošto je i od mog susjeda pas imao neka tripozna iskustva kakva nikad ni pre ni posle u životu nije imao, pa rekoh da vidimJa nisam, susjedov pas možda jeste, ali se dvoumi, prije bi rekao da nije, ali je možda bio na tragu toga.
Možda je čak tamo i upao nekim čudom, ali to je sve kaotično kada mozak radi milijun na sat.
Science Graphic of the Week: How Magic Mushrooms Rearrange Your Brain
Pogledajte prilog 1665212
Tamo je sve tako čudno.
Snovi?Pitam pošto je i od mog susjeda pas imao neka tripozna iskustva kakva nikad ni pre ni posle u životu nije imao, pa rekoh da vidim
Ne bih da induciram ništa veštački, za sad, možda bude previše naglo. Pokušavao sam doživeti AP neko vreme, dok sam se ložio na to, međutim kad sam stigao na prag pobjegao sam glavom bez obzira.@момоа, pričao si mi o nekim zdravstvenim barijerama zašto ne bi trebao otići na trip, ovo-ono, ali mislim da si zreo za jednu debelu dozu, čisto da te izbalansira.
Bez brige, ništa se loše neće dogoditi, samo se pomiri s činjenicom da ideš na nepredvidivo putovanje, neistražen teritorij.
Možda frikneš i pozoveš hitnu (najgora, moguća solucija), pa te odvedu na psihijatriju, a maloumni doktor te preda bolničarima, koji će te umjesto benzodiazepima iznabadati po rebrima.
Jeste, hipnagogičko stanje takorećiSnovi?
Da, ali to nije to.Jeste, hipnagogičko stanje takoreći
Želim prirodno, bar je AP moguće prirodno postićiDa, ali to nije to.
Pokušaj sa žestokim alkoholom u kombinaciji s benzodiazepinima, u nedostatku boljeg.
Ne znam kako da to objasnim, ali moraš se propisno nadrogirati da bi ti se razjasnilo.
Nije droga, babaroga.
Otješ da budeš jogi letač astralni jebać presretačŽelim prirodno, bar je AP moguće prirodno postići
Moguće bratić ako te upucaju i izgubiš litar i kusur krviŽelim prirodno, bar je AP moguće prirodno postići
Zdra'o bio.Srećna vam etc
sve nai nai
Samo ako je na zdravim vrijednostima.