goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ovo sam video pre dve, tri nedelje...
- - - - - - - - - -
Mislim da je nestalo...
- - - - - - - - - -
Mislim da je nestalo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se konacno uspjela organizirat da bar svaki drugi dan ukradem sat vremena
danas otisla do ostruznickog mosta
nisam dugo vozila i bas mi je prijalo

Super je i preko mosta Zemun-Borča tamo idem skoro svaki dan...
Bio sam do Ostružnice pre neki dan, bilo baš dosta ciklista...e, ja ne mogu sad nista gdje mi treba vise od 45 min - sat vremena![]()

au pa jel samo unutrasnja stradala,kako si do gajbe iso
nemam iskustva s duzim turama i kampovanjem,pogledaj ovde ima textovaĆao drugari.Ja se bavim amaterski biciklizmom otac je bio ozbiljan u tome u mladosti tako da mi je preneo tu ljubav prema biciklizmu. Sa 7 godina sam prvi put popeo Iriški venac na Fruškoj gori, za mene je to tad bilo ubistvo. Ali evo sad sa 21 godinu sam zavoleo bicikl i to mi je glavno prevozno sredstvo. Poslednjih 5 godina vozim specijalku. Sada sam nabavio novi australijski Lakes poluprofesionalni i potpuno sam zadovoljan. E sad da pređem na stvar, zašto sam započeo ovu temu.
Naime,ja i drugar imamo jedan plan za ovo leto. Želimo da obiđemo Srbiju, znači početak bi bio Novi Sad krajnji cilj granica Kosova (možda malo severnije zbog bezbednosti) i ponovo okret i nazad.
E sad pošto vidim da ste vi ovde malo stručniji, zanima me da li je to moguće izvesti sam ovim tipom bicikla koji mi posedujemo, zbog loših puteva, vremenskih uslova, tereta koji nosimo, itd...
Šta je najpotrebnije, neki minimalac odeće koje treba da nosimo?
Čime ste se hranili
Šta je najveća opasnost?
Da li je neko ranije imao ovakvu avanturu, neka mi opiše?
Da li je bezbedno spavati u šumama zbog divljači??
itd itd... ae čekam na odgovore![]()

Pozdrav svima!
Htela bih da pitam iskusnije, da li je 100km mnogo za jedan dan preci?Da li cu moci da vozim nakon toga par dana slicne duzine?S obzirom da sam amater biciklista![]()
zavisi od kondicije i sta vozis,cim se dvoumis nece mociPozdrav svima!
Htela bih da pitam iskusnije, da li je 100km mnogo za jedan dan preci?Da li cu moci da vozim nakon toga par dana slicne duzine?S obzirom da sam amater biciklista![]()