U čemu je problem?

Evo ja sam žensko, pa ne kapiram.
I ja cedim kako stignem
Nema to veze sa polom/rodom.
Zapravo, mislim da većina ljudi ima neki oblik OCD-a, i samo jedan mogući način kako se nešto radi, pa bilo to i najbanalnija stvar kao što je ceđenje paste za zube, postavljanje toalet rolne ka tamo ili ovamo, kako se slaže odeća, da slučajno naslov knjige nije na polici u disharmoniji sa svim ostalim naslovima, itd.;
To nam je nasušni privid da uvek (moramo da) imamo stvari pod kontrolom, rekla bih.

Npr. čudom sam se načudila kada sam videla da osoba sa kojom se družim tetrapak ne otvara "kao svi normalni" ljudi, već čupa onaj plastični čep. Kad sipa sebi sok/mleko/jogurt, samo okrene taj plastični čep naopako i gurne nazad tamo odakle je iščupan. Ne znam... ali su mi prošle neke sličice kroz glavu kako prema toj osobi nisam uopšte dobra. :zcepanje:

postoji još jedan problem: cedimo pastu za zube po sredini. To čuh pre nekoliko dana
Prvi put cujem da neko cedi pastu za zube po sredini, (ili bilo kakvu tubu), nije problem kako neko cedi svoju pastu za zube, sto se mene tice nema problema da neko dubi na glavi na spustenoj wc daski i stisce pastu za zube po sredini, dok god se ne radi o mom kupatilu.

Jeste neobično, ali da li bi za ljubav i mir u kući istrpeo?
Iz mog iskustva- korelacija kako ljudi rade stvari i licnosti i razmisljanja- ljudi moraju imati neke zajednicke crte i razmisljanja, inace s vremenom, kao sto otpeva Bora: “Prica o ljubavi obicno ugnjavi”
Mozes se druziti s tolerantnim vegetarijancem kojemu ne smetaju ljudi koji jedu meso, ali u praksi- okreni, obrni; nekako svaki razgovor se zavrsi na vegetarijanstvu.

Back