medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Inače, pazarila sam Kći sreće i Evu Lunu juče na Kupindu i snimila jednu zanimljivu aukciju na Limundu, al' neću da kažem koju, da mi Rada ne uleti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Inače, pazarila sam Kći sreće i Evu Lunu juče na Kupindu i snimila jednu zanimljivu aukciju na Limundu, al' neću da kažem koju, da mi Rada ne uleti![]()
ta joj je baš onakoInače, pazarila sam Kći sreće i Evu Lunu juče na Kupindu i snimila jednu zanimljivu aukciju na Limundu, al' neću da kažem koju, da mi Rada ne uleti![]()

Inače, pazarila sam Kći sreće i Evu Lunu juče na Kupindu i snimila jednu zanimljivu aukciju na Limundu, al' neću da kažem koju, da mi Rada ne uleti![]()

E, zmajče, i ostali, kakav je bre taj Pračet....vidim da štanca knjige, a nemam pojma šta je.

car je.

Slazem se s ostalim citacicama!E, zmajče, i ostali, kakav je bre taj Pračet....vidim da štanca knjige, a nemam pojma šta je.

Dobar je Pracet, ali ne u preteranim dozama jer se onda smoris, Ja procitam jednu, pa napravim pauzu od nekoliko meseci, pa onda drugu i tako. Ima gomila njegovih knjiga u Laguni i ne citam ih po redosledu objavljivanja vec kako mi se cefne. Zapravo, ovih dana mi se cita nesto njegovo pa cu da kupim. Knjige tj. postupci junaka unjima deluju uvrnuto, ali zapravo predstavljaju parodiju savremenog drustva. Ima jedna scena u knjizi Mort, u kojoj je glavni junak, jel ' te, Smrt, koja trazi posao. Parafraziram:
Sluzbenik pita:'' A sta Vi znate da radite?'' Smrt: Nista. Sluzbenik: ''Onda Vam je najbolje da idete u prosvetu.''![]()

Slazem se s ostalim citacicama!
Dobar je Pracet, ali ne u preteranim dozama jer se onda smoris, Ja procitam jednu, pa napravim pauzu od nekoliko meseci, pa onda drugu i tako. Ima gomila njegovih knjiga u Laguni i ne citam ih po redosledu objavljivanja vec kako mi se cefne. Zapravo, ovih dana mi se cita nesto njegovo pa cu da kupim. Knjige tj. postupci junaka u njima deluju uvrnuto, ali zapravo predstavljaju parodiju savremenog drustva. Ima jedna scena u knjizi Mort, u kojoj je glavni junak, jel ' te, Smrt, koja trazi posao. Parafraziram:
Sluzbenik pita:'' A sta Vi znate da radite?'' Smrt: Nista. Sluzbenik: ''Onda Vam je najbolje da idete u prosvetu.''![]()
.......Cuvaj se

Kud bas ovaj deo.......Cuvaj se
![]()

...ništa svečanoDa l' da se cepam i ja ili da ne primetim, pitanje je sad?![]()
![]()

.....ali nisam mogla da odolim

Jali jedna u maloj varosici (petnaestak minuta autom) stalno dobija nove, oni su neverovatni - cim cuju da je izasla neka nova, odmah kupuju, nabavljaju(veoma su aktivni te ih cesto dobiju i kao donacije) a ja odnesem cesto kafu, cokoladu (ne mislim da potkupljujem, placam clanarinu)

Sto bih volela da radim tamo![]()