sunshine_lady
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
spaaawam xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to![]()

Ok to ima efekta,a sklekove si ubacio da bi se kurcio ili oboje odkud ti dzak kuci?![]()

cuj odkud mu,pa cak i ja imam vrecu za udaranje u kuci![]()
Cepam babi drva uz neki teški metal što tuče iz slušalica.Osećaj je nekako...Hmmm...Moćan!Definitivno je to muzika koja"diže".
Znao sam da ću ovo jednog trenutka pročitati.![]()

Ok to ima efekta,a sklekove si ubacio da bi se kurcio ili oboje odkud ti dzak kuci?![]()

Mogu da uradim 50 sklekova od jednom....da sam hteo da se kurcim to bih ubacio(sad se kurcim).
Verovao ili ne, ja dzak zakacim ispod jednog prozora i udaram...mogu da slikam posledice ispod prozora ako hoces.![]()
Zaebavao sam se,turio sam fckn smajli! Imam dzak u teretani,pa malko shibam ali sam izgulio ruke,mrzi me da bacam pare na rukavice!
Mogu i ja da uradim 50 sklekova...Zaebavao sam se,turio sam fckn smajli! Imam dzak u teretani,pa malko shibam ali sam izgulio ruke,mrzi me da bacam pare na rukavice!
![]()

A ja imam novog porsea!

Interesuje me kako se oslobadjate stresa, kako bezite od depresije... i znachi to![]()
Stavim slušalice i trčim za Arilje, pa posle 5 km okrenem nazad kući.
Uobičajena ruta.![]()
pa,s obzirom da se moji probleme svode na:
1-moju kosu
2-o Božeeeeeeeeeee,zašto se ne javlja
3-o Božeeeeeeeee,da li će mu preneti da sam rekla da je pederčina/da je *****
obično izgrizem nokte ili perem sudove,ili čistim wc ili oerem gaće ručno...
ko god krene da se prenemaže oko problema koji nisu problemi,moj topli prijateljski savet jeste da se odere od nekog posla![]()

Ja mislila da samo ja imam ovakav problem![]()

slichan problem...
cuj odkud mu,pa cak i ja imam vrecu za udaranje u kuci![]()
Ne s*ri da si i u teretanu počela da ideš?!![]()
Imam i ja dzakic kuci i to onaj od 50 kilica
Dobra je to stvar.