Biciklizam

razmišljam da uzmem ovaj bajshttp://www.kupujemprodajem.com/Scott-Voltage-19542671-oglas.htm?filter_id=1684
jel vrijedi za ove parice,šta mislite?
gracije na odgovorima

- - - - - - - - - -

http://www.kupujemprodajem.com/Scott-Voltage-19542671-oglas.htm?filter_id=1684

- - - - - - - - - -

http://www.kupujemprodajem.com/Scott-Voltage-19542671-oglas.hhttp://www.kupujemprodajem.com/Scott-Voltage-19542671-oglas.htm?filter_id=1684tm?filter_id=1684

- - - - - - - - - -

neće pa neće:confused:

pa koliko si visok meni ovo deluje ko za klince,mehanicke kocnice,za to nema delova a ko ih ima ima da naplati ko za golfa,ja nikom ne preporucujem da uzima tako jeftine bajseve makar 2x seo u godinu dana na njega bacene su pare ako ih uvek ne mozes izvuci

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 456"]Fruškogorski MTB maraton
Ovogodišnji maraton će se održati 3. maja, sa startom na izletištu Popovica, u 9:30h ispred planinarskog doma Železničar.
Novost ove godine je što smo se povezali sa našim dragim susjedima iz Slavonije, pa će se ovogodišnji maraton bodovati, između ostalog, i za generalni plasman Slavonske Brdsko-Biciklističke Lige. Neki takmičari iz Srbije su već imali prilike da učestvuju na SBBL i iskustva su veoma pozitivna. U tom pravcu smo hteli da se proširimo kako mi, tako i organizacioni odbor SBBL. Planovi za naredne sezone su još veći ali koračamo malim i sigurnim koracima, a za koje ćete blagovremeno saznati.
Propozicije i predprijave se nalaze se na sajtu kluba Fanatic.

Predprijave će trajati do kraja dana gospodnjeg 24. aprila 2015, a svi koji ne budu izvršili uplate do kraja tog dana (načini plaćanja su navedeni u propozicijama), moraće da plate cenu startnine na dan maratona.

[/TD]
[TD="width: 267"][/TD]
[TD="width: 4"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 267"] Cene prijava su prikazane i u
propozicijama, i nema dva roka za
uplate predprijava kao pre godinu
dana, nego samo cena u predprijavi
(1400 dinara) i na dan starta (3000
dinara).

Pratite sajt maratona, uskoro izlazi
novi informator :)

Fanatic Bicycle Shop
fanatic3.ns@gmail.com

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nije moj
11083881_10153195181951926_3147851924082969105_n.jpg

pa koliko si visok meni ovo deluje ko za klince,mehanicke kocnice,za to nema delova a ko ih ima ima da naplati ko za golfa,ja nikom ne preporucujem da uzima tako jeftine bajseve makar 2x seo u godinu dana na njega bacene su pare ako ih uvek ne mozes izvuci

180
47,48 cm ram,mislio sam da je to veličina L za visinu od 178-185...jbg možda sam pobrkao neke lončiće..
pa polovan je,ne bih baš reka da je jeftin...ne treba mi neki profi bajs,zadovoljan bi bio sa nečim solidnim...
za koliko para se može naći nešto pristojno polovno u Bg?Ima li neka radnja ili pijaca,gdje je najpovoljnije uzeti?

pitaj u svakom slucaju prodavca da izmeri geometriju,znas ako su polu profi oko 1000e onda mozes dati 300-400-500e za iole zadvoljavajuc,znam da i to deluje mnogo ali sve ispod 300 ne vredi,ljudi naprave gresku sto udju u prodavnicu i zalete se na nov od 15kg sa nekom jeftinom sminkom,a za te pare se uzme jedva vozen polovan sa skoro vrh shimano opremom xt,poenta je da polovan ne gubi mnogo na vrednosti za godinu-dve,a taj nov kako izadje iz radnje vredi duplo manje,i najbitnije ne moze se prodati,kapiram neces trgovati ali za svoj novac zelis najbolje,oces nov yugo ili polovan bmw,da ne duzim oko 250-300e minimum,cikloberza i bubanj potok

Poslednja izmena:
o.k strpiću se nekako još neko vrijeme da skupim 250,300e,nego me ubi nestrpljivost..
a te "Scout" i slične kršine nove,za 10,15 000 din nisam nikad pomišljao da uzmem..
skoknuću do bubanj potoka kad budem u prilici..
gracije na info

Video sam danas u jednoj prodavnici u Bgd , ako Si iz Bg -a onda bi mogao da odes tamo i da vidis bajs od oko 16.000 , ali je "osnova" , dakle nije za zahtevnije kupce .Sto ne znaci da se vremenom ne bi mogao osvezavati i doradjivati .
A i ona varijanta koju Ti je Georgejune predlozio o Bubanj potoku ili na Netu ( Limundo , Kupindo , Cikloberza , Kupimprodam , Oglasi u novinama ...) bi mogla da se iskoristi .Samo ako ides na kupovinu preko Neta , onda Ti je pouzdanije da trazis iz svog mesta boravka , jer na taj nacin "ne kupujes macku u dzaku" .

Video sam danas u jednoj prodavnici u Bgd , ako Si iz Bg -a onda bi mogao da odes tamo i da vidis bajs od oko 16.000 , ali je "osnova" , dakle nije za zahtevnije kupce .Sto ne znaci da se vremenom ne bi mogao osvezavati i doradjivati .
A i ona varijanta koju Ti je Georgejune predlozio o Bubanj potoku ili na Netu ( Limundo , Kupindo , Cikloberza , Kupimprodam , Oglasi u novinama ...) bi mogla da se iskoristi .Samo ako ides na kupovinu preko Neta , onda Ti je pouzdanije da trazis iz svog mesta boravka , jer na taj nacin "ne kupujes macku u dzaku" .

ne bih ja taj novi od 16000,takvi polovni su oko 50 e,to je ono za vožnju do prodavnice,i po kraju..
to voze bakice,a ja bih ipak nešto ozbiljnije,izdržljivije...
a ne poznam nešto posebno bajs,tako da me i uživo mogu zeznuti(ko hoće :lol:)

Back