Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Rajka, sad ću da isučem tašnice
JESAM išla na plažu (između ostalog)
Na plažu? Ja se ježim na samu pomisao na plažu zimi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rajka, sad ću da isučem tašnice
JESAM išla na plažu (između ostalog)
Na plažu? Ja se ježim na samu pomisao na plažu zimi.
Neću moći,nemam spiskove,a knjige mi nisu ovde.E to su BAS dve lepe knjige
I ja cu ovih dana napraviti svoju top lisu iz 2011.![]()
Ja čak ni recepte....samo Krstu...Ja citam samo recepte i krstu![]()
Sada mi je lakše...ja sam postala grinja grinjava, k'o neka baba...mogla bih bez ovoga k'o
sve je počelo sa Miljenkom i njegovim sitnim slovima
onda ova druga knjiga, za NEpreporuku...te tema bzv, te stil..
sad čitam Džulijet...Nik Hornbi..i tu mi nešto 'fali, ali još nisam definisala šta
pa ne kupam se
samo sunčam lice i pijem kafu
Msm stvarnoAli za srce me ujela u jednom momentu, spominje se Sarajevo tj. Bosna i kaže za glavnu ulogu "nikad me nije zanimalo to BLATIŠTE". Msm stvarnoooooo![]()
Msm stvarno![]()
Dokle vise ne poznavanje elementarnih stvari od strane jednog Pisca, ma ko i odakle on bio![]()
Njima je samo vazno da spomenu tu (bilo koju nasu balkansku) lokaciju u negativnom konteksu, i to je to![]()
Msm stvarno![]()
Dokle vise ne poznavanje elementarnih stvari od strane jednog Pisca, ma ko i odakle on bio![]()
Njima je samo vazno da spomenu tu (bilo koju nasu balkansku) lokaciju u negativnom konteksu, i to je to![]()
...ovo su dve knjige koje su ostavile najveci utisak na mene u prosloj godini: Kradljivica knjiga- Zusak, i Sitnicarnica kod srecne ruke-Petrovic...![]()
Emocijo, Ljuljaška daha i Kevin,
Da se ispravim, super knjige a ne tematika. Razumemo se valjda.
Nisam ja primetila "grešku". :
Draga lamar, znala sam da ćeš se prva javiti povodom ovog blaćenja!![]()
Msm stvarno![]()
Citam konacno od Alison Pirson "Ne znam kako joj to polazi za rukom"
Gledala sam film,pa nekako u glavi imam sliku SJP kako jurca po Londonu.
Nije lose,za sada,taman laganica![]()