-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi moja. Reci, šta želiš?

Izostanem jedno popodne i veče i sad nekoliko puta proveravam da nisam na nekoj drugoj temi. Novi likovi, nove knjige 
kad sam se vratila iz posete, a jutros nisam palila kompjuter dok je nisam završila. Radi se o nekoliko četrdesetogodišnjaka, drugova iz gimnazije koji se sastaju svake godine. Svako poglavlje je o nekom od njih, tako saznajemo njihove nekadašnje i sadašnje odnose, želje, planove, ambicije, strahove, razočarenja, kako se nose sa preranim smrtima nekih od njih. Ne znam kako bi se to dopadolo nekom mladjem od junaka, ali meni se svidelo.

Brate, sestro, 'nači i ti si ZemunkaStigla Bi, moja Zemunka
I dobro nam došli novi članovi, filolozi
Nova knjiga u izdanju Leo komerca (tj. nije baš nova jer je u pitanju antologija ljubavnih pisama) u obliku srca. Mislim da ću je uzeti.
http://www.leo.rs/342b1fc1-5103-4fdb-adb0-4771cea84760/LJUBAVNA-PISMA-knjiga-u-obliku-srca.aspx

Sad mi je na redu Buka i bes (eto, nešto sa spiska eternala dreama) za Čitalački klub.

gde je to![]()
misliom da se selim tad![]()

Stigla Bi, moja Zemunka![]()
Brate, sestro, 'nači i ti si Zemunka![]()

i puno zanimljivih muskaraca
… 

Ču oduvatiKako si počela brzo da čitaš, oduvaćeš i lamar.![]()

Stigla Bi, moja Zemunka
I dobro nam došli novi članovi, filolozi
Nova knjiga u izdanju Leo komerca (tj. nije baš nova jer je u pitanju antologija ljubavnih pisama) u obliku srca. Mislim da ću je uzeti.
http://www.leo.rs/342b1fc1-5103-4fdb-adb0-4771cea84760/LJUBAVNA-PISMA-knjiga-u-obliku-srca.aspx

)...sam zabavvljala društvo pričom da sam htjeela da ukradem knjigu iz biblioteke, al' ne mogu nikako jer je ljeto, moram čekati zimu...jer ljeti nemam đe da je zabijem...da se razumijemo, ne kradem ja knjige iz biblioteke, al ova mi se baš, baš, baš dopala..i zbog nečega bih morala da je imam, a eto tu gdje živim, nema teorije da je kupim...i tako

Ču oduvati
Pa Bole je moj drug
![]()
Ova knjiga koju čitam je po mom ukusu, bar za sada.znači
Eli, imaš od mene knjigu, čokoladu, kafu, ručak...ma što god hoćeš
vidim tu tvoju preporučenu knjigu, pa se sjetim da ja imam naljepša (po meni) ljubavna pisma ...i odem u sobu da uzmem tu knjigu, koju nisam dugo vremena čitala
knjiga je Pisma za Lu...Gijom Apoliner...narodna knjiga Bgd...
i, tako je ja prelistavam, kad.. na!..1oo usd i 5o e....gledam i ne vjerujem...
nit' znam kad sam ih stavila, nit' kojim povodom
a znam da nije niko drigi, već sam se žalila da niko u mojoj kući ne čita
i kad sam ja imala toliko da sam mogla da odvojim, pa da zaboravim
elem, legle su mi samo tako

imam, kako da neel imaš neku knjigu da mi pozajmiš![]()

nemoj da odustajes, jako je kompleksno napisana, treba ti potpuna koncentracija....inače Foknerova dela se moraju čitati sa određenim predznanjem, on opisuje mitski svet Joknapatofa smešten na američkom Jugu
evo jednog odličnog članka, možeš ga pročitati i pre a i kasnije, sama odluči
http://www.interpretacije.com/2011/04/buka-i-bes-roman-toka-svesti.html?z
znači
Eli, imaš od mene knjigu, čokoladu, kafu, ručak...ma što god hoćeš
vidim tu tvoju preporučenu knjigu, pa se sjetim da ja imam naljepša (po meni) ljubavna pisma ...i odem u sobu da uzmem tu knjigu, koju nisam dugo vremena čitala
knjiga je Pisma za Lu...Gijom Apoliner...narodna knjiga Bgd...
i, tako je ja prelistavam, kad.. na!..1oo usd i 5o e....gledam i ne vjerujem...
nit' znam kad sam ih stavila, nit' kojim povodom
a znam da nije niko drigi, već sam se žalila da niko u mojoj kući ne čita
i kad sam ja imala toliko da sam mogla da odvojim, pa da zaboravim
elem, legle su mi samo tako