Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.476
97 km, povratak vozom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa ti se vec pomirio da ces svaki dan piti kaficu sa serviseromto su sve v break opcije i smesne odavno van upotrebe 18 21 i 24 brzine,ali dobro manje vise ne mora svako da isprati najnovije,ja sam 188 visok i to nije uopste validan razlog koji si naveo za 29ku,da si rekao vozim sumu ocu da postignem neki rezulat pa ajde,a to sa 15 kg bajsem ne moze i da hoces,za 300e mozes uzeti full xt opremu v break i na tim delovima neces puno izgubiti novca ako zelis nadogradjivati,govorim o polovnom bajsu,nov je cisto bacanje para,takodje kad uzmes bolju grupu delova samo ces prolaziti pored servisa s osmehom sto u njega ne navracas nijednom u par godina,pa sad ako nisi pametan
![]()

e to pricam,promenis iz dosade,cisto sto bolje izgledaju atraktivnije novije serije i preventivno misleci mozda je dotrajalo,uz minimalne doplate
juce do sremske mitrovice

pa sta znam i to zamenim posle jedne sezone novim,ne odu preterano samo mnogo rupica se pojavi pa mi smetaTi mora da brzo izližeš gumenjake Džordži?![]()
pa moze i to al ovako nema veceg ulaganja prosledis dalje posle par hiljada kmNisam ja u tom fazonu. Ja teram dok ne pocne da se raspada. Nable - jedna dobila luft a druga pocela da zuji. Lanac i oba lancanika terao dok lanac nije poceo da preskace...

al mojoj sreći nikad kraja... u sput mi pukne i sajla za prednji menjač pa sad i sa tim moram da se hebavam
a bude sreće, ujutru ja odoh na neku lepu turu 
ooo sto je dobra