момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.305
Mora se reprizirat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najviše nas tovare da se bijemo na kioscima brze hrane.
Uh, dobro je, nisam više tako mlad.Večeras u ponoć ponovo ću poželeti dugu i tešku smrt mladim muškarcima koji bacaju petarde i uživaju u tome
"Тиш мени урнебес мјесто скорупа??!!!"Najviše nas tovare da se bijemo na kioscima brze hrane.
Što je, nažalost, tačno.
prelepa bi bila kad ne bi bili povređeni i ubijeni ljudiPrelepa je ta simbolika, da kako se ruši vlast SNS-a tako sa njima zajedno i njihove građevine. Ne znam da l ste gledali Ekskalibur, kad se kralj razboli umire i carstvo etc.
ima li to kakve veze sa retardiranim merkuromprelepa bi bila kad ne bi bili povređeni i ubijeni ljudi
a inače za nedelju dana se srokalo tipa 5 aviona,
tako se baš zareda....![]()
Otvorio i zatvorio sezonu čitalačkih spiskovaNe smem da privirim onoj temi o čitalju da zberem svoju jadaru od čitalačke godine nakon @Baudrillard upisa
Ne smem ništa jer u ovom trenutku imam započetih 5 ili 6 knjigaJa ću možda okačiti favorite eventualno
Ti si ko Filip David, on istodobno čita 12,13 kljigaNe smem ništa jer u ovom trenutku imam započetih 5 ili 6 knjiga![]()
Ja sam to drugačije shvatio, tj. i ona prepoznaje kolika je uvreda za nekog reći da je Hrvat, a pošto ovi tako olako koriste takve kvalifikacije, zaista se ne može reći da su onda pristojna Srbija.Kao trans Hrvat želim kontakt bliske vrste sa Konstrom
Zato je Konstra Božica koja nas svojim višeznačnim psalmima okuplja sve u ovoj novogodišnjoj noćiJa sam to drugačije shvatio, tj. i ona prepoznaje kolika je uvreda za nekog reći da je Hrvat, a pošto ovi tako olako koriste takve kvalifikacije, zaista se ne može reći da su onda pristojna Srbija.
Je l si se to vratila u Srbistan?Božićno, porodično veče u Srbiji
Pogledajte prilog 1665038
sto mora da ima veze sa nacionalizmomKakve to veze ima sa nacionalizmom?
To je kao da me pitaš, ako voliš svoju decu, da li voliš migrante iz Sirije.