Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sretna vam NG...:)
Dobila sam za Novu Parsonsovu novu knjigu...O zivotu, smrti i dorucku...pet dana sam na pocetku...ne dopada mi se, filozofira previse, za razliku od njegovih proslih knjiga...
Nisam citala prethodne stranice, verujem da je vec neko procitao, ali nije zgoreg da se opet preporuci...ovo su dve knjige koje su ostavile najveci utisak na mene u prosloj godini: Kradljivica knjiga- Zusak, i Sitnicarnica kod srecne ruke-Petrovic... ;)

ja sam postala grinja grinjava, k'o neka baba...mogla bih bez ovoga k'o

sve je počelo sa Miljenkom i njegovim sitnim slovima
onda ova druga knjiga, za NEpreporuku...te tema bzv, te stil..
sad čitam Džulijet...Nik Hornbi..i tu mi nešto 'fali, ali još nisam definisala šta

• Podržavam
Reactions: Em.
E to su BAS dve lepe knjige :D
I ja cu ovih dana napraviti svoju top lisu iz 2011. :sanke:
Neću moći,nemam spiskove,a knjige mi nisu ovde.
smilie_girl_094.gif

Jedino mogu da kažem kojih se još uvek dobro sećam,bez spiskova,pretraživača i knjiga:
Herta Miler-Ljuljaška daha
Herta Miler-Čovek je veliki fazan na ovom svetu
Džon Banvil-More
Kolum Meken-Igrač
Lajonel Šrajver-Moramo da razgovaramo o Kevinu
Džulijan Barns-Puls

.......ima još, samo se ne sećam.....
i jedna od poslednjih,i ne znam da li će izdržati vremensku probu
Igor Marojević-Majčina ruka

Rešila sam da u Novoj godini pravim spiskove.
smilie_girl_093.gif

Ja citam samo recepte i krstu z:(
Ja čak ni recepte....samo Krstu...
smilie_girl_099.gif

ja sam postala grinja grinjava, k'o neka baba...mogla bih bez ovoga k'o

sve je počelo sa Miljenkom i njegovim sitnim slovima
onda ova druga knjiga, za NEpreporuku...te tema bzv, te stil..
sad čitam Džulijet...Nik Hornbi..i tu mi nešto 'fali, ali još nisam definisala šta
Sada mi je lakše...:whistling:
P.S.I ja bih sunčala lice na plaži.....
smilie_girl_128.gif

Poslednja izmena:
Postovanje, drage citateljke i nadam se da ste se dobro provele za Novu godinu, jos jednom- svima zajedno i svakoj ponaosob, neka je srecna i bericetna:)
Ja sam zaradila kijavicu ali sam na nogama jos uvek(hvala na pitanju) te sam tako bila postedjena bar jedan dan da zavrsim " Muziku mog zivota"...Prvo sam bila pomalo skeptica i ogorcena (na momente) cinilo mi se da ima previse opisa sta bi bilo kad bi bilo, ali, sve ima svoje...Na kraju se pokazalo tako i na kraju nisam znala da li smrckam od kijavice ili suza..U svakom slucaju (makar mozda samo u romanima) prava ljubav ostaje to za sva vremena, s njom se umire od nje se zivi, neka kosta sta kosta, vredi...

13062408978468_glavom_bez_obzira_portal.jpg

Glavom bez obzira (Liza Dzekson)

Koliko god brzo trcali....Koliko god daleko otisli....Ubica ce vas uvek naci...

Novorodjeni decak je lep, savrsen, a ukazala se prilika da bude njen, ako ona to zeli. Kejt Samers mora da prihvati samo jedan uslov- da nestane iz Bostona i da nikad nikome ne kaze ni rec o usvajanju.

Petnaest godina kasnije....

Neko posmatra Kejt...

Zanr-triler....

Samo da pronadjem novo pakovanje maramica:zpozdrav2:

pa ne kupam se :zelenko2:
samo sunčam lice i pijem kafu

Uh, a ja ti baš zavidim, ja bih se čini mi se preselila na plažu:zcool:
Čitam Svet posle rođendana i sviđa mi se ideja knjige, ONA je udata žena i zaljubljuje se u njegovog druga, pa priča teče iz dva ugla, prevarila ga je i nije, sad videćemo rasplet događaja...
Ali za srce me ujela u jednom momentu, spominje se Sarajevo tj. Bosna i kaže za glavnu ulogu "nikad me nije zanimalo to BLATIŠTE". Msm stvarnooooooz:((:zroll:

