Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ti zavidim. Mnogo su skupe te priče, još ih nisam kupila. A, baš sam zavolela Hesea s Narcisom i Zlatoustim. Moj sin ne ispušta Srećan je onaj ko ume da voli.

ja sam gotovo sve isčitala sa dvajestinekom...tako da mogu slobodno ponovit'

a cimerka(prilično nenačitana i nezainteresovana za knjige) mi je život uzimala sa njegovom knjigom Igra staklenih perli
jao, najbolja knjiga ikad, divna, to, to i samo to
ja očekivala čudo...kad...sjećam se samo da ništa nisam razumjela

Rado,ja sam citala Ugovor sa Bogom.Meni se svidela,pred porodjaj sam je citala i lepo mi je legla
E, baš ti hvala. :zag:
Ja je imam, ali je jos nisam citala. Znaci, dobra je :D

Ja se ne iznenadim kad Rada izjavi da nesto ima. Sokirala bih se kad bi rekla da NEMA neku knjigu. :zcepanje:
Moracu da reorganizujem svoju biblioteku, pocinjem da se gubim, a i ponestaje mesta.

Kod mene se desila neka reorganizacija danas dok sam bila na takmičenju. Sin je nešto premeštao i oduševljeno me obavestio da mogu neku knjigu da prebacim kod njega. Ja pogledam, kad ono nema mesta ni za pet osrednjih komada. :(

Veliki pozdrav i od mene, Aquarius :) Ja sam čitala Poslednjeg templara. Početak mije delovao uzbudljivo, a posle sam se malo smorila,predvidiv kraj i tako to.

Bila sam danas u Vulkanu. Nijedan od ponuđenih naslova me nije privukao (čitala sam samo Pazi šta želiš), a i kaiš koji se dobija mi je delovao pomalo jadno (bio je izložen samo jedan, nisam videla onaj zlatni). Nisam ništa kupila.
Posle sam svratila u Delfe i kupila na akciji Devojku iz dvadesetih (Mirka je toliko hvalila) i Laži Loka Lamore.

p.s.Od onih Agatinih knjiga iz tablele mi je nabolja (i najjezivija) Deset malih crnaca.
Veliki pozdrav i tebi, Elefteria! :bye: Poslednji templar je za sada interesantan ali sam otprilike na polovini. Javljam obavezno krajnji utisak! :D

Eh, završila sam....
http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Victoria-Hislop-Ostrvo_6403/
Ne želim ništa da pričam iz razloga što serija još uvek traje. Samo ću vam reći da sam zadovoljna.

ja po ovom tvojem linku čačka, čačka...i..msm, ne mogu da vjerujem, al' sam nekako, ne znam ni ja kako, uspjela
al' slova su toliko odvratna, da je to nevjerovatno...kao one skripte nekad, one najgore
e, to ne mogu da čitam
i nema slova ž nigdje..prazan prostor

Eh, završila sam....
http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Victoria-Hislop-Ostrvo_6403/
Ne želim ništa da pričam iz razloga što serija još uvek traje. Samo ću vam reći da sam zadovoljna.

:)

I ja citam nekakvo ostrvo. Malo ostrvo. :)

Vrlo lepo profilisani likovi, pregrst vrcavog humora. Citam i smejuljim se. :)
Pitak narativni tok, s blagim prelazima na proslost, na ono sto se zbilo ranije.

Kroz htenja i snovidjenja nekolicine glavnih likova, spisateljica jasno oslikava Englesku (u pojedinim poglavljima Ameriku) u doba Drugog svetskog rata.
Odnos belog stanovnistva prema obojenima. Prikazuje ono najmizernije i najblistavije u ljudima.

Iz krhotina Zivot uvek negde u nama pocinje iznova, novorodjen.

Na polovini sam romana, zato ostavljam nekoliko redaka. Kada procitam, pisacu impresije. :)

ja po ovom tvojem linku čačka, čačka...i..msm, ne mogu da vjerujem, al' sam nekako, ne znam ni ja kako, uspjela
al' slova su toliko odvratna, da je to nevjerovatno...kao one skripte nekad, one najgore
e, to ne mogu da čitam
i nema slova ž nigdje..prazan prostor

imaš li adobe rajder (adobe reader ) ...idi preko njega i uvećaj slova (imaš na zoom) ... nema mučenja i ima sva slova
ili proveri na word kakav ti je font
ja sam mogla da biram odakle da čitam

