- Poruka
- 60.291
uzmi majce aleskandrijski kvartet,prekrasna je knjiga,onako,da se pamti za ceo zivot
ovo jeste, lorens darel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzmi majce aleskandrijski kvartet,prekrasna je knjiga,onako,da se pamti za ceo zivot
uz sve dužno poštovanje, ti bestseleri za mene nisu književnost...žalosno je što je danas malo šta književnost
Тренутно читам роман "Зли дуси" од Достојевског, али нешто ми тешко иде, иако сам завршила књижевност...или нисам тренутно у расположењу за то. Али, никад немам срца да оставим књигу непрочитану (можда сам 2-3 пута то урадила) Да ли ви имате обичај да увек до краја прочитате неку књигу или оставите за неки други пут, ако вам тренутно "не лежи"?

Ovde se radujemo novim članovima. Više članova -više predloga.vid kako ste hladno primili novu članicu...izgleda da smo kolege sa 08![]()
Slobodno daj svoj predlog uz obrazloženje, ovde se sve uvažava.
eh ti ovo izbaci kao sa nekog spiska za klasicnu knjizevnost.ne moze se samo to citatifokner "buka i bes"
džozef konrad "srce tame"
gistav flober "gospođa bovari" i "sentimentalno vaspitanje"
stendal "crveno i crno"
virdžinija vulf "izlet na svetionik" i "gđa dalovej"
beketove i sartrove drame...itd, itd
fokner "buka i bes"
stendal "crveno i crno"
eh ti ovo izbaci kao sa nekog spiska za klasicnu knjizevnost.ne moze se samo to citati
tj.sve je to davno procitano
Lep izbor samo na kraju dodaj svoje mišljenje o delu . Svoj lični doživljaj pročitane knjige.

dao sam na ispitima![]()
fokner "buka i bes"
stendal "crveno i crno"
Spisak je dobar, nema mu se sta zameriti, ali je istina da je vecinom to davno procitano.eh ti ovo izbaci kao sa nekog spiska za klasicnu knjizevnost.ne moze se samo to citati

eh ti ovo izbaci kao sa nekog spiska za klasicnu knjizevnost.ne moze se samo to citati

Dobro doslaТренутно читам роман "Зли дуси" од Достојевског, али нешто ми тешко иде, иако сам завршила књижевност...или нисам тренутно у расположењу за то. Али, никад немам срца да оставим књигу непрочитану (можда сам 2-3 пута то урадила) Да ли ви имате обичај да увек до краја прочитате неку књигу или оставите за неки други пут, ако вам тренутно "не лежи"?

a tvoj aleksandrijski kvartet nije![]()
vid kako ste hladno primili novu članicu...izgleda da smo kolege sa 08![]()
Мораћу поново да ископам неку литературу за Достојевског, ми смо то радили на 3. години у оквиру Светске књижевности. Увек ми је драго да налетим на колеге. 
Dobro dosla
Pa neku izguramo do kraja, neku ostavimo za kasnije, a nekoj se nikada ne vratimo
Zavisi od raspolozenja, a zavisi i od knjige.
PS. Svi koji su makar koliko na ovom forumu znaju da se prvih nekoliko postova koje korisnik posalje, ne vide odmah, vec posle izvesnog vremena.
Znaci sam korisnik koji ih pise ih vidi, ali ostali korisnici post vide tek kasnije.
Tako da je post Psenice selice nama tek sada postao vidljiv.
A na ovoj temi su svi novi miroljubivi korisnici dobro dosli![]()
Знам да постови нових чланова постану видљиви тек касније, тако да нема проблема. Ова лепљива тема ми се много свиђа и бићу често овде.Jесмо колеге, само сам ја са 06-те групе.Мораћу поново да ископам неку литературу за Достојевског, ми смо то радили на 3. години у оквиру Светске књижевности. Увек ми је драго да налетим на колеге.
![]()

ja samo da mahnem, jos uvek citam Lausevica i mnogo mi se dopada, ali na ovoj temi svi vec znaju kojom brzinom ja citam 
Dobro došla i od mene!
Ja od gostiju ništa ne stižem da pročitam, ali smeši mi se već danima Ćirjanićka i Ono što oduvek želiš. Jel ni sutra ne rade biblioteke?
Elem , razlog mog javljanja je da sam pročitala Slatkiši za doručak-Doroti Kumson.
Sad nastavljam ove neradne dane uz Vestalkinu priču-Šeri Smit