Ali za srce me ujela u jednom momentu, spominje se Sarajevo tj. Bosna i kaže za glavnu ulogu "nikad me nije zanimalo to BLATIŠTE". Msm stvarnooooooz:((:zroll:
Msm stvarno :evil: :koto:
Dokle vise ne poznavanje elementarnih stvari od strane jednog Pisca, ma ko i odakle on bio z:(( :zroll:
Njima je samo vazno da spomenu tu (bilo koju nasu balkansku) lokaciju u negativnom konteksu, i to je to :evil:

Dokle vise ne poznavanje elementarnih stvari od strane jednog Pisca, ma ko i odakle on bio z:(( :zroll:
Njima je samo vazno da spomenu tu (bilo koju nasu balkansku) lokaciju u negativnom konteksu, i to je to :evil:

Draga moja nemoj se nervirati, ograničeni ljudi uglavnom imaju predrasude i pišu komentare na osnovu rekla kazala u ovom slučaju čula a da nikad nije bila ni videla...

Da se pohvalim da sam sa mm odgledala film Tajni zivot pcela i svideo mi se,ali knjiga ipak vise.
Skinula sam sa neta i Hajde da razgovaramo o Kevinu,pa cemo to ovih dana da odgledamo.

Osmi povjerenik – Renato Baretic, Rende260 str.

Potpuno izolovano ostrvce u Jadranskom moru daleko od obale, cudni stanovnici...
Hrvatski sluzbenik koji je tu u 8. pokusaju da organizuje stranke, izbore, vlast…
Tu su i italijanski mafijasi, jedna Aboridzinka! i jedan Bosanac, taman da zaprze corbu do kraja :lol:
Satiricno i urnebesno. U smajlicima bi izgledalo nekako ovako :eek: :lol: :zcepanje: :zblesav: z:cry: z:) z:lol:
Prava vesela novogodisnja knjiga. Bas sam se nauzivala.

PS. A evo sta se dogodi kada se pojavi Bosanac medj’ ‘Rvatima (sto bi rekla Katicka):
"Slusaj vako. ***** nisam. Jesam bio prema nekim ljudma, kontaš, ko nije, al pravi ***** nisam. Bolme ku*ac za tvoj… … …
Tio sam samo proljudikat malo. Jadan ti, jadan ija. Pa eto…
Našli se tu protiv svoje volje, a nismo budale, niti nija, vidjeli smo svijeta, imaćemo očem pričat.
To sam konto, a ti pravo - Selm *****! ... … …
A oš doć odma večeras? Fali mi raje, kontaš, fali mi društvo. Je*ote, jel treba dat crtam?"

PS. Nisam pravila greske u kucanju :D

Imam jos 20-ak strana i z:( gotovo.

Draga lamar, znala sam da ćeš se prva javiti povodom ovog blaćenja!:cmok:

Naravno da je lamar reagovala i naravno da je pronašla novog "opakog" smajlija.

tema: kod mene je sada Kevin (i Slepi ubica), ali mislim da ću prvo Kevina. Ali to tek kad završim Sarajevski marlboro. Znam da je to knjižica koju bi mnoge od vas pročitale za popodne, ali ja se za knjigu (osim za kuvare) nisam u'vatila za ove praznike. Sutra na posao, pa čitanje u busu kao i obično. I ja ću ovih dana pregledati moj spisak pročitanih knjiga ove godine, pa ću napraviti neku top listu.
E, da, još: Sitničarnicu čitala pre par godina, mnogo mi se svidela.

Citam konacno od Alison Pirson "Ne znam kako joj to polazi za rukom"
Gledala sam film,pa nekako u glavi imam sliku SJP kako jurca po Londonu.
Nije lose,za sada,taman laganica z:)

Sinoc sam je zavrsila z:)
Bas mi je legla,i mada sam je sve vreme poredila sa filmom
i ocekivala kraj kao u filmu
svidela m se bas,vise od filma z:)
Preporucujem je,ako neko zeli da s eopusti i nasmeje
citajuci kako ume da izgleda dan jedne zaposlene zene.

I sram da me bude,zaboravila sam cestitku
new-year-2012-hd-wallpapers-3-750x562.jpg

Srećni praznici, devojke!
Poželeću Vam da svega imate onoliko , koliko Vam je dovoljno za sreću.

A sad, Lamar, ako misliš da se iskupiš što si mi u odsustvu onako oplela Ujnu, šalji taj tvoj spisak i meni na pp ( nijesam ga tražila kad je bila navala).
E tako!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back