Hladan vetar šibao je uskim ulicama Plake. Jesenja studen obavijala je ženu, telo i um bili su joj ukočeni od zime i gotovo sva osećanja otupela, ali ipak ništa od toga nije uspelo da joj odagna tugu. Celom težinom oslanjala se na oca i prosto se teturala tih poslednjih nekoliko metara do pristaništa. Njen hod je bio kao u starice kojoj je svaki korak nanosio još veći bol. Ali njen bol nije bio fizički.
Ovo je c/p da vidiš kako je kod mene, samo obično uvećam slova

Poslednja izmena:
:)

I ja citam nekakvo ostrvo. Malo ostrvo. :)

Vrlo lepo profilisani likovi, pregrst vrcavog humora. Citam i smejuljim se. :)
Pitak narativni tok, s blagim prelazima na proslost, na ono sto se zbilo ranije.

Kroz htenja i snovidjenja nekolicine glavnih likova, spisateljica jasno oslikava Englesku (u pojedinim poglavljima Ameriku) u doba Drugog svetskog rata.
Odnos belog stanovnistva prema obojenima. Prikazuje ono najmizernije i najblistavije u ljudima.
Iz krhotina Zivot uvek negde u nama pocinje iznova, novorodjen.
Na polovini sam romana, zato ostavljam nekoliko redaka. Kada procitam, pisacu impresije. :)
Meni sad treba tvoje Malo ostrvo, jer je Ostrvo iz mene izvuklo emocije, odavno nisam suzu pustila ... a ovde jesam , nekoliko puta :sad2:

Poslednja izmena:
Veliki pozdrav i od mene, Aquarius :) Ja sam čitala Poslednjeg templara. Početak mije delovao uzbudljivo, a posle sam se malo smorila,predvidiv kraj i tako to.

Bila sam danas u Vulkanu. Nijedan od ponuđenih naslova me nije privukao (čitala sam samo Pazi šta želiš), a i kaiš koji se dobija mi je delovao pomalo jadno (bio je izložen samo jedan, nisam videla onaj zlatni). Nisam ništa kupila.
Posle sam svratila u Delfe i kupila na akciji Devojku iz dvadesetih (Mirka je toliko hvalila) i Laži Loka Lamore.

p.s.Od onih Agatinih knjiga iz tablele mi je nabolja (i najjezivija) Deset malih crnaca.

Imam oba dela Loka Lamore i baš puno očekujem od te knjige...s pravom ili ne...videćemo....
Stigla su mi i oba dela Plesa sa zmajevima....u petak nestalo po knjižarama, pa su morali dopune...uglavnom, ja sam otela primerke za sebe!

Danas uz Story, za 199,00 rsd - Kerini dnevnici.
Ove žene na poslu poludele načisto...sve do jedne su pokupovale,a inače ne čitaju,ali kao što da ne, povoljno je...
Biće i narednih nedelja po knjiga uz časopis. koliko se sećam Zojino zlato, Recepti za brak, Pilotova žena, Led....većinu imam,a to što nemam, ni ne želim...

Danas uz Story, za 199,00 rsd - Kerini dnevnici.
Ove žene na poslu poludele načisto...sve do jedne su pokupovale,a inače ne čitaju,ali kao što da ne, povoljno je...
Biće i narednih nedelja po knjiga uz časopis. koliko se sećam Zojino zlato, Recepti za brak, Pilotova žena, Led....većinu imam,a to što nemam, ni ne želim...

Ja bih uzela Sireninu stolicu (čini mi se da je Rada rekla da je dobra, a Mirka ju je dizala u nebesa). Je l' se svake nedelje dobija različita knjiga ili se sve prodaju svake nedelje, pa dok ne nestane?
Ja već imam Kerine dnevnike, nisu nešto.

Svake nedelje druga.
E da, biće i Sirenina stolica.One što su čitale, na kraju su se složile da je to knjiga za udate.Ja još uvek živim u grehu, pa sam je poklonila njegovoj mami.
Ionako mi se nikad nije ni čitala...

Danas dan katastrofa, ama sve mi islo naopako, i resih posle posla da se utesim odem do Lagune da kupim sebi nesto lepo, kad ono tamo, ne verujem :eek: becim se, pa opet ne verujem :eek: kad ono ukapiram da sam izgubila clansku kartu za Lagunu i Alnari :histericna:
I tako sva izbecena i iznervirana :mrgreen: ipak kupim Kci nevernice, izdavac Alnari, deluje mi zanimljivo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back