ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
da mi se ne bi ponovio jučerašnji dan, ja sam danas u 1o izašla iz kuće i sad došla...
tako da od čitanja ništa
tako da od čitanja ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti zavidim. Mnogo su skupe te priče, još ih nisam kupila. A, baš sam zavolela Hesea s Narcisom i Zlatoustim. Moj sin ne ispušta Srećan je onaj ko ume da voli.
E, baš ti hvala.Rado,ja sam citala Ugovor sa Bogom.Meni se svidela,pred porodjaj sam je citala i lepo mi je legla

Ja je imam, ali je jos nisam citala. Znaci, dobra je
Ja se ne iznenadim kad Rada izjavi da nesto ima. Sokirala bih se kad bi rekla da NEMA neku knjigu.
Moracu da reorganizujem svoju biblioteku, pocinjem da se gubim, a i ponestaje mesta.

Rado,ja sam citala Ugovor sa Bogom.Meni se svidela,pred porodjaj sam je citala i lepo mi je legla
Prebaci sestri kad završiš.Evo krećem sa čitanjem.
Pošto je samo 19 izbačenih epizoda, nastavljam čitanje Ostrva .
To je razlog što ne gledam serije, nisam ja od onih koji mogu da sačekaju narednu epizodu.

Pozdrav od mene!Pozdravljam novu članicu biblioteke,sestru moje milice,mamu male vodolije
Nadam se da sam dobro pratila na času.
I dalje čitam Ljubavne priče - Herman Hese
Hvala na dobrodoslici, Emocijo!Veliki pozdrav i tebi, Elefteria!Veliki pozdrav i od mene, AquariusJa sam čitala Poslednjeg templara. Početak mije delovao uzbudljivo, a posle sam se malo smorila,predvidiv kraj i tako to.
Bila sam danas u Vulkanu. Nijedan od ponuđenih naslova me nije privukao (čitala sam samo Pazi šta želiš), a i kaiš koji se dobija mi je delovao pomalo jadno (bio je izložen samo jedan, nisam videla onaj zlatni). Nisam ništa kupila.
Posle sam svratila u Delfe i kupila na akciji Devojku iz dvadesetih (Mirka je toliko hvalila) i Laži Loka Lamore.
p.s.Od onih Agatinih knjiga iz tablele mi je nabolja (i najjezivija) Deset malih crnaca.
Poslednji templar je za sada interesantan ali sam otprilike na polovini. Javljam obavezno krajnji utisak! Prebaci sestri kad završiš.![]()
Veliki pozdrav od mene!al je ovde veselo i puno ....
Nema me dva dana pa sam morala da iscitavam 7 strana cccc.....
Zelim dobrodoslicu novim clanicama
....ni slovca iz knjige ne procitah![]()

Eh, završila sam....
http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Victoria-Hislop-Ostrvo_6403/
Ne želim ništa da pričam iz razloga što serija još uvek traje. Samo ću vam reći da sam zadovoljna.

Eh, završila sam....
http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Victoria-Hislop-Ostrvo_6403/
Ne želim ništa da pričam iz razloga što serija još uvek traje. Samo ću vam reći da sam zadovoljna.

pošto se nešto svi mašete, 'ajd i ja...
jel' dosta?
![]()

ja po ovom tvojem linku čačka, čačka...i..msm, ne mogu da vjerujem, al' sam nekako, ne znam ni ja kako, uspjela
al' slova su toliko odvratna, da je to nevjerovatno...kao one skripte nekad, one najgore
e, to ne mogu da čitam
i nema slova ž nigdje..prazan prostor
Ovo je c/p da vidiš kako je kod mene, samo obično uvećam slovaHladan vetar šibao je uskim ulicama Plake. Jesenja studen obavijala je ženu, telo i um bili su joj ukočeni od zime i gotovo sva osećanja otupela, ali ipak ništa od toga nije uspelo da joj odagna tugu. Celom težinom oslanjala se na oca i prosto se teturala tih poslednjih nekoliko metara do pristaništa. Njen hod je bio kao u starice kojoj je svaki korak nanosio još veći bol. Ali njen bol nije bio fizički.
Meni sad treba tvoje Malo ostrvo, jer je Ostrvo iz mene izvuklo emocije, odavno nisam suzu pustila ... a ovde jesam , nekoliko puta
I ja citam nekakvo ostrvo. Malo ostrvo.
Vrlo lepo profilisani likovi, pregrst vrcavog humora. Citam i smejuljim se.
Pitak narativni tok, s blagim prelazima na proslost, na ono sto se zbilo ranije.
Kroz htenja i snovidjenja nekolicine glavnih likova, spisateljica jasno oslikava Englesku (u pojedinim poglavljima Ameriku) u doba Drugog svetskog rata.
Odnos belog stanovnistva prema obojenima. Prikazuje ono najmizernije i najblistavije u ljudima.
Iz krhotina Zivot uvek negde u nama pocinje iznova, novorodjen.
Na polovini sam romana, zato ostavljam nekoliko redaka. Kada procitam, pisacu impresije.![]()

Veliki pozdrav i od mene, AquariusJa sam čitala Poslednjeg templara. Početak mije delovao uzbudljivo, a posle sam se malo smorila,predvidiv kraj i tako to.
Bila sam danas u Vulkanu. Nijedan od ponuđenih naslova me nije privukao (čitala sam samo Pazi šta želiš), a i kaiš koji se dobija mi je delovao pomalo jadno (bio je izložen samo jedan, nisam videla onaj zlatni). Nisam ništa kupila.
Posle sam svratila u Delfe i kupila na akciji Devojku iz dvadesetih (Mirka je toliko hvalila) i Laži Loka Lamore.
p.s.Od onih Agatinih knjiga iz tablele mi je nabolja (i najjezivija) Deset malih crnaca.
Meni sad treba tvoje Malo ostrvo, jer je Ostrvo iz mene izvuklo emocije, odavno nisam suzu pustila ... a ovde jesam , nekoliko puta![]()
Danas uz Story, za 199,00 rsd - Kerini dnevnici.
Ove žene na poslu poludele načisto...sve do jedne su pokupovale,a inače ne čitaju,ali kao što da ne, povoljno je...
Biće i narednih nedelja po knjiga uz časopis. koliko se sećam Zojino zlato, Recepti za brak, Pilotova žena, Led....većinu imam,a to što nemam, ni ne želim...
Serija me je potpuno osvojila...sad sve obaveze jurcam da pozavršavam, da mogu na miru da gledam.
Gde gledaš unapred, da mogu bolje da se organizujem?
Svake nedelje druga.
E da, biće i Sirenina stolica.One što su čitale, na kraju su se složile da je to knjiga za udate.Ja još uvek živim u grehu, pa sam je poklonila njegovoj mami.
Ionako mi se nikad nije ni čitala...

becim se, pa opet ne verujem
kad ono ukapiram da sam izgubila clansku kartu za Lagunu i Alnari 
ipak kupim Kci nevernice, izdavac Alnari, deluje mi zanimljivoSvake nedelje druga.
E da, biće i Sirenina stolica.One što su čitale, na kraju su se složile da je to knjiga za udate.Ja još uvek živim u grehu, pa sam je poklonila njegovoj mami.
Ionako mi se nikad nije ni čitala...
neeeeeeeee to je knjiga za ozenjene da malko razmisle sta im zene rade iza ledja