Biciklizam

To se odnosi i na vozace motora. Pre 2-3 godine sam bas imao incident sa motoristom koji me isekao na raskrsnici. Pao je kada me primetio i posle digo frku kakao sam ja njega preticao sa desne strane. Covek ne zna jedno od osnovnih pravila da vozilo koje zadrzava pravac kretanja UVEK ima prednost. Pozvali pandure i oni mu lepo ocitali bukvicu. Inace vise se plasim drugih biciklista i pesaka, zato skoro nikad ne idem biciklistickim stazama. Najezim se kada vidim likove koji voze jednom rukom a u drugoj telefon.

ne idem ni ja stazom to je ispod svakog nivoa za moje sarene biciklisticke i tehnoloske pedale ipak

drugovi motociklisti da cujem koji ce od vas da pazari od mene tehnoloske pedale
brata su zajebali uzeo nove xt pedale kao suza nove
ali ima obucu kramponke i to ne moze da se uzljebi
pa ajde koji od vas :heart:

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 553"]Pančevo, 29. jun: otvaranje najveceg bajk-skejt parka u Srbiji
Park se nalazi se odmah pored postojećeg parka, a veličina poligona je 2200kvm. Za izradu sprava je zadužena domaća firma "Freaks Division", a podlogu je betonirala firma "Elite Cop".
Pozivamo vas da 29. juna dodjete u naš grad i uveličate ovaj skup vašim prisustvom. Dobrodošli su svi!

Program:
- 14.00 Uvodna reč gradonačelnika, direktora JKP "Zelenilo",
predstavnika AVIV centra i lokalnog ministra za sport i omladinu.
Zvanično otvaranje najvećeg poligona za ekstremne sportove u Srbiji.
- 14:10 Nastup Cheerleaders grupe
- 14:15 BMX park takmičenje
- 15:00 In-Line roller takmičenje
- 16:00 Skateboard takmičenje
- 17:00 Nastup Parkour tima
- 17:10 BMX Flatland takmičenje
- 18:00 Nastup Freestyle Skuter vozača
- 18:10 MTB park takmicenje
- 18:40 Nastup Hip Hop dance grupe "Fusion"
- 18:50 Nastup svih vozača zajedno
- 19:00 Proglašenje pobednika
- posle 20h: Nastup benda "ISKAZ"
- 23h Kraj manifestacije.

[/TD]
[TD="width: 170"][/TD]
[TD="width: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 170"] Takmičenje će biti u jam session varijanti, što znači da neće biti klasičnog tipa.
Od sponzora je tu za sada FREESTYLE shop, a kao podrška "Monster energy drink". Očekujemo odgovore od drugih sponzora kojima su upućeni pozivi da u ovoj manifestaciji učestvuju dodelom nagrada učesnicima.

Aleksandar Trbović
aleksandar.trbovic@yahoo.com

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 590"]Međunarodna biciklistička utrka
"
Bjelašnica mountain bike cross 2013."
U svojstvu organizatora pozivamo vas da se prijavite na učešće u ovom velikom bosanskohercegovačkom projektu - biciklističkoj utrci orijentacijsko-takmičarskog karaktera - koji će se održati 25. avgusta. Takmičenje je prvi put održano prošle godine, uspješno, a već ove godine bi trebalo dobiti epitet međunarodnog.
Činjenica da na samoj organizaciji projekta radi više udruženja i klubova, uz angažovanost preko 200 volontera, jasan je pokazatelj da postoji
volja i želja da projekat bude realizovan na besprijekorno kvalitetan način.

Kako je to izgledalo prošle godine možete vidjeti na ovom
[/TD]
[TD="width: 7"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 130"]
Radujemo se Vašem učešću!​

Udruženje Metamorfoza
info.bmc2013@gmail.com
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Subota, 6. jul: brevet 600k

Poštovani ljubitelji dugih vožnji, Randonneurs Serbia vas poziva na četvrti u seriji brevet ove sezone - Krug oko istočne Srbije 600k.

Trasa je dugačka 633km i uvodno vodi južnim Banatom, gde skelom prelazi Dunav i preko Braničeva vodi kroz NP Đerdap, na čijem kraju skreće na jugozapad pa preko Negotina i Zaječara, podno planine Rtanj i preko Čestobrodice izlazi u Pomoravski okrug. Odatle jedno vreme ide duž Velike Morave a kasnije skreće ka Topoli, i kroz Šumadiju prilazi nazad glavnom gradu. Jedna zaista lepa trasa, koju treba preći u dva dana, ili manje :)

Brevet sta

Jel se i vama dešava da kada vozite bajs ne vidite nikog i ništa izuzev puta...Danas baš videh jednu drugaricu iz srednje, lepotinju:heart: Malo se promenila ali dok je došlo od očiju do mozga već projezdio pored nje...:(

kakva berza necu bilo kome da dam tako ekstra robu samo onima koji mi nesto znace :heart:
ajdeeeeeeeeeee

- - - - - - - - - -

e jel vozite vi biciklu u svrhu kardio treninga ili kao prevoz ???
ako kao prevoz kako to izgleda hipoteticki

ako je pitanje za mene, posto sam jedino zensko ovdje trenutno
obicno obucem klimatizirani srebrni skafander i stavim akvarijum na glavu
volim da mi je udobno, ako me kapirash
a i treba pazit na UV zrachenje : )

- - - - - - - - - -

Dragana?:hahaha:
Koliko ljudi ide na Cekili, Isuseee:neutral:

ja reko ona to meni...missim, mozda zbog nicka
al nema veze :lol:

Jimmy_Kuehnle_Invisible_Bike_Ride_at_intersection.jpg

pa tebe sam pitala vragana daj nemoj zafrkavat stvarno imam problem
prvo sto ce me zuljati dupe bez uloska, ne znam sta da obucem, da li sam ogranicena na helanku i trenerku
ipak ne moze ni stikla u espidi
takodje kaciga, kako na pic kosu i mindjuse da stavim kacigu
gde da se presvlacim kad treba hiljadu ustanova da se poseti i da se radi
ne moze ni suknja, vidis
a stvarno hocu da vozim to umesto prevoza stvarno zelim

Back