Bice sve okej, problem ne traje dugo... :)

Ja se stresa resavam tako sto izadjem sa drugaricama...A depresije...zavisi...Ako je neki veci problem onda niko ne moze da mi popravi raspolozenje...obicno u tim trenucima slusam muziku i to je to...I razmisljam...To najbolje pomaze.Posle shvatim da nemam razloga da budem tuzna i prodje me...nije to prava depresija,to je vise tuga...srecom pa me ovakva osecanja ne obuzimaju cesto

Mogu da uradim 50 sklekova od jednom....da sam hteo da se kurcim to bih ubacio(sad se kurcim).:per:
Verovao ili ne, ja dzak zakacim ispod jednog prozora i udaram...mogu da slikam posledice ispod prozora ako hoces.:lol:

Mogu i ja da uradim 50 sklekova...:per: Zaebavao sam se,turio sam fckn smajli! Imam dzak u teretani,pa malko shibam ali sam izgulio ruke,mrzi me da bacam pare na rukavice!:lol:

pa,s obzirom da se moji probleme svode na:
1-moju kosu
2-o Božeeeeeeeeeee,zašto se ne javlja
3-o Božeeeeeeeee,da li će mu preneti da sam rekla da je pederčina/da je *****

obično izgrizem nokte ili perem sudove,ili čistim wc ili oerem gaće ručno...
ko god krene da se prenemaže oko problema koji nisu problemi,moj topli prijateljski savet jeste da se odere od nekog posla :mrgreen:

pa,s obzirom da se moji probleme svode na:
1-moju kosu
2-o Božeeeeeeeeeee,zašto se ne javlja
3-o Božeeeeeeeee,da li će mu preneti da sam rekla da je pederčina/da je *****

obično izgrizem nokte ili perem sudove,ili čistim wc ili oerem gaće ručno...
ko god krene da se prenemaže oko problema koji nisu problemi,moj topli prijateljski savet jeste da se odere od nekog posla :mrgreen:

Ja mislila da samo ja imam ovakav problem :eek:

Back