ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
ne dade mi Mjesečinasta da budem u nizu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sad poseban post posvećujem knjizi
SPALJENE SENKE...Kamila Šamsi, laguna
moram prvo da se ogradim da sam knjigu čitala specifično raspoložena, sa velikom tugom u srcu i životu
ali sam uplovila u nju, kao u toplo more..tako me cijelu obuhvatila i prožela..i mogla sam sve da zaboravim kad sam je čitala
nije toliko bitno šta se dešava i gdje se dešava
likovi su tako opisani da sam ih vidjela i omirisala
tamo gdje se radnja dešava kao da sam ja sa njima
mislim da me knjiga jednostavno našla kad je trebalo
i dala mi što je trebalo
knjiga zbog koje volim sebe što čitam
knjiga koja naplati sve one bezvezne pročitane
Jesss!Tebi se ova knjiga baš namestila u pravom trenutku...
A i ti si veoma zaslužna za lepu atmosferu na temi. I uvela si divan običaj citiranja same sebe.![]()
E pa Ester, sad cu da je boldujem na spisku...evo je moja knjiga za 2o11
Ne mogu da odvojim nijednu koju sam pročitala, sve su mi drage, i svaka je legla u posebnom trenutku, tj kad je trebalo.
Jel ovo moj ili Esterkin posta ovdje uredno dolazim zato što se uvijek osvježim i zbog ovih žto pametno pišu i zbog ovih što se zezaju
i nekako se baš udobno osjećam...eto
Rajka, stici cu te, ne zvala se ja lamar![]()
Ne mogu da odvojim nijednu koju sam pročitala, sve su mi drage, i svaka je legla u posebnom trenutku, tj kad je trebalo.
Odgledala sam večeras film o Kevinu, užasno je glup. Ko nije čitao knjigu, bolje da ne gleda, pola neće da ukapira.![]()
Odgledala sam večeras film o Kevinu, užasno je glup. Ko nije čitao knjigu, bolje da ne gleda, pola neće da ukapira.![]()
Blago tebi, ti onda imaš sjajnu veštinu da odabereš pravu knjigu u pravom trenutku ili da trenutak prilagodiš knjizi koju čitaš.
Pročitala sam Žarkovu knjigu , ne mogu puno da pišem ali evo prvih utisaka.
Knjiga vredi.Puna je dobrih citata, umnog humora , dobrih metafora i parodičnih opisa.
Delo mu opraštam , pištolj u torbi i dalje ne mogu.
Iskreno se nadam da će mu " uskoro stići Valjevo ", ovom knjigom i pomilovanjem.
Počela sam Žarkovu knjigu, nisam više htela da odlažem....
Ipak mi trebaju činjenice kako bih mogla da vas pratim.
Knjiga je dobra, sviđa mi se njegov način razmišljanja i oko nekih stvari se pogađamo.
Nasmejah se uz vodič kroz Beograd , jastuk i funkcije čaršafa...
Još uvek ne plačem, čekam ...
Pročitala sam Žarkovu knjigu , ne mogu puno da pišem ali evo prvih utisaka.
Knjiga vredi.Puna je dobrih citata, umnog humora , dobrih metafora i parodičnih opisa.
Delo mu opraštam , pištolj u torbi i dalje ne mogu.
Iskreno se nadam da će mu " uskoro stići Valjevo ", ovom knjigom i pomilovanjem.
em mlada em strasna...Ma jok, od strasti ništa još malo ni od mladosti...
![]()
Mislila sam da si tek počela sa čitanjem. Nastavak u septembru.
Jes' ti to pročitala za jedno veče? prvi post si poslala u 20:52, a drugi u 00:33! Ili si već uveliko čitala kad si nam prijavila.
Mada je knjiga zanimljiva i vuče na čitanje, prosto ne možeš da je ostaviš. A posle ti bude žao što si je već pročitala jer ti bilo lepo dok je trajalo.
Jesam, sinoć sam počela , sad završila.
mlada si i ostaćeš ako se budemo družili, ja ti garant
a strasna...kako nisi?pa ko tako voli, to što voli, (Lauša npr)...