smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Kako je meni ta Andjelika promakla? Nikad cula dok niste ovde pomenule.
Sad ne znam jel da trazim ili ne, mislim ako je trebalo da je procitam kao klinka sad je malo bzvz? Ili ipak da probam![]()
Ni ja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ne znam jel da trazim ili ne, mislim ako je trebalo da je procitam kao klinka sad je malo bzvz? Ili ipak da probam![]()
Ester dobro se ti nama vratila![]()
I meni je izgleda sve promakloNisam citala ni Andjeliku, ni Noru Roberts, ni Amandu Kvik, ni Mir Jam(za nju sam pri put cula u srednjoj skoli kad je moja drugarica uzela iz biblioteke i rekla mi da je sranje
), a ni Danijelu Stil.
Ja sam citala bre Branka Copica do 7. razredaonda sam presla na Gradimira Stojkovica, to mi je bila
literatura (profesorka srpskog nam je govorila da je to glupost, pa me je bilo malo sramota da to citam) i na Zbogom mojih 15 godina to mi je bilo
I tako... Sve u svemu, u tom dobu sam izgleda propustila skoro sve seksualne knjige, bila sam mLogo dosadna
![]()
Ester dobro se ti nama vratila![]()
I meni je izgleda sve promakloNisam citala ni Andjeliku, ni Noru Roberts, ni Amandu Kvik, ni Mir Jam(za nju sam pri put cula u srednjoj skoli kad je moja drugarica uzela iz biblioteke i rekla mi da je sranje
), a ni Danijelu Stil.
Ja sam citala bre Branka Copica do 7. razredaonda sam presla na Gradimira Stojkovica, to mi je bila
literatura (profesorka srpskog nam je govorila da je to glupost, pa me je bilo malo sramota da to citam) i na Zbogom mojih 15 godina to mi je bilo
I tako... Sve u svemu, u tom dobu sam izgleda propustila skoro sve seksualne knjige, bila sam mLogo dosadna
![]()
Da, Zbogom mojih petnaest godina je divna knjiga
šta vam je TABLET'ebo vas on
moram li ja to da imam?
dobrarveče
sišla sa planinčine još otkad
ali sam imala brdo vrlo neprijatnih obaveza
i vi ste toliko napisale da mi treba noć da pročitam
bi li bio neko ljubazan da mi odvoji najvažnije?
i čitala sam, čitala, čitala....
Jednom recju... EsterSta ti je prava zena, sidje s`planine na more pa se odmah lati visoke tehnologije... a i hoce sve da sazna!
@/una/ , jedna mala informacija za tebe.
Najpre ide
1.Troje - Dzulijans Barns, pa
2.Ljubav, itd. - Dzulijans Barns
Dakle Ljubav, itd. je drugi deo price![]()
Koliko god puta ovo cujem, toliko putaRadnja u ruskim klasicima
od 1. do 200. strane : opis prohladnog letnjeg prepodneva
od 201. do 400. strane : opis livade koju treba pokositi
od 401. do 600. strane : opis brkova glavne licnosti romana - kosaca
od 601. do 800. strane : opis suknje koju nosi devojka koja sluzi kosace lebom i rujnim vinom
od 801. do 999. strane : opis kosidbe
1000. strana: zaplet, kulminacija, ubistvo, kajanje, zatvor, oslobadjanje, svadba, svaleracija, tumor na mozgu, smrt.
Tek ces videtihttp://knjige.pravac.com/vesti/kako-da-dete-zavoli-knjigu-3810/
Sve se nadam da će neko voleti i čitati ove moje knjige, ali ako ovaj mali bude na mm ništa od toga. Ja na ovu vrućinu ne stižem ni da dišem a kamoli da čitam, mada sam počela Peru bogalja, haha Tankosava...
sta je tim ljudima, kako ne traze takva dela
sta joj je obavezno, rado?
Ništa!
Na početku godine im je uvalila interpretacije, nema veze što sam već imala od drugog autora, bez pitanja, znači kompletno odeljenju od 32 đaka. Naravno, zbog provizije. To je dovoljno. A ja imam skoro sve lektire. Prikupljam ko krtica. Pitam se, za koga?Za unučiće? Ljubi ih baba Rada
![]()
jel' vi to mene k'o prozivate ?!
jel' znate vi kol'ko sam ja jedna zauzeta žena
nemam kaT
i toliko sam pročitala da moram iz djelova da pišem utiske
krećem
1.
Kusturica čuveni...pa, prva polovina knjige mu je iznenađujuće dobra, prenio je onaj lagani sarajevsku šmek i atmosferu...druga polovina teški smor uz izuzetak opisa tuče u Kanu...toliko se unio u objašnjavanje političkih i životnih opredeljenja da je zaboravio da je to knjiga o njegovom životu...tako, ako vam naleti, pročitajte je do pola i zatvarajte
inače, ostavila sam ga ( Kusturicu) svekrvi, nek se zabavlja..oduševljena je
2.
i ja sam u tome Liliju kupila 2 knjige po 199...jednu sam ostavila na planinčini, a druga je Povratak u Njujork, neke dvije koje su napisale i Dadiljine dnevnike (koje nisam čitala)..e pa iako je 199 din. ne morate je kupovati ni čitati...tralalajka o visokom društvu i moralu i časti i bogastvu i nebogatstvu...
druga je Dugo putovanje kući, nju sam ostavila da zimus bistrim, čini mi se da nije loša
3.
Ju Nesbe...Crvendać..kriminalistički istorijski triler...odličan...5oo srtana..Laguna, zamalo zaboravih...ovaj Ju je napisao nekoliko takvih romana sa istim glavnim likom, inspektorom Harijem..ja sam do sada samo na ovaj naletjela,,i sviša mi se, baš...za preporuku, dakle..i, da, radnja se dešava u Norveškoj
4.
još jedan Ju, ali ovaj put Hua, kinez..knjiga Živeti, izd geoptika..15o str...životna priča jednog čovjeka, pisana onako baš kineski, kratkim rečenicama koje pogađaju, optimistična uprkos dešavanjima ..dooobra...čitala sam da je nahvaljena knjiga i da je film po knjizi dobio nagradu Kanskog festivala
5.
Silven Tridel..More tišine, priče...izd geoptika...ja pročitala da je kanađanin, pa se baš obradovala..kad, ono, međutim..mračno, sirovo, ponekad malo humora, neki čudan stil pisanja...treba koncentracija i dobar želudac za čitanje...malo (malo više)sam se mučila sa njom, jer baš i nisam najbolja sad za te takve stvari
za nošas dosta, ne mogu više da pišem, debelo sam se umorila
a imam univerzalni daljinski za klimu, pa nekad 'oče, a nekad neće da upali..pa moram da se penjem na stolicu kad neće (a većinom neće)...a ne mogu mnogo da mi drnda klima..pa mi sve to remeti koncetraciju...