Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sad poseban post posvećujem knjizi

SPALJENE SENKE...Kamila Šamsi, laguna

moram prvo da se ogradim da sam knjigu čitala specifično raspoložena, sa velikom tugom u srcu i životu

ali sam uplovila u nju, kao u toplo more..tako me cijelu obuhvatila i prožela..i mogla sam sve da zaboravim kad sam je čitala
nije toliko bitno šta se dešava i gdje se dešava
likovi su tako opisani da sam ih vidjela i omirisala
tamo gdje se radnja dešava kao da sam ja sa njima
mislim da me knjiga jednostavno našla kad je trebalo
i dala mi što je trebalo

knjiga zbog koje volim sebe što čitam
knjiga koja naplati sve one bezvezne pročitane

evo je moja knjiga za 2o11

Tebi se ova knjiga baš namestila u pravom trenutku...
A i ti si veoma zaslužna za lepu atmosferu na temi. I uvela si divan običaj citiranja same sebe. :cmok:
Jesss!
smilie_girl_076.gif

Odgledala sam večeras film o Kevinu, užasno je glup. Ko nije čitao knjigu, bolje da ne gleda, pola neće da ukapira.:(

Neću! Bar dok ne pročitam knjigu za koji mesec, kako sam vredna.

Celo veče pišem mail bivšoj koleginici. Mislim, nismo bile baš prijateljice, bila mi je na neki način nadređena, ali baš smo se lepo slagale, pa da sve bude lepo, zanimljivo, duhovito, ali uz zasluženo poštovanje. Da bude sve, a da ne bude ni prekratko, ni predugo, jedna šlajfna, novinarski rečeno, pošto smo u tom poslu. Hoću da kažem kako previše vremena trošim na nešto što bi moralo brže da se uradi.

Blago tebi, ti onda imaš sjajnu veštinu da odabereš pravu knjigu u pravom trenutku ili da trenutak prilagodiš knjizi koju čitaš.

Nije nego ove godine nisam puno čitala. :D A odabir knjige je samo vaša preporuka i ništa više.

Možda mi se nije svideo kraj Sirenine stolice, očekivala sam da pobedi druga strana.

Estrer em mlada em strasna...z:mrgreen: Ma jok, od strasti ništa još malo ni od mladosti...z:mrgreen:

Pročitala sam Žarkovu knjigu , ne mogu puno da pišem ali evo prvih utisaka.
Knjiga vredi.Puna je dobrih citata, umnog humora , dobrih metafora i parodičnih opisa.
Delo mu opraštam , pištolj u torbi i dalje ne mogu.
Iskreno se nadam da će mu " uskoro stići Valjevo ", ovom knjigom i pomilovanjem.

Knjiga vredi.Puna je dobrih citata, umnog humora , dobrih metafora i parodičnih opisa.
Iskreno se nadam da će mu " uskoro stići Valjevo ", ovom knjigom i pomilovanjem.

Mislila sam da si tek počela sa čitanjem. Nastavak u septembru.

Počela sam Žarkovu knjigu, nisam više htela da odlažem....
Ipak mi trebaju činjenice kako bih mogla da vas pratim.
Knjiga je dobra, sviđa mi se njegov način razmišljanja i oko nekih stvari se pogađamo.
Nasmejah se uz vodič kroz Beograd , jastuk i funkcije čaršafa...
Još uvek ne plačem, čekam ...

Jes' ti to pročitala za jedno veče? prvi post si poslala u 20:52, a drugi u 00:33! Ili si već uveliko čitala kad si nam prijavila.
Mada je knjiga zanimljiva i vuče na čitanje, prosto ne možeš da je ostaviš. A posle ti bude žao što si je već pročitala jer ti bilo lepo dok je trajalo.

Jes' ti to pročitala za jedno veče? prvi post si poslala u 20:52, a drugi u 00:33! Ili si već uveliko čitala kad si nam prijavila.
Mada je knjiga zanimljiva i vuče na čitanje, prosto ne možeš da je ostaviš. A posle ti bude žao što si je već pročitala jer ti bilo lepo dok je trajalo.

Bilo je kasno sinoć da prijavim a nisam bila sigurna da ću moći danas da nastavim....ipak je mm počeo da je čita.
Međutim , on danas nije imao dovoljno koncetracije...pa sam iskoristila.

Jesam, sinoć sam počela , sad završila.

Svaka čast na brzini, ja obično čitam pomalo.

mlada si i ostaćeš ako se budemo družili, ja ti garant
a strasna...kako nisi?pa ko tako voli, to što voli z:mrgreen:, (Lauša npr)...

Aham, ne diraj lava dok spava! ;) Iste energije pa zato! :) Pomislila sam da sad nekom demonstriram tu strastvenost, al nemam kome...Zato sam rekla ma jok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back