Biciklizam

558047_558136207572457_422880102_n.jpg

xaxa lenjivac :mrgreen:
ja postadoh kao dzordz, dajem pare za delove ne pitam kolko kosta, samo sto odlaze na auto:dash:

Ja danas 20 čime sam navršio 1200 km ove godine (od marta).

Jeste i danas vruće, ima oko 30 stepeni, ali sam morao...7 dana nisam vozio, samo sjedi, jedi i pij, što i nije loše, ali ja bih ipak malo vozio.

Citavih 10
svaka cast : )))

- - - - - - - - - -

Nadjes bwe ravno pa vozish u krug
ko ribica u tegli
cuvas sce i zglobove, a mozak ko sljivi :p

sanse nema da sacuvas zglobove sa bajsom. mozes da imas ultra bajs da ti sve bude podeseno kastom do jaja,mozes da imas urodjeno casice od celika i da se hranis kao K1 fajter
na kraju ce ti otici kolena :*

sanse nema da sacuvas zglobove sa bajsom. mozes da imas ultra bajs da ti sve bude podeseno kastom do jaja,mozes da imas urodjeno casice od celika i da se hranis kao K1 fajter
na kraju ce ti otici kolena :*

ja stedim kolena jer zapravo ne vozim nego vrtim u krug a espidi to vozi umesto mene ako me razumete tesko je objasniti to je jako napredna tehnologija

pa da trebo si ides na ski stazu ono bas su bili ljubazni kao hocete jos neki probate ,odusevio sam se ali samo van puta kad izadjes na asfalt moz se slikas s tim gumama,27,5 tocak,sutra cu do majstora da vidim ako je otiso taj freewheel ne gine mi 30e

Danas sam bio zauzet prepodne praktično nisam ni vozio iz zadovoljstva nego da izbegnem maltretiranje u GSP, čak nisam ni na adu svratio, samo sam prošao pored nje...Ja sam platio 800 dindži menjanje k ugličnih...

Deset stvari koje bi vozači automobila stvarno trebalo da nauče. Između ostalih, poruke vozačima su: biciklista je takođe učesnik u saobraćaju a to što si jači ne znači da ne treba da me propustiš, iskuliraj nervozu kada si za volanom.....

10. Kada vidiš biciklistu ili pešake na pešačkom prelazu uvek stani da ne bi morali da ti skačemo pod točkove i bacamo besne poglede.

9. Biciklista je takođe učesnik u saobraćaju a to što si jači ne znači da ne treba da me propustiš!

8. Kada skrećeš desno uvek pogledaj da li se biciklista približava pešačkom prelazu.

7. Samo ponekad zamisli da si ti na biciklu.

6. Kada obilaziš biciklistu pređi u drugu traku i nemoj da prođeš na 10 cm od mene sa 100 na sat (ovo posebno važi za taksiste).

5. Iskuliraj nervozu kada si za volanom.

4. To što voziš skup auto ne znači da si bolji od mene i da pravila za tebe ne važe. U stvari, ne ponašaj se kao kreten.

3. Nikada, baš nikada ne prolazi na crveno.

2. Kada skrećeš desno pogledaj da li sam pored tebe u mrtvom uglu.

1. I naravno vozi bicikl a ne auto! Bolje je...

To se odnosi i na vozace motora. Pre 2-3 godine sam bas imao incident sa motoristom koji me isekao na raskrsnici. Pao je kada me primetio i posle digo frku kakao sam ja njega preticao sa desne strane. Covek ne zna jedno od osnovnih pravila da vozilo koje zadrzava pravac kretanja UVEK ima prednost. Pozvali pandure i oni mu lepo ocitali bukvicu. Inace vise se plasim drugih biciklista i pesaka, zato skoro nikad ne idem biciklistickim stazama. Najezim se kada vidim likove koji voze jednom rukom a u drugoj telefon.

Back