Biciklizam

nisam nista sliko spec, nisam isao do popovice gde je start-cilj kazu bilo blato neko tesko se prilazi a ja slikove vozim
dsc0058-1.jpg

- - - - - - - - - -

dsc0059-1.jpg

pa ti se vec pomirio da ces svaki dan piti kaficu sa serviserom:lol:to su sve v break opcije i smesne odavno van upotrebe 18 21 i 24 brzine,ali dobro manje vise ne mora svako da isprati najnovije,ja sam 188 visok i to nije uopste validan razlog koji si naveo za 29ku,da si rekao vozim sumu ocu da postignem neki rezulat pa ajde,a to sa 15 kg bajsem ne moze i da hoces,za 300e mozes uzeti full xt opremu v break i na tim delovima neces puno izgubiti novca ako zelis nadogradjivati,govorim o polovnom bajsu,nov je cisto bacanje para,takodje kad uzmes bolju grupu delova samo ces prolaziti pored servisa s osmehom sto u njega ne navracas nijednom u par godina,pa sad ako nisi pametan:lol:

Ovo je istina. Kada sam kupovao pre 10 godina polovnu biciklu uzeo sam mesavinu Deore - Deore XT opreme. 5 godina nisam nista menjao. A zadnji XT menjac je jos uvek u zivotu i ne vidim razlog zasto bih ga u skorije vreme menjao. Koliko vidim nijedna od ove tri bicikle nemaju opremu u nivou moje a kostaju isto.

e to pricam,promenis iz dosade,cisto sto bolje izgledaju atraktivnije novije serije i preventivno misleci mozda je dotrajalo,uz minimalne doplate
juce do sremske mitrovice

Nisam ja u tom fazonu. Ja teram dok ne pocne da se raspada. Nable - jedna dobila luft a druga pocela da zuji. Lanac i oba lancanika terao dok lanac nije poceo da preskace...

:hvala:
Ti mora da brzo izližeš gumenjake Džordži? ;)
pa sta znam i to zamenim posle jedne sezone novim,ne odu preterano samo mnogo rupica se pojavi pa mi smeta
Nisam ja u tom fazonu. Ja teram dok ne pocne da se raspada. Nable - jedna dobila luft a druga pocela da zuji. Lanac i oba lancanika terao dok lanac nije poceo da preskace...
pa moze i to al ovako nema veceg ulaganja prosledis dalje posle par hiljada km

bar je on mogao da iskesira pare za neki dobar bajs :D

- - - - - - - - - -

oblajznuo mi je navoj na pogonu, pa sam posle posla morao malo da majstorisem, probao sam velikim radapcigerom ali sam zupcanike pokrivio, zatim sam bimbalom zupcanike sekao da bih na najmanju sajbnu zakacio al i tad mućak, posle sam morao da pešačim do centra onako zamazan al niko od ovih servisera nije mogao da mi pomogne... na kraju sam opet uprego bimbalo pa je napokon pao :cool: al mojoj sreći nikad kraja... u sput mi pukne i sajla za prednji menjač pa sad i sa tim moram da se hebavam :dash: a bude sreće, ujutru ja odoh na neku lepu turu :pivce:

Back