Biciklizam

8 soma:pop2:
thumb.php

to je deore 9 brzina oko 2000din jel da?
ima HG CN-73 2800 u probiku a mozes za te pare razmisliti i o ovoj ponudi,licno sam oduvek polovno vozio, sad sam nabavio xt i xtr nov lanac i kasetu pa cu videti jos dal da ih uparujem

to je deore 9 brzina oko 2000din jel da?
ima HG CN-73 2800 u probiku a mozes za te pare razmisliti i o ovoj ponudi,licno sam oduvek polovno vozio, sad sam nabavio xt i xtr nov lanac i kasetu pa cu videti jos dal da ih uparujem

za ostale delove i mozes da vidis da li su ogrebani i sl, al lanac preko slike nema sile da vidim da li je istegnut :dash: zbog toga se i opredeljujem za novo.

a jeste, deore - 9faza

evo ga
LANAC SHIMANO CN-HG53 116
( ICNHG53116 )

Shimano CN-HG53 9-brzinski lanac

Lanac visokih performansi za ozbiljnu biciklističku zabavu.

Shimano Deore / Tiagra CS-HG53 9-brzinski lanac, uske i precizne konstrukcije. Super Narrow HyperGlide tehnologija, omogućava pouzdano i glatko menjanje brzina.

Specifikacija:

model: Shimano CN-HG53
za 9 brzina
tip: Super Narrow HyperGlide
broj karika: 116
spajanje lanca: pinom
spoljna karika: siva
unutrasnja karika: crna
pin: hromiran
težina: 304g

Više o proizvodu na:

www.zlatnitocak.rs

Danas sam vozio nekim zemljanim blatnjavim putevima jedno 30-tak km i zamislite blokirao mi je prednji tocak u voznji. Jedva sam stigao kuci. Kad sam skinuo prednji tocak video sam da se na blatobranu sa unutrasnje strane nagomilalo blato koje je kocilo prednji tocak. Kako se to desilo??? Imam 1.90 gume ali nisu krampon pa verovatno se zbog toga talozilo blato sa unutrasnje strane blatobrana. Imate li neki savet za voznju po blatnjavim terenima?

Dana 7.10.2013. u Pozarevcu ukradena je bicikla CKT 368, karbonska, sa Campagniolo Centaur opremom 2x10. Pogon FSA. Ram je integrisan, tako da se ne moze sediste ni podizati ni spustati.

Molim vas ako neko bude video biciklu neka javi

0605265100
Ljuba
thumb.php

Danas sam vozio nekim zemljanim blatnjavim putevima jedno 30-tak km i zamislite blokirao mi je prednji tocak u voznji. Jedva sam stigao kuci. Kad sam skinuo prednji tocak video sam da se na blatobranu sa unutrasnje strane nagomilalo blato koje je kocilo prednji tocak. Kako se to desilo??? Imam 1.90 gume ali nisu krampon pa verovatno se zbog toga talozilo blato sa unutrasnje strane blatobrana. Imate li neki savet za voznju po blatnjavim terenima?

Skini blatobran :lol: takodje V-brake pravi problem, a i sa tim ne moze da se nos, jednostavno stani i ocisti blato, ali pazi ako imas V-brake, znaju kocnice da otkazu od tolikog blata, ja sam jednu patiku upropastio jer sam morao da vozim bez kocnica :D

i da, najvazniji savet! UZIVAJ :) nema veze da li ces da padnes, ti kuci ides kaljav pa kaljav :)

UKRADENO-SAD SE PRODAJE NA CBv
"Da bomb" odnosno scout nitro ukraden je od mene još prošle jeseni. Sad ga dečko prodaje na cikloberzi. Pokušao sam pričati sa njim ali je isključio telefon sad. Bajs je bio žute boje, on ga je prefarbao u crno, zamenuo vilu i skinuo kočnicu. Pošto smo nešto malo pričali, rekao je prvo da ga je uzeo od čoveka iz temerina posle je rekao da ga je uzeo od drugara itd...

