ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
mene smorili praznici
koji još traju jel'te
svaku, ali svaku noć sam se uredno dizala i plela po torti
koji još traju jel'te
svaku, ali svaku noć sam se uredno dizala i plela po torti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, odoh da pogledam i moje spiskove,
![]()
Esterita, ti se zezaš!? Pričala si da nisi pravila spiskove i da ne nameravaš sada da počneš. I ja ti verujem i uvek sam ti se divila koliko pamtiš. Ja pročitam pored naslova šta sam napisala, o čemu se radi i opet nekad ne mogu da se setim.
Bambi! zar je Žarko baš toliko iznad svih ostalih? Imaš divnih knjiga na ovom spisku.
Srećni praznici, devojke!
Poželeću Vam da svega imate onoliko , koliko Vam je dovoljno za sreću.
A sad, Lamar, ako misliš da se iskupiš što si mi u odsustvu onako oplela Ujnu, šalji taj tvoj spisak i meni na pp ( nijesam ga tražila kad je bila navala).
E tako!
E, da ti kazem. Nisam ja ujnu oplela. Boze sacuvaj.Srećni praznici, devojke!
Poželeću Vam da svega imate onoliko , koliko Vam je dovoljno za sreću.
A sad, Lamar, ako misliš da se iskupiš što si mi u odsustvu onako oplela Ujnu, šalji taj tvoj spisak i meni na pp ( nijesam ga tražila kad je bila navala).
E tako!
Crna RadoSinoć kad se nisam srušila. Ulazim u sobu, a mm drži Ujnu u rukama i prebira po njoj.![]()
Crna Rado
"Ja razumem i godine i...al gde nadje bas ujnu!"
![]()
Šta ga briga, nije njegova.Crna Rado
"Ja razumem i godine i...al gde nadje bas ujnu!"
![]()
Šta ga briga, nije njegova.
Šalim se. Kad je video kako se cepam, ubrzo je ostavio.![]()
Šta ću, potpuno me osvojio![]()
Pa ukupno nesto manje od: ovaj spisak X2.
Ja Žarka ne doživljavam kao pisca, već samo kao glumca koji eto napisa autobiografiju, Inteligentan, elokventan, pričljiv i ćutljiv kad treba.Svestrano i samosvesno biće. Knjiga koja nije bajka samim tim ima i malo veću vrednost od nekih izmišljenih svetova, jer je doživljena (nažalost). Smetali mi komentari na književnosti, mada ruku na srce mislim da većinu na Krsti čine tek ispilela deca kojima je jedini doživljaj, prvi seks, muvanje cure i sl. Ne mora svakom da se svidi i ne treba, ali ne dati šansu nekome da kaže bilo šta makar i kroz napisano delo je previše. I svako misli da ima pravo da misli i osudi, kako pisca tako i delo. Smešno mi je stavljanje i omalovažavanje njegovog napisanog dela u isti koš sa nekim piscima...Da se ne lažemo mnogi pisci (a opet ponavljam on to nije) su postali popularni i njihova dela cenjena tek kad su umrli. Tragedija jednog čoveka, koju su mnogi od nas doživeli, je po meni opisana baš onako kako treba. Bez imalo patetike. Zato Ko želi neka pročita ko ne, neka zaobiđe.
Sad me ovo izazvalo da idem na književnost da čitam te kritike, ali mislim da je za moje duševno zdravlje i spokojstvo bolje da ne odem.
Procitala sa i Privatni zivot drveca Alehandra Sambre (Geopoetika). Divna knjizica, sva nezna i elegantna. Iako je kratka cita se sporije nego sto je ocekivano zato sto je svaka rec i recenica brizljivo negovana, sve je spakovano na malom prostoru, sve su misli i osecanja svedena a opet jasna. Cini se da se nista ne dogadja (citava knjiga smestena je u jednu dugu noc cekanja), a opet sve je tu - i neka razmisljanja o kojecemu, i proslost i sadasnjost i buducnost likova, i ljubav, i neznost i svasta nesto. Necu da prepricavam sadrzaj, Dragonfly ga je pre nekog vremena prikazala, samo sam htela da kazem da mi se roman mnogo dopao i da je ispunio moja ocekivanja.
Al se pravis vaaaznaaaImam i ja spisak pročitanih knjiga u 2011-oj !![]()
Pretraživač sve zna.Od 12 februara.do danas,ukupno 50 kom.![]()
I da se odmah svima zahvalim na lepom druženju,bez vas sigurno ne bih toliko čitala.![]()
Odmah sam znala da ti nisi Radapa i nije tako puno. Ja mislila isti odnos kao kod mene od 37 - 7 pomenutih, što je otprilike svaka 5. pa bi kod tebe bilo 36 x 5 = 180, što bi bilo svaki drugi dan nova knjiga. Al sam ti obračunala.
Volim i promašaje(ako ih nema previše ),posle više cenim ono što valja.......Al se pravis vaaaznaaa![]()
PS. A da znas da si u pravu. Nikada nisam ovoliko citala kao od kada se druzim sa vama.
Ranije odem u biblioteku, trazim sama sta cu da citam, preporucuju mi bibliotekarke...
I onda bude puno promasaja. Sada je to zbog mog spiska nastalog zahvaljujuci vama, svedeno na minimum![]()