Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crna Ester, kad stize i da ih docekas, i da skuvas, i da ih ugostis, i da ih ispratis :eek:
Ne citam :(
Mozak me boli od matematike :evil:
Fiziku sam savladala :D

Joj, jedva cekam kad' ce vece, pa sve da batalim i da citam Kisa na dar :manikir:

vidi Lamar što je tabela i što su spiskovi :p
kol'ka bi tabela tek bila da nisi imala T
svaka čast Nemesiska
sad me sramota mene od tebe i mog nečitanja

:cmok2: za tebe
al' tabela je c/p sa baneprevoza spiska knjiga Agate K.
tako sam ih citala,tim redom.
Sad sam skinula jos 5-6 pa jos malo visim ovde,pa nastavljam sa citanjem.
Kratke su sve po 120-200 strana,brzo ih iscitam.

Moram da priznam da mi je ova vrsta druzenja jos uvek neobicna. Sve mi je jako interesantno ali se jos uvek ne snalazim najbolje. Hvala na lepoj dobrodoslici:D :D :D

Pozdrav i od mene!:bye:
I ja sam nova,mada meni i nije neobicno,ali kapiram te potpuno.Ja otkako imam internet iscitavam pojedine forume,zapisujem preporuke,ali su mi ove devojke posebno opustene,tako da sam htela i ja da se prikljucim ekipici.:veseljaci:

Dok sam imala T i lezala u krevetu ovih 4-5 dana
procitala sam redom
[TABLE="class: lista, width: 500"]
[TR]
[TH="class: header, align: center"]Autor i Naslov[/TH]
[/TR]
[TR="class: shading, bgcolor: #777777"]
[TD]Agata Kristi - 1, 2, cipela se raspala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Agata Kristi - ABC ubistva[/TD]
[/TR]
[TD]Agata Kristi - Bija baja buf[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Agata Kristi - Božić Herkula Poaroa[/TD]
[/TR]
[TD]Agata Kristi - Crna kafa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Agata Kristi - Ćutljivi svedok[/TD]
[/TR]
[TD]Agata Kristi - Deset malih crnaca[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Agata [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
i jos mi nije dosadila :lol:
Da me nije glava bolela,a i oci od kompa,procitala bih i vise.
Jeste, ne znam sta je lepse.
Dal' tabela, dal' sadrzaj tabele.
Ja imam ovu Bija, baja buf, i daaaavno sam je citala :D
Dugo stvarno nista od nje nisam procitala :think:

lamar;20888342[COLOR="#000000":
]Crna Ester, kad stize i da ih docekas, i da skuvas, i da ih ugostis, i da ih ispratis :eek:[/COLOR]
Ne citam :(
Mozak me boli od matematike :evil:
Fiziku sam savladala :D

Joj, jedva cekam kad' ce vece, pa sve da batalim i da citam Kisa na dar :manikir:

pa kad mi je pravo ime Marijana a prezime Mateus
nije mi jasno kako to do sad niste ukapirale
:lol:

Jeste, ne znam sta je lepse.
Dal' tabela, dal' sadrzaj tabele.
Ja imam ovu Bija, baja buf, i daaaavno sam je citala :D
Dugo stvarno nista od nje nisam procitala :think:

Ja sam pocela sa Abc ubistva
i onda resila da ih citam po redu da bih znala sta sam procitala a sta ne.
Volim Herkula Poaroa kao lika
i skroz mi je super kad citam,kao da gledam film :)

da, sestro majke od Milice
dobrodošla :zag:
lijepo je da nas je više i da se družimo
ti si, za razliku od Tatjane(o, kako volim to ime) došla nekako stidljivo i gotovo neprimijećeno
al' tu je majka od Milice, da to popravi
i gdje nam je sad Kanela...dođe, uzburka nam strasti i ode
Jeste, bas je lepo sto nas sada ima vise.
Sve nove drugarice mi se bas svidjaju.
Vesele su kao i mi.
:zurka:

Valjda je i Kanela samo trenutno odsutna.
Mada... neka je jos malo, ja jos nisam ni plan puta usvojila :lol:

Čitam paralelno dve knjige , jednu kad sam umorna...Ines srca moga - :rumenka: još je nisam pročitala.
Mislim da sam se zasitila Aljendeovom, mistika, nadrilekarstvo, borbe, potraga za zlatom ...ali je i dalje volim, samo mi zato teže ide, sve mi je već poznato.
Počela sam i Sitničarnica " kod srećne ruke"-Goran Petrović.
Zbog spiska 80 knjiga za 80 dana , prva je bila na spisku a nisam je do sada pročitala. E nećemo tako, rekoh sama sebi , prvo ona ide na čitanje .