Plus mi je slao slike bajsa kako sada izgleda i kako je izgledao kada ga je "dobio" odnosno ukrao.
1. slika je njegov oglas ( http://cikloberza.com/show.php?id=114512 )
2. slike je kako je izgledao kada mi je ukraden
3. slika je na šta sada izgleda kad ga je majsotr odnosno lopov prepravio
4. slika je ono na šta će on izgledati ako mi dobrovoljno ne vrati bajs (a znam da će videti oglas)

Podaci LOPOVA:
Miloš Arsić
Kragujevac
060 72 77 244
thumb.php

- - - - - - - - - -

Ukraden u somboru LA STRADA Germany
trekking 28`
24 brzine
aluminijumski ram vel. 50 cm

MRX SRAM šifteri
SHIMANO Alivio zadnji menjač
SHIMANO IG 51 lanac
INNOVA spoljne gume
podesiva lula
GEL sedište
šipka sa amortizerom
prednja nabla sa dinamom
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]dalibor zivkovic[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sombor , RS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 50"]Mobilni:[/TD]
[TD]0641987949
thumb.php
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

thumb.php
thumb.php

Ukradeno biciklo marke kelly's, u Backoj Palanci. Udaljem tekstu ima slika lopova koji je prodavao bucuklove ukradene u opstiti Backa Palanka i prodavao na najlonu u Novom Sadu i nekim vasarima. Ako neko prepoznaje bicikl, neka mi se javi.

P A Ž Nj A ! ! P A Ž Nj A ! ! P A Ž Nj A ! !
U Petak u 18:00h,kod Pravoslavne Crkve,u Bačkoj Palanci UHAPŠEN Miodrag Vujović-KIĆA 50-ak, godina,visine oko 172cm.,(iz Savinog Sela), Lopov Profesionalac,koji je na terotiriji Opštine Bačka Palanka(i drigum Opštinama),krao Skupe Biciklove!!!MOLIMO SVE OŠTEĆENE KOJI GA PREPOZNAJU NA SLIKAMA I VIDEO ZAPISU DA SE JAVE U POLICIJSKU STANICU,INSPEKTORIMA MILORADU PEROVIĆU,SERDAR IVANU, RADI PODNOŠENJA KRIVIČNE PRIJAVE, I OBEŠTEĆENJA...
Za istim je vršena potraga nekoliko godina,u više Opština zbog sličnih krivičnih dela!!U trenutku indentifikovanja Lopov Kića je stajao pored Crnog Capriolo Bicikla,koje je isti dan UKRAO,i zaključao ispred Samoposluge Podunavlje,preko puta srpske Pravoslavne Crkve! Na sebi imao Kačket crne boje, Crvenu jaknu-šuškavac,svetlije farmerice,cipele,Na leđima je nosio Tamno-Zeleni Ranac,u kojem je pronađen sav Alat kojim su vršena Krivična Dela...(Takođe je i pored Crnog Kačketa u trenutku izvršenja Lrivičnih dela nosio i Tamne Sunčane naočare!)
Lopov je isti dan PRIZNAO da je u Bačkoj Palanci UKRAO 11 Skupih Bicikala,(a sumnja se još najmanje 30.) Takođe je proznao da Biciklove prodaje na Najlon-Pijaci,Vašarima,..
MOLIMO cenjene sugrađane da Pomognu OŠTEĆENIMA radi lakšeg prepoznavanja-indentifikovanja Počinioca,i napalte Štete!!!! HVALA!! HVALA!!

ja 52 okreno po adi i gradu i sve ok dok ne stanem,a tu za sekund produva[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 267"][/TD]
[TD="width: 4"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: textSmall"]
Ukraden biciklBačka Palanka, u dvorištu Partizana, iza Erste banke, ukraden MTBKELLY's.
Lopov je uhvaćen. Priznao je da bicikl prodao kupcu koji je iz Zrenjanina. Molim Zrenjanince da mi pomognu da nađem mog ljubimca.

Zdenko
064-153-6830
zdenjosu76@gmail.com

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Poslednja izmena:
Sinoć u vožnji do Gezele, ala duuuva...Ali je nekako i prijatno čist vazduh...U nedelju krug oko Ade bilo baš lepo i prijatno sunce...Večeras ću ići do druga malo...

- - - - - - - - - -

1471836_603500886378441_1684369980_n.jpg

Iako sam prije 15-ak dana objavio kraj sezone, ipak nisam modao da odolim lijepim danima, pa sam odvezao još nekih 100-ak km. Moram sutra ugrabiti priliku da pređem 11 km, pa da navršim na 2900! To bi bilo to za ovu godinu, po svemu sudeći.

Back