Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То вам је само мала цртица из епилога, врло штуро препричана. Има ту свачега.
Ликови су и жена и ташта истражног судије, пријатељ, у пролазу деца, детињство, љубав....

Не знаш ни ова како се зове лол Чак ми је и пас угинуо, Страхиња Кастратовић
Хоћу, негде ћу опет да препричам део који је интригантан у књизи лол

a ima li toga psa u likovima
:zcool:

ja sam debil :dash:
nisam zavrshila onu glupu knjigu u utorak, pa nisam ni do biblioteke otishla da vratim i uzmem neshto drugo..
ova dva dana ne rade naravno, ne rade ni sutra, ja umirem na poslu od dosade:evil: a nemam ni shta da chitam za vikend:rida:
tj radi biblioteka u subotu od 9 do 13h, ali ko ce ustajati i ići do grada ako ne mora:confused:
imam u stanu Mati pirincha, ali ja tu knjigu izbegavam svaki put kad odem u biblioteku, ne znam zashto
josh cu od muke to chitati
i ne znam kako mi se desilo da nemam nijednu knjigu u shteku za ne daj boze:think:

Читај онда Мати пиринча, Мајче. Ако ти се не свиди, батали.
И ја ћу морати себе да доведем у сличну ситуацију (да немам штек) јер имам књига које сам купила пре неколико година и још их нисам прочитала, него се ухватим неке новије. Нпр. никако да прочитам Роман о Лондону.

Читај онда Мати пиринча, Мајче. Ако ти се не свиди, батали.
И ја ћу морати себе да доведем у сличну ситуацију (да немам штек) јер имам књига које сам купила пре неколико година и још их нисам прочитала, него се ухватим неке новије. Нпр. никако да прочитам Роман о Лондону.

pa ti onda imash shtek :sad2:

Тренутно читам роман "Зли дуси" од Достојевског, али нешто ми тешко иде, иако сам завршила књижевност...или нисам тренутно у расположењу за то. Али, никад немам срца да оставим књигу непрочитану (можда сам 2-3 пута то урадила :zstidljivko:) Да ли ви имате обичај да увек до краја прочитате неку књигу или оставите за неки други пут, ако вам тренутно "не лежи"?

U pravu si, slabija je od Ćerke moje najbolje prijateljice. Zato sam se menjala s njom za Parfem.
Inače, Esmi je stigla, dobijaš sutra.;)

Ако ову завршим данас имам још три из библиотеке које морам да вратим...Како ћу јадна да се изборим са толиким књигама.
Теби Радо хвала...

Ако ову завршим данас имам још три из библиотеке које морам да вратим...Како ћу јадна да се изборим са толиким књигама.
Теби Радо хвала...

S mojom ne moraš da se boriš. Zadrži je kol'ko hoćeš. Kod sestre je stajala dovoljno dugo, nije je ni pipnula. Ima ona šta da čita, fali joj samo volja.:lol:

sad zickam od drugarice shta ima za chitanje, ona htela sutra u biblioteku...
i kaze ima brajsona ne znam koju
i aleksandrijski kvartet
pitam je ja za ak kakva je
kaze ona meni je dobra, ali nema dijaloge pa ne znam da li bi se tebi svidela :lol:

Smokvice, Ed-e ...zbuniste me .Pomislila sam da sam otvorila pogrešnu temu.
Drago mi je da ste ovde .

Elem , razlog mog javljanja je da sam pročitala Slatkiši za doručak-Doroti Kumson.

Za mene je definitivno pogrešan izbor. Razočarala sam se jer je na poleđini knjige pisalo sve lepo i pohvalno.
-Likovi su divno opisani a zaplet postavljen već od prve strane-Prima
-Neverovatno podsticajna i intelegentno napisana knjiga . Uživajte prepuštajući se priči, njenom neodoljivom šarmu i mudrosti.-Woman
-Dramatična priča o ljubavi , patnji i opstanku koja će razmekšati najtvrđe srce-Daily Record (ovde su mi stavili do znanja da je moje srce tvrđe od najtvrđih z:( )

Knjiga je jedan dobar ljubavi roman bez romantike već pun realizma. Način pisanja Doroti K . je prihvatljiv za mene pa mi je lako išla.
Snaga glavnog lika da se izbori sa traumom koju nosi daje jačinu ovoj knjizi.

Sad nastavljam ove neradne dane uz Vestalkinu priču-Šeri Smit

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back