Biciklizam

Kacige
1377427_711428492218785_2099757873_n.jpg

Ukraden bicikl
Zrenjanin, sa trećeg sprata u zgradi ukraden bicikl:
- ram: Kovjanić, crn, bez nalepnice, sa ojačanjima
- šamaraljke Sora
- prednji menjač Shimano 600
- kočnice i zadnji menjač: 105
- pogon Tiagra
- točkovi: prednja glava Suntrace, obruč Alex Rims, zadnja glava 105,
obruč Rigida
- slika će biti poslata naknadno.

Bojan
plavsicb@hotmail.com

ybt ne kapiram da ovako ostave bajs

Krađa bicikla za deset sekundi: Prepoznajete li ovog lopova? VIDEO

Čitaoci "Blica" kojima je pre neki dan u zgradi u Ulici Vojislava Ilića 32 ukraden skupoceni bicikl za svega nekoliko sekundi, dostavili su našoj redakciji snimak sigurnosnih kamera iz ulaza u nadi da će neko prepoznati kradljivca.
- Doneo sam deci iz Amerike bicikl pre neki dan i mnogo su se obradovali. Nije bilo lako završiti svu tu proceduru da bicikl stigne u Beograd, a nisu ga vozili ni dva dana - priča naš čitalac V. V.

On napominje da je bicikl ostavio na kratko u ulazu zgrade, a kada je posle dva minuta sišao, nije ga bilo.

- Sve se odigralo u najviše tri minuta. Spustio sam bicikl u ulaz i popeo se do stana samo da supruzi ostavim nešto jer smo pripremali slavu, a lopov je iskoristio tih nekoliko trenutaka i ukrao ga. Odmah smo pozvali policiju, ali oni nisu izašli na uviđaj jer kako su nam objasnili nema tragova lomljave i obijanja. Srećom, sigurnosna kamera u ulazu zabeležila je celu krađu i u policiji su mi rekli da im prosledim snimke, ali ovim želimo i da upozorimo ostale sugrađane da na vreme prepoznaju lopova - priča V. V.

Njegova supruga razočarana je najviše zbog najmlađeg sina kojem je ovo sve veoma teško palo.

- Imamo troje dece, a najmlađe dete jedva je dočekalo bicikl. Provozao ga je svega dva-tri puta. On ima samo devet godina i dva dana je plakao. Nije u pitanju ni novac, ni taj bicikl, već stres koje je moje dete doživelo što nema cenu i želimo da lopovi budu uhvaćeni kako se ovakve stvari ne bi ponavljale. Dok smo sišli do dole cigara koju je držao u ruci lopov i dalje je gorela i sačuvali smo opušak - dodaje supruga.

Ukoliko prepoznate lopova sa snimka, obratitie se Policijskoj stanici na Vračaru.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/417708/Kradja-bicikla-za-deset-sekundi-Prepoznajete-li-ovog-lopova

Back