Jeste Aljendeova divna, ali ipak je treba uzimati u manjim dozama. Ja sam se tako zatrčala pa puno čitala, pa mi se sve slilo, nisam znala šta sam pročitala, a šta ne, morala Esterita da mi kaže.
Ej, a nekako mi je i Sitničarnica u tom fazonu, nadrealno, ali na naš način.

:cmok2: za tebe
al' tabela je c/p sa baneprevoza spiska knjiga Agate K.
tako sam ih citala,tim redom.
Sad sam skinula jos 5-6 pa jos malo visim ovde,pa nastavljam sa citanjem.
Kratke su sve po 120-200 strana,brzo ih iscitam.

A zanimljive, pa ne možeš da ostaviš dok ne saznaš ko je ubica... Jel se zna koliko je uopšte Agata toga napisala? Čini mi se da se stalno pojavljuju nove...

pa kad mi je pravo ime Marijana a prezime Mateus
nije mi jasno kako to do sad niste ukapirale
:lol:
:hahaha::zcepanje::rotf: kako smo ono zvali tu njenu literaturu? "Voluminizirana!"

Pozdrav i od mene!:bye:
I ja sam nova,mada meni i nije neobicno,ali kapiram te potpuno.Ja otkako imam internet iscitavam pojedine forume,zapisujem preporuke,ali su mi ove devojke posebno opustene,tako da sam htela i ja da se prikljucim ekipici.:veseljaci:
Tatjana,pozdrav i tebi!:bye: Moram da se slozim sa tobom da su devojke divne i pune pozitivne energije! Bas mi milo, em drago da sam ovde:heart:

Dobro došla.... Akvarijus :heart:

Lepo je ovde sa novim ljudima , osećam da tema živi.

Moj sin ima običaj da kaže "Majko, jedino ti imaš naviku da pročitaš knjigu koja ti se ne dopada, do kraja"..ali šta ću -čekam da kraj knjige donese opravdanje potrošenog vremena.
Drago mi je što nisam jedina.

Čitam paralelno dve knjige , jednu kad sam umorna...Ines srca moga - :rumenka: još je nisam pročitala.
Mislim da sam se zasitila Aljendeovom, mistika, nadrilekarstvo, borbe, potraga za zlatom ...ali je i dalje volim, samo mi zato teže ide, sve mi je već poznato.
Počela sam i Sitničarnica " kod srećne ruke"-Goran Petrović.
Zbog spiska 80 knjiga za 80 dana , prva je bila na spisku a nisam je do sada pročitala. E nećemo tako, rekoh sama sebi , prvo ona ide na čitanje .
Hvala na dobrodoslici! :heart: sto sam ovde sa vama!

da, sestro majke od Milice
dobrodošla :zag:
lijepo je da nas je više i da se družimo
ti si, za razliku od Tatjane(o, kako volim to ime) došla nekako stidljivo i gotovo neprimijećeno
al' tu je majka od Milice, da to popravi
i gdje nam je sad Kanela...dođe, uzburka nam strasti i ode
Bolje te nasla Esterita (o, kako volis to ime Tatjana) :zag: Sad kada se ovako lepo izgrlismo, neka nam ovo druzenje bude sretno i bericetno!:lol:

Veliki pozdrav i od mene, Aquarius :) Ja sam čitala Poslednjeg templara. Početak mije delovao uzbudljivo, a posle sam se malo smorila,predvidiv kraj i tako to.

Bila sam danas u Vulkanu. Nijedan od ponuđenih naslova me nije privukao (čitala sam samo Pazi šta želiš), a i kaiš koji se dobija mi je delovao pomalo jadno (bio je izložen samo jedan, nisam videla onaj zlatni). Nisam ništa kupila.
Posle sam svratila u Delfe i kupila na akciji Devojku iz dvadesetih (Mirka je toliko hvalila) i Laži Loka Lamore.

p.s.Od onih Agatinih knjiga iz tablele mi je nabolja (i najjezivija) Deset malih crnaca.

Poslednja izmena:
I tako, proveravajući imam li Kišu na dar, pronađoh i Ugovor s Bogom. :eek: Ko je ono pomenu, neka cvrkuće sad.;)

A ako je Kiša laka za čitanje, mogla bih malo da presečem Foknera i Džojsa s njom, puče mi mozak od njih dvojice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back